Psyncrone
2009-12-29, 09:41,
Üzenet: #1
Psyncrone
Sziasztok !

Nemsokára útnak indul egy pluginokkal foglalkozó oldal , melyen van egy kis fórum is .

Sok tartalom még nem látható , mivel a két srác akivel elkezdtem nem kívánnak részt venni benne , így nem lesz hardware teszt része sem a dolognak , de mindenféleképpen szeretném folytatni ha már elkezdtem .
A projekt több mint fél évet állt , azt hiszem itt az ideje újra berúgni a motort , ehhez kérnék segítséget .
Akinek van kis szabad ideje és szívesen részt venne a dologban az írjon nekem egy privát üzenetet és megbeszéljük a dolgokat . Eleinte még csak hobbi szinten menne aztán ha beindul akkor bármi lehet belőle .

Az oldal elérhető a http://psyncrone.extra.hu címen , hamarosan lesz saját domain is és akkor mint psyncrone.hu megy majd tovább az oldal .

Várom a véleményeket , ötleteket a fórumban !
Válasz idézéssel
2009-12-29, 12:00,
Üzenet: #2
RE: Psyncrone
Mi folyton-folyvást keressük a jó weboldal kiugrási lehetőségeket, szóval technikai szinten tudnánk esetleg segíteni. A pluginek tesztelése is érdekel, itt csak az idő tényező lehet kérdés :/. Ha ezek nem is jönnének össze, partnerség keretében szívesen kirakjuk a linkedet a fórumra Smile.
Válasz idézéssel
2009-12-29, 12:08,
Üzenet: #3
RE: Psyncrone
Plugin tesztelés tervbe van véve , lesz havi szinten egy teszt , január végétől pedig terveim szerinte 100%-on fog menni a cikkezés is . Köszönöm a felajánlást élni fogok vele ha meglesznek a megfelelő feltételek ( elsősorban a domainre gondolok ) .
Válasz idézéssel
2009-12-29, 12:12,
Üzenet: #4
RE: Psyncrone
Domain + tárhely = technikai segítség Smile. Magyar domainek ügyében van egy ismerős regisztrátor, tárhelyünk pedig van.
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás