Új válasz 
10 forintért aukciós oldal
2010-12-14, 15:50 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2010-12-14 - 15:53. Szerkesztette: kiddiwink.)
Üzenet: #1
10 forintért aukciós oldal
10 forintért oldal egy teljesen innovatív Aukciós Portál

Úgy mint a hagyományos üzletben – az aukciókon kiállított összes termék új és a gyártó teljes körű garanciát vállal érte, de a többi üzlettől megkülönböztet bennünket az, hogy az árakról csakis a Felhasználók döntenek, azaz a vevők, nem pedig az eladó.
A Portálunkon ajánlott Aukciók hasonlítanak a a régóta ismert, az Árverési csarnokokban gyakorolt hagyományos aukciókra, ahol az árú megvásárlása a legmagasabb felajánlott áron történik. Az Aukcióra kiállított termék ára növekszik egészen addig, amíg az Aukció nem ér véget.


Hagyományos Aukció – részletek
Az Aukcióra kiállított összes termék kezdő ára mindig 0 ft. Ha a meghatározott időn belül (amit az „Aukció végéig adott idő”-nek nevezünk) senki nem fejezi ki a megvételi szándékát (nem Licitál) – akkor a termék nem lesz eladva és eltűnik a kínálatból vagy megjelenik egy következő aukción.

A vásárlási szándék kifejezése egyúttal azzal jár, hogy a Felhasználó beleegyezik megvenni a terméket a jelenlegi árnál magasabb áron; az összeg, amivel növekszik az ár minden tétemelésnél, az Aukció paramétereiben van megadva. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy az első licitáló megveheti a terméket akár 1 forintért!!! Viszont figyelem – a termék annak a személynek lesz eladva, akinek az ajánlatát senki sem lépi át az Aukció végéig adott meghatározott időn keresztül. Ez a határidő minden Aukción külön-külön van meghatározva és az aktuális ártól függ. A tétemelésre adott időről szóló információ az Aukció részleteit tartalmazó oldalon látható a LICITÁLJ gomb alatt és a megtakarítási táblázatban.
A részleteket megtalálod Itt >> Irány az oldal


Emlékezz!

Az ajánlataink gyakran kivételesek – könnyen meglehet, hogy következő ilyen alkalom már nem lesz.

Köszöntünk!

Lépj be hozzánk és használd ki a fantasztikus lehetőségeket! Elég regisztrálni, a regisztráció ingyenes. Saját magad is megtapasztalhatod majd, mennyire könnyű a hihetetlen alkalmat kifogni!
Válasz idézéssel
2010-12-14, 17:49
Üzenet: #2
RE: 10 forintért aukciós oldal
Mi az a BID? Vett már valaki itt valamit is úgy, hogy megérte neki? Mi az az Automaták felírat? Az eladónak miért éri meg?

Volt már pár próbálkozás, de valahogy mindig az eladó járt jól.

http://divat-trend.info/10forintert-hu/
Válasz idézéssel
2010-12-14, 18:17
Üzenet: #3
RE: 10 forintért aukciós oldal
Szerintem aki ilyen oldalakon próbálkozik....az meg is érdemli...
Válasz idézéssel
2010-12-14, 21:03
Üzenet: #4
RE: 10 forintért aukciós oldal
Valami hasonló véleményt osztok én is. Ezek az oldal üzemeltetők azért nem hülyék és tudják hogy kell csinálni az ilyet. Ezt az oldalt láttam már és meg nem mondom mi a címe de van egy blog ahol a tapasztaltakat írják le az emberek. És ha annak hihetünk ott csak egy pár mester trükköző volt akinek össze jött egy egy jó üzlet. Nem azt mondom hogy nem lehet vele 10 forintért iphonet venni de irgalmatlanul nehéz.....
Válasz idézéssel
2010-12-15, 10:34 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2010-12-15 - 11:11. Szerkesztette: kiddiwink.)
Üzenet: #5
RE: 10 forintért aukciós oldal
Manapság mit kapsz 10 forintért?Egy gyufa is 20 ft. Smile de nálam a ház elött van egy kis bolt ott van barbis rágó az 10ft .Nevezzük a műszakicikkeket/háztartási gépeket árunak.Ez egy aukcios oldal és a kikiáltási ár 10ft .Van egy áru aminek a bolti ára 5000ft,a kikiáltási ár 10 ft,ha nem licitál rajtad kivül senki az árura,akkor te megvetted 10ft + 10ft + kiszállitási dij áron (olvass infot ,hogy miért 10+10,de ezt amúgy is ajánlom minden új weboldal regisztrállása elött) Smile .Ha mégis licitál rajtad kivül más is ugyanerre az árura (ami nem kizárt) és felmegy az ára 250ft-ra de neked sikerült a felső licitet megraknod utolsóként, (tehát nem licitál rád senki) akkor azt megvetted 500ft + kiszálitási dij áron.
Igy sporoltál annyit, amennyi a bolti, és az itt "leirt végösszeg" különbözete.Természetesen van kockázat is, (ami neked kockázat az nekik nyereség) de a mai világban mindenki a jó megélhetésért küzd és találki 5leteket,s próbálja "betörni" a webes világot....érdemes mindig ,minden weboldalon infot olvasni . Wink
Én ezt az oldalt ,lehetőségként irtam ide!
Szóval semmi sem kötelező,de vannak lehetőségek pont

