FILMEK
2010-03-20, 09:12,
Üzenet: #11
RE: FILMEK
Mr. Brooks

szereplő(k):

Kevin Costner (Mr. Earl Brooks)
Demi Moore (Tracy Atwood detektív)
William Hurt (Marshall)
Dane Cook (Mr. Smith)
Marg Helgenberger (Emma Brooks)
Steve Coulter (Roger)
Danielle Panabaker (Jane Brooks)

Mr. Brooks látszólag az amerikai középosztály megtestesült mintaképe: sikeres üzletember és boldog családapa. Mindez azonban csak álca, Mr. Brooks valójában brutális sorozatgyilkos. Két esztendőn át sikerült visszafognia a benne szunnyadó sötét erőt, ám a gyilkos ösztön most újra kitört belőle. Ezúttal egy szeretkező pár az áldozat, ám egy szemtanú is akad. Tom hamarosan bejelentkezik nála, ám nem pénzt akar, hanem életre szóló élményre vágyik. Nem elég, hogy Mr. Brooksnak meggyűlt a baja a zsarolóval, de egy okos nyomozónő, Tracy Atwood is a nyomában van.
Válasz idézéssel
2010-03-20, 14:35,
Üzenet: #12
RE: FILMEK
Itt van még egy jóféle film, ma néztem meg, megérte!

HOLD

színes, feliratos, angol sci-fi, 97 perc, 2009

szereplő(k):
Sam Rockwell (Sam Bell)
Kevin Spacey (GERTY eredeti hangja)
Matt Berry (Overmeyers)
Robin Chalk (Sam)
Dominique McElligott (Tess Bell)
Kaya Scodelario (Eve Bell)
Benedict Wong (Thompson)
Malcolm Stewart

"Sam Bell asztronauta egyedül dolgozik a Holdon, számítógépe GERTY segítségével küldi az itt kitermelt erőforrást a Földre, ezáltal megmentve bolygónk összeomlott energiagazdálkodását. A Holdon eltöltött hároméves megbízásának végéhez közeledvén saját magával kerül összeütközésbe."
Válasz idézéssel
2010-03-22, 18:43,
Üzenet: #13
RE: FILMEK
(2010-03-20, 14:35)Djhardslow Írta: Itt van még egy jóféle film, ma néztem meg, megérte!

HOLD

színes, feliratos, angol sci-fi, 97 perc, 2009
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok, sok helyen olvastam róla, de mindenhol nagyjából ugyanaz volt a vélemény, hogy kötelező darab.
Válasz idézéssel
2010-03-28, 15:10,
Üzenet: #14
RE: FILMEK
Laccas : Na végül megnézted ?
Válasz idézéssel
2010-03-29, 12:42,
Üzenet: #15
RE: FILMEK
Nálam ez a majd megnézem nem megy ilyen gyorsan sajnos Smile. De rajta leszek a témán.
Válasz idézéssel
2010-03-29, 13:22,
Üzenet: #16
RE: FILMEK
Ha mégis mostanában lenne, letöltened sem kell, és itt egész gyorsan betölti

http://www.yv.hu/play_a_video.html?autos...3bed5ba5ef
Válasz idézéssel
2010-03-29, 17:26,
Üzenet: #17
RE: FILMEK
Világok harca 1-2

1. rész:
Senki sem hitte volna a 21. század első éveiben, hogy világunkat oly lények tartják szemmel, melyek intelligenciája meghaladja a miénket - hogy miközben az embereket lekötik mindennapos gondjaik, ők megfigyelnek és tanulmányoznak bennünket, ahogy a tudós vizsgálja mikroszkópján át a lényeket, melyek egy vízcseppben hemzsegnek és sokasodnak. Az ember határtalan önelégültséggel szelte keresztül-kasul a földgolyót, biztos tudatában annak, hogy ez a világ az ő birodalma. Mégis, az űr végtelen mélyén át hatalmas, hideg, rideg lények kémlelték irigy szemmel bolygónkat, és tervüket lassan és biztosan szőtték ellenünk.

A film H. G. Wells 1898-ban írt híres fantasztikus regényének nagyszabású adaptációja, amelyben az emberiség Tom Cruise vezetésével veszi fel a harcot az agresszív földönkívüliekkel. Érdekesség, hogy a Világok harca 1938-as rádióadaptációja hatalmas pánikot okozott Amerikában, mert az Orson Welles rendezte produkció túlságosan élethűre sikeredett, és sok hallgató azt hitte, a marslakók tényleg megtámadták a Földet.

2. rész:

Két évvel a visszavert marslakó-invázió után George Herbert rájön arra, amitől a legjobban félt: az idegenek visszatértek. A marslakók második hulláma abból a hulladékból táplálkozik, amit a katonai erők vizsgálnak, s ezzel maguk hívják életre a Vörös bolygó második támadását. A Föld esélye másodszor is a legbátrabbak viselkedésétől és eredményességétől függ.
Válasz idézéssel
2010-03-30, 21:02,
Üzenet: #18
RE: FILMEK
Már az első rész sem tetszett túlzottan, a második részt nem láttam, de hála a zs-s költségvetésnek, szerintem spielberg munkáját is alulmúlja.
Válasz idézéssel
2010-03-30, 21:34,
Üzenet: #19
RE: FILMEK
Az utca királyai

