FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma
Bemutatkozás - Nyomtatható Verzió

+- FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma (http://forum.flstudio.hu)
+-- Fórum: Társalgó (http://forum.flstudio.hu/forum-1.html)
+--- Fórum: Bemutatkozás (http://forum.flstudio.hu/forum-2.html)
+--- Téma: Bemutatkozás (/thread-1961.html)

Oldalak: 1 2


Bemutatkozás - Chris0930 - 2013-08-31

Sziasztok.

Kedvenc zenei műfajaim az R&B, TRAP, Rap, Futuristic, New School.
Ha van kedved, hallgasd meg 1-2 zenémet és ha tetszett, kövess s.cloudon. Shy

http://soundcloud.com/s-chris


RE: Bemutatkozás - The Convicted - 2013-08-31

Üdvözlet, jó fórumozgatást Smile


RE: Bemutatkozás - Haliday - 2013-08-31

Tölts kellemes perceket a köreinkben.Smile


RE: Bemutatkozás - laccas - 2013-09-01

Légy üdvözölve sorainkban Smile. Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolunk!


RE: Bemutatkozás - Fistu - 2013-09-02

Sziasztok!
Fister Gergőnek hívnak. Egy ideje már mozgolódok az oldalon, olvasgatom a posztokat és nagyon jó ötletnek találom az oldalt, mert mindenki a saját tudását, tapasztalatát oszthatja meg a másikkal és így könnyebben tanulunk.
Én több éve zenélek minden hétvégén klubokban, és szeretném fejleszteni magam a producerkedés terén is. Jó ideje nyúzom az fl stúdiót szerencsére egyre nagyobb sikerrel, de elhatároztam magam, hogy A-Z ig mindent meg szeretnék megtanulni magáról a PRODUCER szakmáról. Tehát itt nem arra gondolok, hogy magát csak az FL Studiót akarom megtanulni, hanem mindent amit a producer szakmában tudni kell. Szeretném az összes kifejezést, rövidítést megtanulni, mi az a sequencer, limiter, pattern, eq, filter stb-stb.....tehát kb mindent amit ez a szakma, vagy ez a szó, hogy stúdió lefed.
Tudnátok ebben segíteni? Smile
Nagyon megköszönném....nagyon érdekel ez a "szakma" és mivel minden héten foglalkozok vele élőben is a klubokban így sokkal gyorsabban tanulok és szeretném is hosszútávon űzni ezt, ha az adott helyzet engedi!
Köszi mindenkinek! Üdv. SmileRE: Bemutatkozás - Lev - 2013-09-02

Kedves Fister Gergő!
Engedje meg hogy ezúton hívjuk fel szives figyelmét hogy a fórumon való résztvétel csak és kizárólag eredeti jogtiszta Ön/és/vagy felhatalmazottja/törvényes gondviselője által vásárolt FL-studio programmal lehetséges.
Ezen kitétel elfogadásra került a regisztráláskor Ön áltak elolvasott fórum szabályzatban,amelynek törvényes mivoltát a PTK/BTK hatályos cikkejei rögzítik.
Regisztrált email címét valamint a regisztráláskor rögzített ip címét rögzítettük az Ön érdekében,valamint a kalóz szoftver használat visszaszorítására tett erőfeszítéseinkért,amellyel karöltve jeleskedünk az ASVA-al.

Kérjük hogy Ön,és/vagy törvényes meghatalmazottja/törvényes gondviselője keresse fel a helyileg illetékes rendőrkapitányság (továbbiakban RK: )gazdasági osztályát,és ott mutassák be a szoftver számláját a forum jogszerü használatához.A RK. továbbítja számunkra a számla fénymásolatát,ami alapján mi bele kezdhetünk az Ön oktató csomagjának összeállításában az Ön szintjéhez mérve.

Szives figyelmét köszönjük,és további szép napot kíván önnek a "le a kalózszoftverekkel" országos szövetségének elnöke,valamint csapata,továbbá támogatói:COOP Multi,BRFK,ASVA,CBA,PREComp,Mountex,Kőművesállvány,RTL2


RE: Bemutatkozás - Fistu - 2013-09-02

Köszönöm szépen a teljes körű felvilágosítást, de én az FL Studio demo verzióját használom ami teljesen legális Smile


RE: Bemutatkozás - Lev - 2013-09-02

Big GrinD oké. Big GrinDD annyi,hogy amit írtál,ha valóba nézegeted az oldalt,akkor látod hogy ezt a topikot vki más csinálta a saját bemutatkozásának.ergo neked is illett volna készíteni egy uj topikot a posztodnak.


RE: Bemutatkozás - Fistu - 2013-09-02

Elnézést nem tudtam, hogy más topikjába irtam, ebben az esetben ha lehetséges akkor törlöm a beírtakat és csinálok magamnak egy újat Smile Big Grin


RE: Bemutatkozás - Lev - 2013-09-02

asszem ha törlöd a hsz-ed,akk az utána lévők is törlik,de inkább hagyd vmelyik moderátorra nehogy megint kipotyogjon az összes A és c betű a forumról mint a multkor