sziasztok..
2012-09-29, 08:31,
Üzenet: #1
sziasztok..
Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy én is bemutatkozzam. : ) Sanyinak hívnak, 26 éves vagyok és kb. 8 éve hagytam fel az FLstudiozással.. : ) Az utóbbi pár hétben újra elkezdett vonzani a téma, bár még azóta nem készítettem semmit. Elkezdtem midi-controllerek és hangkártyák után kutatni, és magyar vonatkozásban ide vezetett a google. Látom, hogy azóta nagyon sokat fejlődött az egész, elég sok számotokat meghallgattam és csak gratulálni tudok. Én a kis régi számaimmal inkább vissza is húzom magam. : ) Célom az egésszel csak önmagam szórakoztatása, semmi több. Elvileg hamarosan költözöm és sokkal több időm lesz, és az időm egy részét majd az FL ismereteim fejlesztésére fogom fordítani.. : ) Tananyag látom van a neten bőven..ahogyan itt is. : )

Anno én még Fruityloopsal kezdtem el kb. 2000-ben. A pcguru egyik számában írtak róla, hogy milyen kis kompakt szoftver. Emlékszem, azt írták róla, hogy először úgy érezhetjük, mintha egy repülőgép pilótafülkéjében ülnénk, de amint adunk neki egy kis időt, rájövünk, hogy nem is olyan vészes az egész. Valahogy én is így kezdtem el. : ) Segítség nem volt semmi, netem sem volt, teljesen autodidakta módon ment az egész. Ráadásul összetettebb effektezéseknél, modulálásnál úgy beszaggatott, hogy ki kellett sávokat exportálnom wav-ba és vissza kellett tennem sample-ként. De az volt az érdekes, hogy mivel nagyon érdekelt, motiváció megvolt, ezért szépen lassan rájöttem dolgokra, tudtam fejlődni. 2004-ben úgy hozta az élet, hogy abba kellett hagynom..

Szóval a közeljövőben valószínűleg én is itt leszek, és felteszek néhány kérdést, ha engeditek. : )
Raktam fel pár próbálkozásomat, mindegyik befejezetlen persze.. : )
http://soundcloud.com/sandornemeth/sample01
http://soundcloud.com/sandornemeth/sample02
http://soundcloud.com/sandornemeth/sample05
http://soundcloud.com/sandornemeth/sample04
Üdv,
Sanyi
Válasz idézéssel
2012-09-29, 11:32,
Üzenet: #2
RE: sziasztok..
Persze, hogy megengedjük a kérdések feltevését, sőt, még válaszokat is kapsz rá! Smile Kérdezni itt lehet:

http://forum.flstudio.hu/tema-segitek

Üdvözlet, váljék a fórum hasznodra Smile

Válasz idézéssel
2012-10-03, 10:50,
Üzenet: #3
RE: sziasztok..
Azokban az időkben valóban sokkal nehezebb volt megtanulni használni az FL Studio-t. Ma meg itt a lehetőség, de a nyelv sok embernek "akadályt" jelent. Pedig csak egy kis utánajárás lenne az is. Szóval üdv köztünk!
Válasz idézéssel
2012-10-08, 16:47,
Üzenet: #4
RE: sziasztok..
Üdvözlet részemről is és jó tanulást kívánok természetesen sok kellemes perccel.Smile
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás