Puki! Nyugodtan kövess és irkálj!

Így legalább van, aki beszélget velem! Muhaha!
Viccet félretéve nagyon érdekel, hogy miért fikázzák az FL-t. Ez most nem Stefnek szól, hanem úgy általánosságban. Szeretném, ha egyszer konkrét választ kapnék, hogy miben is rosszabb, mint a többi. Puki te tudod a legjobban, hogy mennyi DAW-val foglalkoztam már, de még nem sikerült rájönnöm, hogy miért is olyan szar az FL....
Szerintem van amiben az egyik DAW jobb, mert logikusabb, és van amiben a másik program az okosabb. Úgy gondolom, hogy a végeredmény számít, ami pedig a zenész fantáziájából és tudásából jön. Az, hogy milyen közvetítő programot (DAW) használ ehhez véleményem szerint másodlagos, egészen addig, amíg a programban képes megvalósítani az ötleteit. Ergo, ha jobb zenét akarsz írni, akkor ne DAW-ot válts, hanem tanulj. És ezért kérdezem Stefet, hogy miért vált a MOTU-ra, mert úgy gondolom, hogy ha az Ő igényeit a Logic nem elégítette ki, akkor van akkora tudás nála, hogy értelmes indokot tud nekem adni, és nem csak légből kapott állításokat dob oda nekem. Az utolsó mondatom senki ne vegye magára!
A személyes véleményem amúgy az FL-ről az, hogy nekünk, mint FL fórumozóknak illene már végre komolyan tesztelni a programot, vagyis a hangját. Hiszen több helyről hallottuk már, hogy nem elég erőteljes a hangja. Én azt mondom csináljuk egy egyszerű tesztet. Dobjunk össze egy egyszerű ritmust mindegyik DAW-ban ugyanazokkal a beállításokkal és effect pluginokkal. Ugyanazok a márkájú EQ-k, Compressorok és Reverb (javaslom waves). Minden beállítás hajszálra egyforma legyen. Rendereljük ki őket egy wav-ba és tegyük ki őket az oldalra. Persze az ne látszódjon, hogy melyik DAW-val készült. Csináljunk rá egy szavazást, s amelyiknek a legtöbb ember szerint a legjobb hangja van az lesz a nyerő! Bocs az offért!