FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma
Ilyet még nem láttam:S Segíts - Nyomtatható Verzió

+- FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma (http://forum.flstudio.hu)
+-- Fórum: DAW programok (/forum-daw-programok)
+--- Fórum: FL Studio (/forum-fl-studio)
+--- Téma: Ilyet még nem láttam:S Segíts (/tema-ilyet-meg-nem-lattam-s-segits)

Oldalak: 1 2


Ilyet még nem láttam:S Segíts - mathyas - 2009-07-20 15:30

Nézd meg a mellékelt képet, és oldd meg a problémám ConfusedConfusedConfused


A kép elkészülése előtt 5 perccel ugyan az a program minden baj nélkül megnyitotta, és közbe semmin nem változtattam és mégis azt írja h egy újabb verzióval csináltam a projectet.


Na ezt magyarázza meg valaki.

Előre is köszi


RE: Ilyet még nem láttam:S Segíts - pukiface - 2009-07-20 15:36

irhattad volna a segitek topicba, annyi az egesz, hogy valamelyik hangszer ebben az eppen betoltendo projectben regi wrapper van (az a plugin amivel beilleszti a fruity a kulso eszkozoket)
vagyis egy korabbi fl-el keszult, sztm csinalj f5-el egy biztonsagi mentest, es nyisd meg, ensem talalkoztam meg ezzel, de sztm mukodni fog,. . ha mmegsem, akkoris elvileg a midik, meg minden megmarad, csak ujra kell a hangszert betoltened az uj verzioba,. . a vege mar csak talalgatasWink
hajra
ööö akkor nemtudom, elolvastam az elejet isSmile probald meg a tegnap a cseten ajanlott mappaban a biztonsagi mentest megnezni, elofordul az ilyenConfused
mindjart megkeresem
"C:\Program Files\Image-Line\FL Studio 8\Trash bin\.."


RE: Ilyet még nem láttam:S Segíts - mathyas - 2009-07-20 15:47

De egy az egybe ezzel a wrapper-el meg minden hozéval csináltam a zenét, ezért furcsállom a történteket.és próbáltam már amit írtál Sad


- pukiface - 2009-07-20 18:52

jobb otletem nincs sajnos, hatha masnak lesz, ha megnyitod, akkor nincs meg semmi< vagy csak a hangsyerek nem toltodnek be, mert akkor ha faradtsaggal is, de meg lehet menteni a fontosabb elemeketConfusedSad


RE: Ilyet még nem láttam:S Segíts - IEm - 2009-07-21 10:38

Tedd újra a FL-t , az adatok megmaradnak ( ha minden igaz akkor a vst-k is ) Smile

Nem volt FL vagy vst frissítésed ?


RE: Ilyet még nem láttam:S Segíts - mathyas - 2009-07-25 13:14

Semmi nem volt az említettek közül és jelenleg rá se érek ilyesmire, legközelebb valószínűleg aug közepén lesz időm erre. Ha megtalálom a megoldást szólok, köszi a segítséget. Smile


RE: Ilyet még nem láttam:S Segíts - Pre - 2009-08-08 13:35

Fiúk,tudom nem Eget rengető,de lenne egy kis problémám.
Szóval Van a Blutonium Boy Sample Pack 2,ami nekem van és ezeket szépen behúzgáltam a Browserbe,csak először Mappánként ütánna átnevezetlenül a kicsomagolt Mappanévvel húztam be.Na most,hogy lehet ezeket törölni vagy átnevezni valahogy?
Előre is köszi.Smile


RE: Ilyet még nem láttam:S Segíts - pukiface - 2009-08-09 08:17

"C:\Program Files\Image-Line\FL Studio 8\Data\Patches\Packs"
ez a default mappa elvileg, amit itt atnevezel, vagy modositasz, torolsz, elvileg megvaltozik a browserben


RE: Ilyet még nem láttam:S Segíts - Norman Andretti AKA Quarill - 2009-10-20 22:00

Sziasztok!

Eleg regota fogalmazodik bennem a kerdes de csak most talaltam meg a megfelelo forumot a kerdezeshez. Szoval...
Tudja-e valaki hogy hogyan csinalunk a hangokbol hosszabbakat vagy rovidebbeket automatizalas szempontjabol?...jujj, de rossz a kerdes...neki futok meg egyszer es megprobalom viragnyelven.
Mikor pl dallamszerkesztoben vagyok egy egy hangra irok dallamot vannak a csikok ugye. Azt szeretnem elerni, hogy ameddig a csikok tartanak, addig szoljanak a hangjaim is. Ha csak 1 kockat toltok ki akkor roviden, ha tobbet akkor hosszabban szoljanak. Vagy ha esetleg megsem igy kellene akkor hogyan csinalom...merthogy ezt szeretnem automatizalni!

Nagyon koszi elore is es varom a valaszotok!


RE: Ilyet még nem láttam:S Segíts - IEm - 2009-10-21 05:49

Milyen csíkok ? Angolul írd hogy mit értesz dallamszerkesztő alatt .
ha rámész az ikonjára a file menü alatt kiírja mi is az angolul .

Milyen kockát tolsz hová ? jaj lehet nekem nem egyértelmű . Tudnál olyat hogy csinálsz egy print screent és azon berajzolgatod mit szeretnél ?