A gondom az lenne hogy nem vált tempót a dalban ,pedig a bevitt midi dalban
benne van a tempó változtatása egy midiljátszó simán ugy játsza le de mint ismeretes
a midi hangzása eléggé gagyi igy ezért hangszerelem be a Reasonba és elmentem WAW - ban.
FL Studióval nincs tapasztalatom igy Reasonnal dolgozom.
Köszi a választ
nos tempóváltás gondjaim megoldódtak igy minden már OK.
Megoldottam és tökéletesen működik.
Guitar Refillleket keresek élethű hangzáshoz főleg
torzitott gitárok ha van ilyen vagy milyen programmal
lehet a legélethűbb hangzást elérni.
Köszi
Sziasztok! Hogy kell a sweep effectet megszerkeszteni úgy, hogy magasból induljon? És azt meg lehet csinálni hogy combinatorba beteszek 2 hangszert line mixerre rákötve úgy, hogy mind2nek saját trackje van a sequencerben? Ha igen hogyan?

Magasból indulva: automatizálod a pitch bend-et. A sequences: synth-re jobb egérgomb katt és "Create Trak for ....."
A sweep effectet úgy értettem hogy fordítva.. azóta leesett, hogy csak meg kell fordítani az automatizációt, a második kérdésem meg hülyeség, olyat nem lehet.

Azért köszi!
Hell!
Amatőrként csak a magam szórakoztatására zenélgetek a Reason 5-tel. Nemrégiben beszereztem egy Roland SH-201 szintit is, és szeretném együtt használni a kettőt, viszont a tempót nem tudom sehogyan sem egybehozni. Roland (asszem) egy idő után elmászik
Valakinek lenne valami tippje, hogy mit lehetne próbálni, hogy egy tempóban maradjon a kettő? Esetleg azt meg lehet oldani, hogy ahogy változtatom a Reason tempóját, akkor a szintié is változzon?
Köszi a segítséget