2009-03-04, 18:31
2009-04-17, 06:25
Nuendo: személy szerint ennél a programnál kezdödik a profizmus, igaz ritkán használom , de máltalába külsö vasat hajtok vele,vagy masterelek
Alap kérdéseket nyugottan feltehettek .pisz
Alap kérdéseket nyugottan feltehettek .pisz2009-05-01, 22:24
az miért van ha én le nyomok 1 billentyűt a vst-n akkor az pár másodpercel később szólal meg?
hol tudom ezt beállítani?
hol tudom ezt beállítani?
2009-05-02, 10:57
Devices--->devices setup--->vst audiobay kedves Onu
itt keresd pisz
itt keresd pisz2009-05-02, 11:46
köszi majd kipróbálom

2009-05-22, 13:50
A Cubase 5 új ficcsőrei magyarul. Hátha valakinek hasznos lesz! 
http://www.midisoft.hu/MIDICTLG/STEINBRG...ewfeat.pdf

http://www.midisoft.hu/MIDICTLG/STEINBRG...ewfeat.pdf
2009-06-04, 09:32
Köszi a featuret crep, most megjött a kedvem a programhoz
Már csak egy magyar használati utasítás kéne, mert így a semmiből gondolom nem lenne egyszerű és nem akarok annyi időt rászánni, mint anno FL-nél a megtanulására
Nade majd keresek valamit
Edit: Találtam egy magyar nyelvű Tutorial DVD-t, ami 180 percben mutatja be, hogyan is kell használni a Cubase 3-t.
Már csak egy magyar használati utasítás kéne, mert így a semmiből gondolom nem lenne egyszerű és nem akarok annyi időt rászánni, mint anno FL-nél a megtanulására
Edit: Találtam egy magyar nyelvű Tutorial DVD-t, ami 180 percben mutatja be, hogyan is kell használni a Cubase 3-t.

2009-06-04, 14:54
(2009-06-04 09:32)PeACeY Írta: [ -> ]Köszi a featuret crep, most megjött a kedvem a programhozMár csak egy magyar használati utasítás kéne, mert így a semmiből gondolom nem lenne egyszerű és nem akarok annyi időt rászánni, mint anno FL-nél a megtanulására
Nem is olyan bonyolult, mint ahogy gondolod. Szerintem már van olyan alapod, hogy sokkal gyorsabban tudsz tanulni, mint előtte.
Ez a tutorial érdekelne esetleg priviben.
Az ötös cubase-ből találtál használható verziót? folyt.köv. priviben?2009-08-13, 06:04
Üdv!
Nekem van egy Yamaha Audiogram6- m, és ehhez kaptam egy Cubase AI4- t. Az mennyiben különbözik a Nuendo
Üdv.: Gramazuita
Nekem van egy Yamaha Audiogram6- m, és ehhez kaptam egy Cubase AI4- t. Az mennyiben különbözik a Nuendo
Üdv.: Gramazuita
2009-08-24, 14:29
Na belekeztem a Cubase SX3 tanulgatásába. Nem is olyan nehéz
Pár óra alatt, rájöttem a lényegesebb dolgokra. Amit hiányolok, az a step seqeuncer. Ha benne lenne még jobb lenne. De arra tettem be most egy Battery 3 samplert. Hangzása jobb sokkal, mint az FL-nek, ezért is kezdtem bele. Meglátjuk mi sül ki belőle.
Pár óra alatt, rájöttem a lényegesebb dolgokra. Amit hiányolok, az a step seqeuncer. Ha benne lenne még jobb lenne. De arra tettem be most egy Battery 3 samplert. Hangzása jobb sokkal, mint az FL-nek, ezért is kezdtem bele. Meglátjuk mi sül ki belőle.