|
Live
|
|
2010-05-22, 10:58
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2010-05-22 - 11:00. Szerkesztette: Edy.)
Üzenet: #51
|
|||
|
|||
RE: Live
(2010-05-11 17:21)Acro Írta: Mivel Dj forumba vmiért nem enged témát nyitni az oldal, itt kérnék segítséget ábelton Dj-zés terén. Nagyjából rájöttem hogy tudom kezelni a crossfadert stb, de összewarpolni rendesen sehogysem tudtam, szóval ha valaki el tudná nekem mondani hogyan is zajlik ez a folyamat ( A és B track elindítása, összehuzása) azt megköszönném A dolog szerintem elég egyszerű.Először is a warp gombot kell megnyomnod a zenénél,az ne zavarjon,hogy más bpm-et ír ki,annak elméletileg úgy kell lennie,szóval ne akard arra a bpm-re hozni,amit fent látsz.Ezután a sávnál,ahol látod a hullámokat,ott látsz felette sok sárga téglalapocskát,ezek a warp pontok.Közelíts az elsőre,amennyire tudsz,oda kell tenni az első warp pontot,ahol az első ütem kezdődik.Ha ott van a warp pont,akkor ugyanott jobb egér gomb és Set 1.1.1 here vagy vmi ilyesmi.Az a lényeg,hogy a zene az első ütemnél kezdődjön,arra legyen beállítva.Ezek után nincs más dolgod,mint sikeresen ütemre igazítanod a B tracket.A számot úgy tudod elindítani,hogy indítja magától annál a pontnál,ahol van.Remélem tudtam segíteni,üdv. |
|||
|
2010-08-26, 17:54
Üzenet: #52
|
|||
|
|||
|
RE: Live
Hello, egy gyors kérdésem lenne:
Az FL Studioban úgy lehet effektezni, hogy a plugint vagy samplet ráteszem a mixerben pl. az insert 1-re és csak arra is tudom alkalmazni a masteringet. Ezt Abletonban hogyan lehet megoldani?
|
|||
|
|