Hello
2011-01-05, 16:16,
Üzenet: #1
Hello
Sziasztok.

Hosszú idő után sikerült rávennem magam,hogy regisztráljak a fórumra.Pár sorban írnék magamról.25 éves vagyok és egy kis zalai faluban lakom.Általános iskolában is nagyon érdekelt a zene.Akkoriban még sterbinszky volt a nagy kedvencem.Persze azóta kicsit változott a stílusom.
Sajnos zene írást mindig feladtam és egy sok éven keresztül nem is foglalkoztam vele.Mindig volt egy pont ahol megakadtam és bezártam a progit.

20 éves koromban sikerült megismerkednem az online pokerben rejlő nagy pénzekben.Természetesen éjjel nappal játszottam és tanultam.Ennek eredményeként megvettem első dj felszerelésemet.Mai napig nem bántam meg,hogy megvettem.Azt hittem majd mehetek zenélni a környéken.Sajnos itt zalában és az ország más részén is nagyon nehéz érvényesülni.Engem pedig nagyon bánt a dolog.ismét sikerült rávennem magam,hogy saját zenét csináljak.

Fruity Loops-ra esett a választásom.Kezelő felülete egyszerü és talán még nekem is sikerült megtanulnom használniSmileÚgy gondoltam a fórumon vannak olyan kedves emberek akik segítenek nekem.

Hardstyle stílus ami engem a legjobban vonz.Közel 2 éve nem is hallgatok mást.

Szerintem sikerült mindent leírnom..

Viszlát...
Válasz idézéssel
2011-01-05, 16:21,
Üzenet: #2
RE: Hello
Üdvözlet!
Dj-zéssel végleg felhagytál?
Vannak HS-osok a fórumon...Smile
Kellemes időtöltést kívánok!
Válasz idézéssel
2011-01-05, 16:21, (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2011-01-05, 16:22 - {2}. Szerkesztette: SomY.)
Üzenet: #3
RE: Hello
Üdv a fórumon! Örülünk, hogy regisztráltál. Igen kedves és sok olyan user van, aki majd a segítségedre lesz. Hardstyle kedvelők és alkotókból is van pár, köztük vagyok én is, bár emellett Harddance, Dancecore, Trancecore is besikeredik, de befejezett projectem nekem sem nagyon van. Én is mindig abbahagyom. Egy kis inspiráció kell csak, aztán minden megy tovább. Ha FL-lel dolgozol, akkor tényleg sok segítséget fogsz kapni itt. Van segítségkérő topic is, de gondolom már megtaláltad.
Én épp társat keresek, bár leginkább Cubase-ben jártasat és a közelből (Mezőkövesd). De ha gondolod, egyszer alkothatunk egy közöset, már ha egyezik a stílusunk, mert a Hardstyle is igen tág zenei teret fed le.
Ja, és van már rádióműsor is, tehát a részletekért keresd fel zebaoth kollégát, ha be akarsz lépni a mixer csapatba.
Válasz idézéssel
2011-01-05, 16:27,
Üzenet: #4
RE: Hello
Mivel fellépés igen kevés van ezért nem is nagyon foglalkozok a mixeléssel.Minden hónapban szoktam csinálni mixet ha éppen olyan kedvem van.Legnagyobb gond az,hogy hardstyle zenét nem nagyon szeretik az emberek a környéken.Nekem pedig nincs kedvem más zenét játszani.

Raw style ami nagyon tettszik manapság.Pár hónapja pedig Alphaverb fan lettem.Hihetetlen mekkora zenéket csinál az ember.
Válasz idézéssel
2011-01-05, 16:58,
Üzenet: #5
RE: Hello
Üdvözölek a forumon.
Válasz idézéssel
2011-01-05, 17:08,
Üzenet: #6
RE: Hello
Üdvözlet a fórumon, látom egy stílusban "ragadtál", de semmi gond, van itt sok hardstyle kedvelő (rajtam kívül is). Smile A raw style is tetszetős, mondjuk én pl. nemcsak Alphaverb-t, hanem Zatox-ot, Frontliner-t, Noisecontrollers-t, Psyko Punkz-t vagy akár Zany-t is a kedvencek közé sorolhatnám Big Grin

Na, de visszatérve a tárgyra: ha valami kérdésed van, tedd fel a Segítek topikban, olvasd el a GYIK-ot és a Szabályzatot is.

Jó böngészést! Wink
Válasz idézéssel
2011-01-05, 17:10,
Üzenet: #7
RE: Hello
Rendben.Sorolhattam volna én is még de nem volt kedvem hozzáSmile
Válasz idézéssel
2011-01-05, 18:30,
Üzenet: #8
RE: Hello
Üdv én dj akarok lenni Smile próbálkozz házibulikban zenélniBig Grin nekem ebben az évben sok bulit kell csinálnom Big Grin
am üdv a fórumonSmile
Válasz idézéssel
2011-01-08, 22:19,
Üzenet: #9
RE: Hello
Üdv. közöttünk!
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás