FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma
FL Studio 9 - Nyomtatható Verzió

+- FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma (http://forum.flstudio.hu)
+-- Fórum: DAW programok (http://forum.flstudio.hu/forum-4.html)
+--- Fórum: FL Studio (http://forum.flstudio.hu/forum-5.html)
+---- Fórum: FL Studio verziók (http://forum.flstudio.hu/forum-62.html)
+---- Téma: FL Studio 9 (/thread-450.html)

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


RE: FL Studio 9 - Djhardslow - 2009-09-18

(2009-09-18, 19:16)Azazel Írta: Amúgy kíváncsi lennék hogy mennyi a különbség a full és a tört verzió közt.Meg pl hogy utána is át lehet e verni a VSTi-ketSmile
Akinek jól megy amúgy a Fruity 9 az írja már le hogy milyen gépe meg hangkártyája van.Lassan újra rakom már a gépet, felrakok valami mást, bár ez az x64-es XP abszolút jól megy mindenre, DE NEM HISZEM EL HOGY MÉG MINDÍG AKAD A FRUITY!
Na majdcsak megoldják egyszer.
Amúgy nem is értettem ezt a 9-es verziót, mert amikor pár hónapja néztem utoljára, akkor volt a 8.5 betaja fent oldalon.Ahoz képest elég gyors váltás lett ez a 9
Lassan ott tartok, hogy inkább visszarakom a 8-at
GYorsabban dobnak ki új verziót már mint a Blizzard WoW kieget.

Nekem gond nélkül fut.

AMD Phenom ™ 9555 Quad-Core 2,20 GHz, 4GB Ram,
ATI Radeon HD 3600 Series
Ameriacan Audio Genie Pro (külső hangkari)


RE: FL Studio 9 - ONU - 2009-09-18

nekem is hibanélkül megy ezen:
Processzor: Core2Duo T5850 (2160)
RAM: 4Gb
Video: SiS Mirage 3+
Hang: E-MU 0202 USB
OS: Windows 7 Ultimate x86

Windows XP SP3 (32 bit) szaggatott a hang, meg a 4 giga memóriából csak 2,75-öt lát.


RE: FL Studio 9 - pukiface - 2009-09-19

ONU-nak emuja van, es egyebkent alaplapival sem patogSmile
nalam meg emu-val is. . regi ket magos intel D proci hajt egy 3eves asus p5pl2lapon 2giga memoriaval egy vinfos7-et, es hat 20ms alatt a nexussal mar semmit nem lehet kezdeni. . foleg egy waves morphordert beteszek az egyik csatornara, . . hat meg egy t-rackWink


RE: FL Studio 9 - SkyTrancer - 2009-09-19

Fl Studio 9 sokkal jobba kihasználja a gépet, mint elődei, ez által gyorsabban is fut.
Van a beállításai között néhány olyan opció, ami a cpu-ra vonatkozik, alap esetben ezek be vannak kapcsolva, de amint észrevettem sokat téveszt ez miatt a program és hajlamos kilépkedni, valószínű nem minden konfigon megy még hibátlanul, majd egy későbbi update megoldja a problémát.
Ami viszont bizonyos, hogy ezen opciók használatával az 50%os processzor működésből 35%ra redukálódik vissza, és ez elég jó eredmény.
Ezeket leszámítva hogy téveszt a program nálam is jól fut.
Egy egy hangszer 1ms-el is elfut, de amikor már komplett muzsikát játszom le akkor már nehezen boldogul a hangkari, és ezért én már az arany középutat választom és az 20ms.
Ez mindenre jó, kivéve élőzésre, felvenni dolgokat.
Vas : Intel E8200, 3GB ram, Emu1212m, mindez egy P35ös Gigabyte lapban.


RE: FL Studio 9 - Mpici - 2009-09-19

Intel Core2 Duo E6850 3.00 Ghz, 2 Gb ram, Asus minden más.
Alaplapi hangkari.
48000 Hz 16 bit, mivel nem játszok fel semmit ezért számomra nem olyan fontos a real sebbeség nekem 120 ms az elő számolás "ha jól tudom" és így nem nagyon megy a proci terhelés 30 % főlé.
De azért este kipróbálom hogy meddig lehet terhelni Smile
Azt már tudom hogy a 2 giga nagyon kevés Sad


RE: FL Studio 9 - laccas - 2009-09-19

Nekem 2,8-as P4 (Hyper Trading), valamint 1GB (azaz 1GB) memória áll rendelkezésemre, de mivel nem használok nagy hangmintákat, ezért bőven elég. A laptop meg már dual core-os, szóval annak még úgy sem kottyan meg.


RE: FL Studio 9 - Acro - 2009-09-19

nekem szinte mind1 a gépigény mert még 256 ramom sincs, régi 1khz pentium 3. mindent kimentek wav-ba és szól a muzsika. Egyetlen hibája h nem lehet (vagy nagyon nehéz) visszadolgozni így. De majd laptop ballagáskor orvosolja sztem =).

és fl9 nagyon jo


RE: FL Studio 9 - laccas - 2009-09-19

(2009-09-19, 17:25)Acro Írta: nekem szinte mind1 a gépigény mert még 256 ramom sincs, régi 1khz pentium 3. mindent kimentek wav-ba és szól a muzsika. Egyetlen hibája h nem lehet (vagy nagyon nehéz) visszadolgozni így. De majd laptop ballagáskor orvosolja sztem =).

és fl9 nagyon jo
Nem khz, hanem Mhz Smile.


- RobertMaximal - 2009-09-19

Nekem is jo megy:
Proci:Intel Core Quad Q6600(4 magos) 2.4Ghz(1 mag)
Video Kartya(bar szerintem nem kell ide de na):nVidia 8600GTS SLi
Hang Kartya:Realtek RTL8100B High Definition Sound Card
AlapLap:nVidia 680i


- recko - 2009-09-21

(2009-09-19, 17:33)laccas Írta: Nem khz, hanem Mhz Smile.

öhömm Giga Big Grin

csúnya lenne 1 mhz xD