üdv
Válasz idézéssel
2010-12-15, 14:49 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2010-12-15 - 15:06. Szerkesztette: 23:32.)
Üzenet: #6
RE: 10 forintért aukciós oldal
.. . . .. . .. szánalom
"Nagyjából megpróbálom összegyűjteni, hogy egy adott termékből mennyi pénze van az oldal tulajdonosainak:
Maradjunk egy 200,000Ft-os TV-nél, amit mondjuk sikerül megszereznie egy felhasználónak 100,000Ft-ért (nem BID-ezünk most, egyből a BID értékével számolunk). Akkor tehát az oldal tulajdonosai megkapják a 100.000Ft-ot, plusz a többi felhasználó pénzét, akik felrakták rá a saját ajánlatukat, plusz ugye a limitenkénti ×Ft-ot. Az ilyen nagy összegű tárgyaknál 3 Ft-os lépcső van (minden licit +3Ft-tal növeli az értéket). Ezek szerint, ha 100,000Ft-ért vitte el az emberünk a TV-t, akkor 33,333 db licit érkezett (automaták csinálják, szóval gyorsan összejöhet…). Egy licit összege ~10 Ft (=1 BID, ami ugye azért váltó, mert ha több pénzért veszel BID-et, akkor kevesebb pénzből kijön 1 BID), tehát a licitelésekből további 333,330Ft jött.
Amit egyszer felraksz licitre, azt eleve buktad, tehát ha nem nyered meg a TV-t, akkor nem kapod vissza a pénzed. Ehhez már elég komoly képlet kell, hogy kiszámítsuk mennyi haszon van nekik ezen, de higgyétek el, nagyon komoly összeg!

Amit én kiszámoltam eddig nyereség:

Amennyiért elvitték a TV-t: 100,000Ft
Licit díjak: 333,330Ft
TV ára: -200,000Ft
Összes bevétel: 233330Ft"

teljes forrás : http://gasztony.com/2010/09/20/10-forintrt/

gratulálok
(2010-12-15 10:34)kiddiwink Írta:  Manapság mit kapsz 10 forintért?Egy gyufa is 20 ft. Smile de nálam a ház elött van egy kis bolt ott van barbis rágó az 10ft .

üdv

itt se fogsz venni semmit 10 forintért, kapós marketing persze, bass**uk át mégjobban az embereket. mégegyszer gratulálok
Válasz idézéssel
2010-12-15, 16:49
Üzenet: #7
RE: 10 forintért aukciós oldal
Idézet az első cikkből, ami a linkben volt:

