Convex / Meder valamik
2011-10-08, 20:34,
Üzenet: #51
RE: Convex / Meder valamik
Kb csak annyit írnék mint Parallectic gondol, először valóban furcsán hat a zene, utána is, de azt már kellemesen furcsának neveznémSmile
Válasz idézéssel
2011-10-08, 21:33,
Üzenet: #52
RE: Convex / Meder valamik
köszönöm! .
Válasz idézéssel
2011-10-12, 08:20,
Üzenet: #53
RE: Convex / Meder valamik
URBAN RECYCLE
http://soundcloud.com/ricologic/convex-m...an-recycle
Válasz idézéssel
2011-10-12, 12:06,
Üzenet: #54
RE: Convex / Meder valamik
Ötletes kis zene. A második feléből nekem úgy hiányzott volna még valami, mert a végére elült egy picit, de lehet, hogy csak én érzem így. De a munka az jó.SmileCool
Válasz idézéssel
2012-09-12, 07:37,
Üzenet: #55
RE: Convex / Meder valamik
http://soundcloud.com/ricologic/convex-m...ion-select

szünet után ezt publikálhatom sajnos sok munkát nem mert beszállító voltam 7-8 hónapig csak sample-ket gyártottam valakiknek akik nevét szerződés miatt nem közölhetem!
Legközelebb ha összejön télen jönnek tőlem új dolgok, vannak amik nem sikerültek és van ami igen!
Kicsit belebonyolódtam a házi mozi világába is új high-end berendezéseket is szereztem.
A fenti zenében van egy hiba mert a javított változat ami egy pendrivon volt az letörlődött, kiváncsi vagyok ki veszi észre azt az apró hibát majd, ami technikai, mivbel a zenei részek mindenkinek szubjektív véleménye.
Végre újra itt, de sűrűbben majd télen! A zene egy nagyon drága hangfal és erősítő kombón lett masterelve ezért bocsánat előre is, ezért ha valakinek a hangrendszere gyengébb minőségű de a fülese levegősen és feszesen leközli a basszusokat az avval is meg fülelheti! Maga a zene kb. 4-5 óra munka volt a masterelés az 2 nap, mivel kerestük a tökélyt de rájöttünk ilyen zenénél nem lehet ilyet keresni!
Válasz idézéssel
2012-09-12, 16:57,
Üzenet: #56
RE: Convex / Meder valamik
1 percnél talán túl erős az explosion effekt, de a többi része tökéletesre sikerült, chilles remekmű Smile
Válasz idézéssel
2012-09-17, 18:44,
Üzenet: #57
RE: Convex / Meder valamik
Szép munka, csak egy picit monoton. De nem zavaróan, csak így eszembe jutott a hallgatása közben egyszer! Smile
Válasz idézéssel
2012-09-17, 21:26,
Üzenet: #58
RE: Convex / Meder valamik
Kár, hogy loop az egész, a zongora a vocal, és úgy nagyjából minden, és most csak nekem tűnik olyannak mint ha 2 zene szólna ? Nagyon sok minden zavarja a fülemet, elsőnek azt hittem nekem indul el egyszerre 2 zene, de mondom képtelenség, meghallgattam egy régebbi zenédet és azok is loopokból vannak, vagyis ismerős loopok mivel én is használtam őket 1.5 éve amikor elkezdtem a zenélést, kár hogy loopok Smile
Válasz idézéssel
2012-09-19, 09:40,
Üzenet: #59
RE: Convex / Meder valamik
Nekem ez a zongora olyan, mintha már ez egy létező zene lenne, csak nem jövök rá, hogy mi az. Még a stílusa is hasonló. De, ha rájövök, azonnal szólok Big Grin
Válasz idézéssel
2012-09-22, 19:49,
Üzenet: #60
RE: Convex / Meder valamik
igen loopok mivel sokat legyártottam kb. 6 éve loop-okat gyártok van amit megrendelésre van amit egyéni szerződésre! Loopmaster néven sok ember munkájából válogatnak öüssze dolgokat, de mivel anno dj-tem és live -act-eztem azok közül nem publikálhatok sokat csak régi ill új loopjaimból. Demon killa-ban pl. egy loop sincs azt Cooh adta ki. Nos az igazi melókat meg azért nem publikál az ember mert sose tudni mikor megy vissza a színpadra vagy a dj pult mögé!
Loop gyártások még a studióm felszámolása előtt voltak amit felszámoltam 2 hónapja! Igazából okító jellegem nálam a master és, hogy sokan elhihetik, hogy zenét kis aktív monitornak nevezett dolgokkal nagyón jót nem biztos, hogy lehet studió körülmények nélkül!
Azthiszem használta a zongora loopokat Moby, Noisa ...stb dubplaetekben! De akkor most nagy projecten vagyok ha összeáll akkor majd felrakom loop mentes bár a loopok közül is sokat én illetve régebben mi kreaáltunk! De ez hosszó történet.....stb.
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás