FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma
Dj Pacy zenéi - Nyomtatható Verzió

+- FL Studio Fórum - Magyar Digitális Zenészek Fóruma (http://forum.flstudio.hu)
+-- Fórum: Zene (http://forum.flstudio.hu/forum-22.html)
+--- Fórum: Zene áttekintő (http://forum.flstudio.hu/forum-24.html)
+--- Téma: Dj Pacy zenéi (/thread-978.html)Dj Pacy zenéi - Dj pacy - 2010-08-02

Dj Pacy - Crudele

http://www44.zippyshare.com/v/32137460/file.html


RE: Dj Pacy zenéi - The Convicted - 2010-08-02

A legfőbb gond, hogy a vokálon nincs semmilyen reeverb vagy delay, hogy a csúnya szünet eltűnjön a törések között. Nagyon össze-vissza a ritmus is, tisztán hangzik, hogy sample, semmi master nem lett használva rajtuk.


RE: Dj Pacy zenéi - Dj pacy - 2010-08-03

Köszönöm az építő kritikát! Ha már sample az csak rossz lehet ? De kicsit tévedsz mert itt a ami az (crash,cymbals,voice,kick , persze ezek is csavargatva) a bassline és a hardstyle Screech az saját.


RE: Dj Pacy zenéi - The Convicted - 2010-08-03

Nem baj, de az a jó, ha minél kevesebb sample van egy tracken belül, és több saját készítésű, saját csavarású preset, mert így hallható lesz benne, hogy az egész a te műved. Mivel a lento violento azt jelenti, hogy lassú és erőszakos, többször hardcore kick kell hozzá. Hiába van sok jó sampleben, jobb lenne valamivel kicsavarni (Microtonic pl.).Crash-t meg egyebeket én sample packekben találok inkább (VEC, Blutionium Boy Samples vagy The Machine), szóval hiába csavarintasz rajta egyet-kettőt, az még mindig nem a tied lesz. Ha sample-t használsz, próbáld úgy maszterelni, hogy abból ne lehessen kivenni, hogy sample (remélem érted mire célzok). A screech detune-hiányosnak tűnik nekem.