(Street Kings)

színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 105 perc, 2008
16 éven aluliak számára nem ajánlott

szereplő(k):
Keanu Reeves (Tom Ludlow)
Forest Whitaker (Jack Wander kapitány)
Hugh Laurie (James Biggs kapitány)
Chris Evans (Paul Diskant)
Common (Coates)
Jay Mohr (Mike Clady)
Terry Crews (Terrence Washington)
Naomie Harris (Linda)
Martha Higareda (Grace Garcia)

Los Angeles sokaknak napfényt, pálmafákat és könnyű, vidám életet jelent. És vannak olyanok, akiknek egészen mást. A városban dolgozó zsaruk számára ezekből az utcákból felesleges erőszak, hazugság és halál sugárzik. Aki itt egyenruhába bújik, az hamar megtanulja, hogy a törvény betűje nem vezet el az igazságig: az utca törvényeire van szüksége, ha győzni akar. Tom Ludlow (Keanu Reeves) nem adja fel könnyen, pedig ő aztán igazán sötéten látja a világot. Felesége elvesztése után csak a rendőri munka marad számára. Amikor azonban egy nyomozás során rájön, hogy a kollégái közé is befurakodott a korrupció, minden dühét és haragját ebben az ügyben vezeti le: pedig most a saját társai ellen kell fordulnia.

NAGYON JÓ FILM!

A szállítmány

(Armored)

szereplő(k):
Columbus Short (Ty Hackett)
Matt Dillon (Mike Cochrone)
Laurence Fishburne (Baines)
Jean Reno (Quinn)
Skeet Ulrich (Dobbs)
Amaury Nolasco (Palmer)
Fred Ward (Ashcroft)
Milo Ventimiglia (Eckehart)

Rendező: Antal Nimród, a Kontroll c. magyar alkotás rendezője

Akármilyen vastag a páncél, akármilyen sok a biztonsági kamera, akármilyen ravasz a riasztórendszer, mindegyiknek van egy gyenge pontja: az ember, akit segít. Amikor egy páncélautónak 42 millió dollárt kell rendeltetési helyére szállítani, a cég legjobb, legtapasztaltabb, legmegbízhatóbb embereit rendelik szolgálatba. És egy kezdőt. A három veterán biztonsági őr úgy dönt, hogy megtartja a pénzt. Elég rég dolgoznak ebben a szakmában, hogy tudják, hogyan lehet biztonságosan, nyom nélkül végrehajtani a tervüket. Kénytelenek az új fiút is bevenni, de amikor a tervbe hiba csúszik, a srác mindent összezavar. Az egység tagjai egymás ellen fordulnak. Először csak a veszni látszó pénzért küzdenek. Azután már az életükért.


Death Sentence

(Gyilkos leszámolás)

Nick Hume élete szinte tökéletes, mígnem egy nap szemtanúja lesz saját fia halálának, akit egy banda gyilkol meg. Nick bosszút áll fia gyilkosán. Ám nem is sejti, hogy tettével nemcsak magát, hanem családját is hatalmas veszélybe keverte. A háború csak most kezdődött el....

Ezt a hétvégén néztük meg, nagyon jó film!
Válasz idézéssel
2010-04-01, 15:10,
Üzenet: #20
RE: FILMEK
Vissza a jövőbe 1-2-3

Vissza a jövőbe I:

Szereplők:
Michael J. Fox ("Marty" Martin McFly)
Christopher Lloyd ("Doc" Dr. Emmett L. Brown)
Lea Thompson (Lorraine Baines)
Crispin Glover (George Douglas McFly)
Thomas F. Wilson (Biff Tannen)
Wendie Jo Sperber (Linda McFly)
Marc McClure (Dave McFly)
Billy Zane (Match)

Marty McFly átlagos kamasznak látszik, de van egy őrült barátja, Doki, aki megépítette a plutónium meghajtású időgépet. Dokit váratlanul halálos támadás éri, s Marty is csak az új találmánnyal nyer egérutat. Arra azonban ő sem számít, hogy 1955-be utazik vissza, épp abba az időszakba, amikor szülei is a padot koptatják. A bajt csak fokozza, hogy majdani anyja Marty megérkezése óta ügyet sem vet majdani apjára, ami beláthatalan következményekkel járhat a jövőben. Ha életben akar maradni, el kell érnie, hogy szülei egymásba szeressenek és el kell távolítania az anyját molesztáló Biffet.

Vissza a jövőbe II:

Marty és Doki 2015-ben tett lélegzetelállító utazása úgy tűnik, megoldotta a McFly család néhány jövőbeni problémáját. Amikor azonban visszatérnek a jelenbe, hamarosan rá kell jönniük, hogy valaki fenekestül felforgatta az időt és rémséges körülményeket teremtett az 1985-ös Hill Valley-ben. Az egyetlen remény: megint visszautazni 1955-be, ahol meg kell állítani Biffet, a család esküdt ellenségét.

Vissza a jövőbe III:

Az 1955-ös furcsa villámlás után Martynak egyenesen 1885-be kell visszautaznia, hogy megmentse a Dokit egy túl korai haláltól. Nagy nehezen túléli az indiánok támadását és a barátságtalan városlakók intrikáit, s végül ráakad a Dokira, aki nem más, mint a városka kovácsa. Doki azonban nem hallgat a figyelmeztetésre, mivel fülig beleszeretett az elbűvölő tanítónőbe, Clara Claytonba. Így Marty feladata lesz, hogy kimenekítse őket a Vadnyugatról, s visszatérjenek a jövőbe.

nekem ez a kedvenc film-triológiám, sztem mki naon ismeri! Big Grin
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás