FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma
Xadow - Nyomtatható Verzió

+- FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma (http://forum.flstudio.hu)
+-- Fórum: Társalgó (http://forum.flstudio.hu/forum-1.html)
+--- Fórum: Bemutatkozás (http://forum.flstudio.hu/forum-2.html)
+--- Téma: Xadow (/thread-1295.html)Xadow - xadow - 2011-02-28

Sziasztok! Attila vagyok, a nicknevem, és a művésznevem (már, ha elismertek művésznek) Xadow! 16 éves srác vagyok, és imádom a zenét. Mindenféle zenét, a komolyzenén keresztül, a legújabb műfajokig, bármelyik korszakból. Egy a lényeg, minőségi legyen, és élvezzem. Körülbelül 4 éve 12 évesen kezdtem el Fl-ezni, emlékszem, mikor először rájöttem a működésére. Azóta nap mint nap gyártom a zenéket, és így felfejlődtem, és úgy érzem, manapság jó zenéket, és ha oda figyelek, akkor minőségi zenéket tudok gyártani. Inkább a hip-hop köré orientálódtam, de eléggé sok műfajban alkotok.

A rap zenét, és hip-hop-ot mindig is jobban szerettem, a többinél, mert jó volt érezni az ütemet, a ritmus, később mikor már benőtt a fejem lágya, megértettem a szövegét is, és ez elkezdett bennem mozgatni valamit. 3 évvel ezelőtt írtam meg az első szövegemet, ami persze eléggé gyenge lett, az elmúlt fél évben éreztem azt, hogy szövegírásban is felértem egy magasabb szintre. Az új szövegeim, rímtechnikailag is jobbak, és ammennyire lehet témaorientáltak, de mindenképp van mondanivalójuk.

Ezzel a két dologgal a hátam mögött, nekivágtam a lemezkészítésnek, amely egy barátommal közös lesz. Bár kézzel fogható formában nem adjuk, ingyenesen tölthető lesz. Ezzel a lemezzel csak két célunk van: elgondolkodtatás, és szórakoztatás.

Remélem befogadtok ebbe a jó kis közösségbe, elláttok kritikával, és tanáccsal. Minden jót!


RE: Xadow - Haliday - 2011-02-28

Üdvözölek új kalandor és jó kalandózást is kívánok neked a fórumon. Azt meg, hogy művésznek elismerünk e ahhoz valamit hallanunk is kell tőled. A zene áttekintőben megoszthatód majd velünk.Big Grin


RE: Xadow - The Convicted - 2011-02-28

Üdvözlet nálunk! Smile


RE: Xadow - zebaoth - 2011-02-28

Jó fórumozást kívánok! Smile


RE: Xadow - laccas - 2011-02-28

A legjobb korban kezdted el az FL Studio-t, mivel ilyenkor még rengeteg idő áll a rendelkezésedre. Remélem hogy mi csak segíthetünk a fejlődésedben! Smile