![]() |
Dj PitZa - Nyomtatható Verzió +- FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma (http://forum.flstudio.hu) +-- Fórum: Társalgó (/forum-tarsalgo) +--- Fórum: Bemutatkozás (/forum-bemutatkozas) +--- Téma: Dj PitZa (/tema-dj-pitza) |
Dj PitZa - Dj PitZa - 2010-04-03 21:00 Hát üdv mindenkinek ![]() 95 júniusán láttak meg először a kórházban xd. Hát először nem is hittem volna magamról, hogy dj akarok lenni, de ahogy teltek, múltak az évek, úgy találtam új barátokat és ők mutattak új dolgokat. Így akadtam rá én is az Fl Studio-ra ![]() ![]() ![]() Aktívan kb. fél éve használom az FL-t hiába van meg lassan 2 éve xd. De a folyamatos használattal új tapasztalatok jönnek, lassan de biztosan haladok az utamon ![]() ![]() És hát elérkeztem a mostanra. Mostanság már napi szinten foglalkozok a zenekészítéssel, de nem mindig haladok a tervem szerint xd. Hát kedvtől is függ, hogy hogyan haladok ![]() ![]() ![]() További jó zenekészítést és hallgatást mindenkinek ![]() RE: Dj PitZa - pocok52 - 2010-04-03 21:06 Óóó kit látnak szemeim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dj PitZa - Dj PitZa - 2010-04-03 21:10 Köszi és meglesz ![]() RE: Dj PitZa - shirka - 2010-04-03 21:21 üdv itt ![]() RE: Dj PitZa - Dj PitZa - 2010-04-03 21:23 Köszi ![]() ![]() ![]() RE: Dj PitZa - Djhardslow - 2010-04-03 21:27 ciao Most én vagyok ekkora barom hogy már mindenhol Hardstyle-t látok vagy tényleg az van az avatarodon ? ![]() Ám jó hogy egyre többen érdeklődnek a keményebb hangzások felé. Jó olvasgatást! Zenékre meg kiváncsi vagyok! RE: Dj PitZa - Dj PitZa - 2010-04-03 22:03 oks ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dj PitZa - SomY - 2010-04-03 23:47 Üdv itt! Jó fórumozást és zenegyártást! Meghallgattam a zenéidet, de azért még van hová fejlődni. Ha egyszer esetleg összeálltok a barátaiddal, szerintem ütős csapatot is alkothatnátok. Sajnos nekem ez nem adatik meg, hisz még csak haverom sincs, főleg nem olyan, aki zenélne ![]() RE: Dj PitZa - Dj PitZa - 2010-04-03 23:55 Köszi. Hát még látszik, hogy gyerek cipőben járok bár 44-es lábméretem van xD. Meg hát lassan nyár... és akkor lehet partizni bárkinél ![]() RE: Dj PitZa - pukiface - 2010-04-04 07:11 koszi hogy irtal, udv a forumon! |