-Két hónapja vagyok az oldal tagja, egy barátom ajánlotta. Elég szkeptikus embernek tartom magam, éppen ezért mikor megláttam a 10forintert.hu-t először átverésnek, hülyeségnek meg olyasmi dolgoknak tartottam, mint az előző jópár hozzászóló.
Aztán elkezdtem figyelgetni, tanulmányozni a történéseket az oldalon, és egyre kevésbé tartom kamunak.
Egyrészt van egy óriási hiba az itt jelenlévő hozzászólásokban- Ti, kedves hozzászólók biztosra veszem, hogy maximum pár órát foglalkoztatok az egész dologgal. Megnéztetek pár aukciót, pár befejezett aukciót, max a blogot kicsikét.
Hát igen, ez pont elég annyira, hogy a mára már mindenben bizalmatlanná vált magyar azt mondja, ahh, ez át..szás, és otthagyja, sőt még egy hozzászólást is ír valamilyen fórumra, hogy önmagát biztossá tegye.
De akkor most itt az igazság. A fent említett oldalon csak az költi el a termékek valódi árának másfélszeresét, aki egyszerre milliomos, és idióta. Ugyanis aki kicsit is odafigyelt, hogy hogy megy ez az egész, és szerencsét próbált, az rájött már rég, hogy nem arról szól a játék, hogy veszek 200000-ért vásárlási jogot(innentől BID), és ész nélkül nekiállok licitálni. Ezzel szemben pár ezer forintból el lehet kezdeni gyűjtögetni a BID-eket. Én 5 nap alatt csupán csak BID-ekért folytatott liciteket megnyerve megötszöröztem a vásárlási jogaim számát így 3000 Ft-ból csináltam 15000Ft értékű BID-et. Ezidáig jogos is lenne az ellenhozzászólás, miszerint, oké, akkor a botok a BID aukciókon biztos ki vannak kapcsolva. Legyen… Viszont akkor biztos nekem éppen hagyták a BID-ek, hogy egy 19000Ft értékű pendrive-ot elhozzak a Liciten 300Ft-ért.
De persze megint rácáfolok saját magamra, és megvédem ezt a kis irományt minél több támadástól. Szintén a felületességnek köszönhető, ha valaki elhiszi, hogy pár száz, pár ezer forint valaminek az ára. Ugyanis ha egy aukció befejeződése után az árut pl 150Ft-ért viszi el valaki, akkor az 150Ft, amit fizetni kell, plusz az elköltött BID-ek ára, ami még a licitszámtól függően lehet 2-3000Ft jelen esetben. Ezért van, hogy nem 300, hanem pontosan 3450Ft-ért hozam el a pendrive-ot, ami nem párszáz forint, de legalább az eredeti ár töredéke. És az oldal egyszer sem ígéri meg, hogy ingyen megélünk belőle, nem is fogja, mert nem is igaz. Kell rá pénzt költeni, tény. De ha okosan csinálod, ha odafigyelsz, ha nem vádolsz, hanem megértesz, és átlátsz, akkor igen jól ki tudsz jönni a dolgokból.
És az oldalnak nincs szüksége BOT-okra, ugyanis nagyon sok olyan ember van az oldalon, akinek fogalma sincs róla, csak licitálgat, és csodálkozik hogy megy a pénze és ezzel a honlap hülyére keresi magát. Igen… Lehet etikátlan, de tudjátok, ha valaki ostoba, és meggondolatlan, az megérdemli a tanulópénz kifizetését.
További jó olvasgatást!
Üdv: nem szenvedélyes, csak óvatos licitáló, CsuBeE
Válasz idézéssel
2011-10-27, 16:32
Üzenet: #8
RE: 10 forintért aukciós oldal
Ezen az oldalon igazábol más pénzét tudod elnyerni. Már ami neked jut belölle. Kicsit átolvasgattam a témát. Ami nekem lejött:

Van pl egy 500 bides utalvány. Versenybe szálnak százan.
200 bidig szerintem a hülyének is megéri tehát 80 százalék eddig el is megy. 160.000 bid. Enyi ember pénze ugrik. 500 bidért. Tovább nem számolom.

De tegyük fel hogy kiszáll már a 80 % mondjuk 20 bid után mert nem éri meg nekik többet 500 bid... Még akkor is 99 ember pénze ugrik és csak egy fog nyerni. Ésszel lehet itt okoskodni de akinek nincs rutinja, az csk bukik a rutinos ellen. Már pedig minden oldalon vannak profik, ugyhogy ide szerintem ne regéljen senki.
Válasz idézéssel
Új válasz 


Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Filmnézős oldal laccas 0 4,614 2009-07-15 07:08
Utolsó üzenet: laccas

Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás