FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma
Live - Nyomtatható Verzió

+- FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma (http://forum.flstudio.hu)
+-- Fórum: DAW programok (/forum-daw-programok)
+--- Fórum: Ableton (/forum-ableton)
+--- Téma: Live (/tema-live)

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


RE: Live - Shifting Reality - 2014-02-11 20:43

Köszönöm, működik ! Smile


RE: Live - Shifting Reality - 2014-02-22 13:56

Sziasztok !

egy problémával szembesültem. habár live-ot használok ez nem kapcsolódik szorosan ide, úgyhogy bocs az OFF-ért. az addictive drums-ot szeretném használni. egyszer már fent volt a gépemen, de törlésre került. a napokban akartam újra installálni, de a következő üzit kaptam:

"a previous installation of addictive drums has been found.

this installation needs to be removed before you can go on with the new installation."

töredék maradt vissza? mit lehet ilyenkor tenni?

előre is kösz a segítséget!

SR


RE: Live - Lev - 2014-02-24 09:44

uninstall, aztán a a regeditben kikeresed az addictive drums-ot,és törlöd onnan is.


RE: Live - The Convicted - 2014-12-21 12:13

Remélem olvasni fogja ezt valaki Big Grin

Mixet próbálok 9-ben csinálni, de észrevettem, hogy a zenék, amiket beteszek, néha ugranak pár tizedmásodpercnyit, amit én úgy hallok, hogy nem ritmikusan halad a zene. Hasonló gond VDJ-ben is szokott lenni, ott elég a keylock-ot kivenni. Abletonban van hasonló funkció?


RE: Live - xyber - 2015-07-28 15:06

Sziasztok. A következő lenne a probléma, tehát letöltöttem az Ableton Live 9-hez a Sample Tank 3 plugint, és a hozza tartozó instrumets fájlokat.Néztem videót is róla és ott azt fedeztem fel hogy a beállítások ablakban nekem a PREFERENCES mellöl hiányzik az AUDIO/MIDI fül.
A következő probléma pedig, hogy megadom a instruments fájlok elérési mappáját és be is tölti a program de amikor ráklikkelek hogy használjam a következőt írja ki :
Failed to load instrument.


RE: Live - Shifting Reality - 2015-09-22 18:31

Sziasztok,

Egy jelenséget tapasztaltam: hangerő ingadozásokat tapasztalok egyes zenei projektek között. Van olyan projectem, ahol elég a hifimet "volume 5"-re hangosítanom és megfelelő hangerővel szól a zene, de vannak olyanok is amelyeknél fel kell hangosítanom 13-ra, hogy normális legyen a hangereje. Pedig a külső hangkártyám output leveljét nem változtatom.

What?

Köszönöm annak, aki meg tudja mondani a hibát Smile