FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma
FL Studio 9 - Nyomtatható Verzió

+- FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma (http://forum.flstudio.hu)
+-- Fórum: DAW programok (http://forum.flstudio.hu/forum-4.html)
+--- Fórum: FL Studio (http://forum.flstudio.hu/forum-5.html)
+---- Fórum: FL Studio verziók (http://forum.flstudio.hu/forum-62.html)
+---- Téma: FL Studio 9 (/thread-450.html)

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


- Acro - 2009-09-21

(2009-09-21, 18:56)recko Írta: Nem khz, hanem Mhz Smile.

öhömm Giga Big Grin

csúnya lenne 1 mhz xD
[/quote]

nekem aztán mind1, csak azért írtam mert sztem mind1 a gépigény (kivéve maszterelést sajnos) de amuy wav hangokbol is perfect zenét lehet csinálni


RE: FL Studio 9 - ONU - 2009-09-21

szerintem nem olyan mind1 mivel maga a sytrus meg recsegteti a hangot gyengébb gépeknél szóval azért csak nem mind1Smile


- laccas - 2009-09-21

(2009-09-21, 18:56)Acro Írta: öhömm Giga Big Grin

csúnya lenne 1 mhz xD
Ez a részemről nagy leégés. Még én is félreírhatok Smile.


RE: FL Studio 9 - IEm - 2009-09-21

Igazából p4 3 ghz elég , a memória a fontosabb .

Viszont ! Big Grin

Ez kb 44100 Hz-es mintavételezésig oké , utána ha már szeretnél picit belekóstólni a lecsóba pl 96kHz-től felfelé , akkor kell több mag , meg 3 giga ram . Főleg ha a mixerben akarsz 192 kHz-el dolgozni 32 bites bufferrel.

Szóval nagyon nem mindegy a vas !

De amúgy ha van egy erős proci és egy szépen szóló Realtek HD alaplapi szörnyeteg ( sztem a Realtek veri az összes integrált cuccot) akkor szépen elmegy DSP nélkül is .

És úgy tűnik hogy a freez is hatalmas fake volt , de ( már nemtom ki írta sorry ) lehet hogy pont a warez miatt gondolta úgy az Image-Line hogy majd ' belefrissítik' ezeket a cuccokat . mert ugyebár tört verzión nincsen frissítés . Szóval reménykedjünk a 9.5 -ig Big Grin


- pukiface - 2009-09-21

de kint van az oldalon, uj stuff, miez atverés, amcsiban ezé' kapnanak az arcukra, siman pl:, a studio elkezdett dolgozni 10ember mint az allat, osszeraktak az anyagot, es epp akartak valamit csinalni a vegen a valamelyik fontos funkcioval, ami miatt e mellett a porgram mellett dontott a vezertoseg, es hopp, nincs. . egesz anyag kuka, kötbér, meg mifene, késik az anyag, minden szar, mindenki orjong, szoval, 180millio a vesztesegem, meg a gyomoreges, eleglesz 500millio. . ?!
bosszanto mindeneseteBig Grin


- zebaoth - 2009-09-22

Személy szerint nem észlelek gyorsaságbeli külömbséget 8 és 9 között core2duo processzorral és 4 Gb rammal. Mindent ugyanolyan gyorsan (lassan? Big Grin ) tölt be a 9, mint az elődje.
Nálam főleg a VSTi-k a lényegesek. . .

Szóval, nem érzem a dual proc. támogatást. Vagy én lassultam le? (nem lehet ennyire állat a gépem!) Huh


RE: FL Studio 9 - ONU - 2009-09-23

pedig észeórevehetően jobban működik dupla magosokon ezt én is tapasztalom de biztos jobban fog menni a következő javítás


RE: FL Studio 9 - IEm - 2009-09-23

Én is észrevettem a gyorsulást . Van egy Vsti-m ami 8as alatt nagyon nehezen indul , 9-be kb a 60%-a ez az idő . De amúgy a legjobb teszt ha csinálsz egy zenét 8ba , ami éppenhogy belenyaldos a cpu használat piros tartományába elmented a .flp -t és megnyitod 9-ben Smile


RE: FL Studio 9 - Acro - 2009-09-24

bocsi h nem olvastam el a topicot teljesen, de akkor most van freez vagy nincs? és ha van h működik. Csakmert én eeid is kimentettem wav-ba a vsti-k hangját és nem volt velük semmi gond, ergo eddig is volt freez, csak nem volt leegyszerüsítve.


RE: FL Studio 9 - laccas - 2009-09-24

Nem, sajnos nincs még freez funkció.