FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma
FLStudio a Hegy're megy - Nyomtatható Verzió

+- FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma (http://forum.flstudio.hu)
+-- Fórum: Társalgó (http://forum.flstudio.hu/forum-1.html)
+--- Fórum: Zenei programajánló (http://forum.flstudio.hu/forum-47.html)
+--- Téma: FLStudio a Hegy're megy (/thread-1468.html)FLStudio a Hegy're megy - laccas - 2011-07-10

Szóval úgy alakult, hogy sajtócsapatunk akkreditációt nyert a Hegyalja Fesztiválra. Tehát Tib és én fogjuk hozni nektek a híreket az ott történtekről (nemcsak cikkekkel, hanem videókkal is). Elsődlegesen a hangtechnika, a hangzás, a hangcsillapítás és a kiszolgáló egységek fognak minket érdekelni, de a buli hangulatáról is szeretnénk megemlékezni Smile. Ha lenne megfelelő technikánk, akkor egy élő kapcsolással is jelentkeznénk a Flip.FM-en, de így csak egy később leadásra kerülő beszámolót hallhattok majd.

Aki pedig ott lesz, egy pohár finom borra mindenképp fussunk össze! Smile
Kód:
http://hegyaljafesztival.hu/index2011.phpRE: FLStudio a Hegy're megy - zebaoth - 2011-07-11

A Slayer, a Mastodon és az Amorphis hangosítását mindenképpen nézzétek/hallgassátok!!! Slayernél vigyázzatok, le ne zúzzák a fejeteket. Big Grin A Mastodonnál figyeljétek miket üt az az állat dobos, és ha egy igényes, dallamos ám kemény finn zenére vágytok, az Amorphis-t ki ne hagyjátok! (Reklámunkat olvasták. Big Grin )
Kíváncsian várom a beszámolót! Smile
Ha odatévednék, csörgök! WinkRE: FLStudio a Hegy're megy - The Convicted - 2011-07-12

No fene, nem is vagyok rocker, hát majdnem a szomszédba jöttök... Egyébként élménybeszámolóitokat várjuk, és vigyázzatok a 2 fületekre (persze akkor még jobban vigyázni kell, ha kettőtöknek összesen van annyi) Smile


RE: FLStudio a Hegy're megy - laccas - 2011-07-12

Holnap tehát a Hegy Sajtós épületéből jelentkezünk posztok formájában, illetve az flstudio twitter csatornáján! (flstudioforum)


RE: FLStudio a Hegy're megy - laccas - 2011-07-15

Még mindig fáradtan, de azért az élmények felidézése megvolt Smile A zenei sokszínűség igencsak garantált még annak, aki erre a fennmarat egy napra kimegy. Életemben nem hallgattam végig egy metál számot se, de a Parkway Drive előadását élmény volt végighallgatni (a szöveget meg majd lenézem netről, ahogy tanácsolta egy ismerős Big Grin).

Az első nap egyébként rekordot döntött a fesztivál! 11 év alatt soha nem voltak kint ennyien.

Folyt köv részletes beszámoló formájában.


RE: FLStudio a Hegy're megy - laccas - 2011-07-22

Az első videó a koncertről, amit készítettünk. Sajnos a basszus belerondít az összképbe, de ennek nem sok mindent tudunk csinálni Smile. A fotós árokban egyébként moccanni sem lehetett.
http://www.youtube.com/watch?v=Bb5dkVxy6iM&feature=channel_video_title