FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma
AndrewSield - Nyomtatható Verzió

+- FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma (http://forum.flstudio.hu)
+-- Fórum: Társalgó (http://forum.flstudio.hu/forum-1.html)
+--- Fórum: Bemutatkozás (http://forum.flstudio.hu/forum-2.html)
+--- Téma: AndrewSield (/thread-1717.html)AndrewSield - AndrewSield - 2012-06-08

Sziasztok!
Igazából, már több mint 1 éve az oldal tagja vagyok, és most lesz 1 éve, hogy a zenéléssel elkezdtem foglalkozni, eddig úgy hiszem még nem elég eredményesen.
Jelenleg Clipeus néven "publikálom" a "zenének" mondott dolgaimat Smile
Soundcloud-os linkem

Ha bár úgy érzem haladok valamelyest, még sem érzem, hogy dallamilag, úgy épülne fel a zeném ahogy kellene, remélem előbb utóbb ezt javítani fogom.

De íme a bemutatkozásom amit most már illendő le is írnom:
Parádi Andrásnak hívnak, 18 éves vagyok és jelenleg tanulok, Budapesten élek, és egy kis lakásban "tekergetem" az fl-studio-ban a potikat! Tongue
Senki ne úgy ítéljen meg most, hogy simpla tekergetésről lenne szó, azért nagyjából tudom mi hol van...(- Hol is van?)

Igazán tavaly nyár végén, közepén merültem bele komolyabban a zenélésbe, akkor még loopokkal csinálgattam a zenéimet, és azt sem tudtam mi az a masterelés, de most már sejtem! (vagyis tudom)
Mostanra a loopokat száműztem a zenéimből hála istennek, de valamennyire vissza is esett a zenéim dallam világa, de úgy gondolom mostanság kezdek ráérezni a dolgokra, de még nem az igazi, ahogyan azt várná az ember. Köszönhetően a zenének jó pár emberrel ismerkedtem meg, fel is kértek hip-hop zenei alap írónak, de mivel nem voltam jártas abban a stílusban így nem mondanám, hogy nagyot alkottam, hát igen stílus terén most kezdek beállni, egy trance-re, esetleg valami olyasmi félére.

Eddig mindenféle stílusban próbálkoztam, most remélem eltudok helyezkedni! Smile Hát ez volnék én "röviden" Smile

Sziasztok!


RE: AndrewSield - Haliday - 2012-06-09

Üdv régi új tag és bemutatkozni sohasem késő. Külön tetszik, hogy több dolgot is írtál magadról, mert mostanában nem divat. A fejlődéssel meg semmi türelmetlenkedés a kitartás mindig meghozza gyümölcsét. További nagyon jó munkát kívánok neked.Big Grin


RE: AndrewSield - JohnyBee - 2012-06-09

Isten hozott újra Wink


RE: AndrewSield - AndrewSield - 2012-06-09

Köszönöm nektek Smile Kitartással nincs gond, hiszen ez az első dolog az életemben amit huzamosabb ideje csinálok már Smile És azt hiszem ez így is fog maradni, szeretnék e téren tovább haladni, és tudom, hogy nagyon sok év kell még hozzá, hogy elfogadható szintre jussak Smile "Türelem rózsát terem"


RE: AndrewSield - laccas - 2012-06-11

Zeneelméleti tudás megszerzését tudom ajánlani - nagyon sokat tud segíteni, ha ismered az akkordokat, hangsorokat, mert akkor már tudod, hogy mit mivel lehet összehozni Smile. Egyébként üdv itt!


RE: AndrewSield - The Convicted - 2012-06-13

Üdvözlet így utólag is Smile


RE: AndrewSield - AndrewSield - 2012-06-13

(2012-06-11, 05:20)laccas Írta: Zeneelméleti tudás megszerzését tudom ajánlani - nagyon sokat tud segíteni, ha ismered az akkordokat, hangsorokat, mert akkor már tudod, hogy mit mivel lehet összehozni Smile. Egyébként üdv itt!

Nézegettem azt is, miközben zongora tanárt keresgéltem, csak nem tudtam, hogy mire jó pontosan a zene elmélet, de úgy látom akkor azt sem árt tanulnom Smile

Parallectic: Köszi, így utólag is Big Grin


RE: AndrewSield - laccas - 2012-06-18

A zeneelmélet könnyebben tanulható tanár nélkül, mint a gyakorlat Smile.