FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma
Emlékezzünk Steve Jobs-ra - Nyomtatható Verzió

+- FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma (http://forum.flstudio.hu)
+-- Fórum: Társalgó (http://forum.flstudio.hu/forum-1.html)
+--- Fórum: Általános témák (http://forum.flstudio.hu/forum-3.html)
+--- Téma: Emlékezzünk Steve Jobs-ra (/thread-1548.html)Emlékezzünk Steve Jobs-ra - laccas - 2011-10-06

Úgy gondolom, hogy a legjobban egy ember előtt a saját életére való emlékezéssel lehet tisztelegni. Mr. Jobs milliók életében hagyott nyomot (még ha nem is tudatosul bennük), illetve számtalan iparágban, így a zenében is.

Az Apple felvirágoztatása nélkül ma olyan eszközökkel lenne szegényebb a zenei világ, mint a Garageband, vagy a legismertebb szerkesztőeszköz, a Logic.

Hozzá kapcsolódik még többek a zenei kiadók hegemóniájának megtörése és a komplett "zenekereskedelem" átalakítása is. Az iTunes olyan folyamatokat indított el, melynek köszönhetően a ma előadója már kiadó nélkül is képes lehet boldogulni.

[Kép: steve-jobs-and-new-itunes-logo-s.png]

[Kép: steve-jobs.jpg]

Nyugodj Békében!
http://www.apple.com/stevejobs/


RE: Emlékezzünk Steve Jobs-ra - convex - 2011-10-07

Tisztelet Steve Jobbs és munkássága előtt!
Furcsa stílusa , és érdekes probléma megoldó képessége, de korrekt hozzáállása is említésre méltó(bár ez utóbbi néha kivételes volt)
Talán legfontosabb az alma logó, hisz a fent említett Logic mellett az ableton sem rossz találmány amit az ő masináira fejlesztettek először.
Továbbá foradalmi újítások is nekik köszönhetőek, az ultra vékony telefon láz megindítása, a tablet konstrukció, az air szériás macbook-ok elindították a vékonyított laptop mániát és még sorolni lehetne mi mindent!....
Nyugodjék békében!


RE: Emlékezzünk Steve Jobs-ra - chocoman - 2011-10-07

R.I.P. ---Steve