FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma
FLStudio.hu Store - Nyomtatható Verzió

+- FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma (http://forum.flstudio.hu)
+-- Fórum: Társalgó (http://forum.flstudio.hu/forum-1.html)
+--- Fórum: Általános témák (http://forum.flstudio.hu/forum-3.html)
+--- Téma: FLStudio.hu Store (/thread-2002.html)FLStudio.hu Store - laccas - 2013-12-02

Előkészületben van egy saját webes áruház, ahová specializáltan olyan pc csomagokat és eszközöket válogatunk össze, melyek kifejezetten hasznosak stúdiós környezetben (pl passzív processzor hűtés 0db zajkibocsátással). A karácsonyi szezonra nem készülünk el vele (jelenleg a különböző beszállítókat kutatjuk fel és teszteljük le). Viszont már most vannak olyan cuccok, melyeket érdemes lehet a jézuskától kérni, ezért ezekről külön bejegyzéseket készítek ide.
Remélem, hogy ugyanannyit fogtok tanulni ezekből az alkatrész leírásokból, mint amennyit én tanultam a megkeresésükből Smile.

Az FLStudio.hu Store név még nem végleges, mivel még csak koncepcionális a sztori Smile.


RE: FLStudio.hu Store - laccas - 2013-12-02

THERMALRIGHT HR-22 processzor hűtő

A tökéletes csendes megoldás! A többmagos asztali rendszerek egyik legnagyobb hátránya a producerek számára a hőelvezetésből származó zaj. A vízhűtéses rendszerek ezt a zajt valamelyest csökkentik, azonban egy idő után a szivattyú a megfáradásból fakadóan elkezd kattogni.

Ezen zajártalmak kiküszöbölését hivatott megoldani a Thermalright HR-22 -es passzív hűtése. A HR-22-es nem más, mint egy 150mm(szélesség) x 159mm(magasság) x 120mm(mélység) nagyságú alumínium-rész hűtőborda.

A tökéletes hőelvezétésről 8db hőcső gondoskodik. Kifejezetten a High-End AMD és Intel processzorokhoz tervezték, így például a core-i7-es rendszerekkel is elboldogul. Igény szerint természetesen szerelhető rá külön ventillátor. A hűtőborda csomagját azonban tartozék ventillátor nem egészíti ki.

A jobb hűtést egy Airflow elnevezésű hőcsatorna egészíti ki, mely passzívan segíti a levegő áramlását. Az eddigi tesztek alapján elboldogul a 100W fölötti TDP-jű procik hűtésével is.

A hűtőborda ára 28 580Ft. Az FL Studio fórum tagjainak egész decemberben ingyenes a Pick Pack Pontra történő kiszállítás (rendelési összegtől függetlenül). Minden más megrendelés esetén az ingyenes Pick Pack Pontos kiszállítás határa 50 000Ft.

A hűtőbordára 1 év jótállást biztosítunk!

Megrendelés és bővebb információ: flstudio[kukac]flstudio.hu

Néhány kép a borda impozáns megjelenéséről:
[Kép: hr22-1575.jpg]
[Kép: HR22xMB%2001c.jpg]


RE: FLStudio.hu Store - laccas - 2013-12-02

Seasonic Platinum Fanless 460W-os tápegység
A számítógépen belül a második legjelentősebb hangkibocsájtással a tápegység rendelkezik. Egy tápegységet a ventillátor kivételével lehet elnémítani, ehhez azonban először a hőkibocsájtást kell kiküszöbölni. A Seasonic mérnökei ezt a prémium kategóriás alkatrészek használatával oldották meg (pl japán kondenzátorok). A passzív táp esetében csak egy jól szellőző pc házra van szükség.

A Platinum Seasonic tápok másik előnye, hogy teljesen modulárisak. Ergó nem fognak feleslegesen lógni a tápkábelek a pc-n belül.

A tápegység ára: 37 680Ft

Az FL Studio fórum tagjainak egész decemberben ingyenes a Pick Pack Pontra történő kiszállítás (rendelési összegtől függetlenül). Minden más megrendelés esetén az ingyenes Pick Pack Pontos kiszállítás határa 50 000Ft.

A tápegységre 7 év gyártói garancia van!

Megrendelés és bővebb információ: flstudio[kukac]flstudio.hu

[Kép: seasonic-platinum-520-fanless-modular-co...5_zoom.jpg]
[Kép: x06.jpg]