Szál lezárva 
Aláfestő zene, hangminták
2009-06-16, 17:34
Üzenet: #1
Aláfestő zene, hangminták
Egyelőre még csak tervben és előkészületben van 2 projekt is, melyek lényege, vagy része, hogy aláfestő zenék, hangminták stb. kerülnek majd eladásra, értve ez alatt, hogy folyamatosan, a nap 24 órájában netes shopokban vehetnék meg azok, akiknek szükségük van ilyenekre. Ha szeretnétek zenével pénzt keresni, akkor úgy vélem, hogy ennek egyik legegyszerűbb módja lenne ez.
Tehát a lényeg: készítsetek, szedjétek össze, legyen kéznél ilyen anyagotok (már akit érdekel), mert szükség lesz rá. Promo anyagokat már most is küldhettek, melyek alapján elbíráljuk, hogy alkalmas lenne-e kereskedelmi célra bocsájtani. Szóval hajrá! Smile
2009-06-16, 18:59
Üzenet: #2
RE: Aláfestő zene, hangminták
szoval gyartsunk 96khz-s fx-eket? vagy+és keverjunk ki dobokat ?
2009-06-16, 19:16
Üzenet: #3
RE: Aláfestő zene, hangminták
szal loop-ra gondolsz igaz?
2009-06-16, 19:35
Üzenet: #4
RE: Aláfestő zene, hangminták
a loop az nem egy ritmusos valami egy legodarab? az fx meg azok sisisiiiiiiiiiiii hangok, amiket a kiallasok kore szoktak pakolni?
valoszinuleg en vok a hule ehez, de erdekel, mirol van szo, szoval, kerek valaszt, aztan torlom a hulyesegem nyomait, mert offWink
2009-06-16, 20:16
Üzenet: #5
RE: Aláfestő zene, hangminták
loop-okat nem lesz nehéz gyártani,de az aláfestő zene az mi legyen?szimpfonikus valami?viszont van diktafonom azzal elég sok dolgot fell lehetne venni!hang efekteket(auto,viz,stb)gondolom akor ezekre gondolsz!Big Grin
2009-06-16, 20:20
Üzenet: #6
RE: Aláfestő zene, hangminták
a loop ( hurok) értelme végülis az hogy ismétlődik és nem vezsed észre mikor újrakezdődik , valamint nem túl hosszúak , vokál is lehet loop .

Pl mikor a DJ a dizsiben átmenethez használja , akkor az egyik zenét beloopolja stb. szal ja amit írtál az is Big Grin meg általában a bass-t is így oldják meg ( pl ha kimentesz egy 4/4-es bassline-t és berakod wavba az már loop .

lehet 1/2 , 1/3 , 1/4, 1/8 stb .
2009-06-16, 20:54
Üzenet: #7
RE: Aláfestő zene, hangminták
Akkor pontosítok Smile. Valószínű, hogy loopok is kelleni fognak majd az egyik projekthez, de elsősorban üzleti aláfestő zenéket (egy prezentáció, weblap, tárgyalás stb. alá) várunk, melyek ugye nem kell, hogy 3-4 perc hosszúak legyenek, bőven elég a fél-1 perc hosszúságú is. Ezen felül a hangminta például gombok alá (mondjuk ezt mi már nem használjuk, de sokan megőrülnek érte), flash animációk alá, weboldal kezdő hangnak. Tehát nem szükséges több perc hosszú, már már Vangelist megszégyenítő számokat alkotni, sőt nem is kell, hogy szimfonikus legyen Smile.
A loopokat egyelőre azért nem mondom biztosra, mert annak a projektnek, mely direkt erre épül még a konkrét terve sincs meg, még csak alakul, a másik viszont egy template-es oldal lesz, melyhez remekül menne a weboldal aláfestő zene részleg.
Ja igen, egy fontos dolog lehet még, hogy külföldön futna az egész, szóval nagyobb piac, valamint Mahasz mentes Smile.
2009-06-17, 08:57
Üzenet: #8
RE: Aláfestő zene, hangminták
Amikor az kezdtem olvasni ezt a topicot, akkor azt hittem, hogy sample cd-ket szeretnétek webshopon értékesíteni. Kicsit le is hangolódtam. Sad De amikor a végére értem, akkor már mosolyra állt a szám, mert ez kicsi csillag jó ötlet! és, ha jól értem ambient jellegű egy két perces klippeket kellen csinálni, ami loopolásra is alkalmas. Illetve FX-eket. Hmm? Jól fogom az adást?
2009-06-17, 09:45
Üzenet: #9
RE: Aláfestő zene, hangminták
Igen, ilyesmire gondolok Smile. Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy milyen stílusra lenne kereslet, ennek üzleti oldalakról, vagy shopokból kellene utánajárni. Ezt mindenkire rábízom, mert rengeteg féle stílus lehet működőképes. Egyébként valóban nem sample cd jellege lenne, mivel ez nem konkrétan producereknek lenne.
2009-06-17, 09:49
Üzenet: #10
RE: Aláfestő zene, hangminták
reszemrol abban a pillanatban zarom az oldalt, amint hangot ad ki, ha nagyon erdekel azopnnal a nemitast keresem. tenyleg ekkora piaca van? szoval felperces vegtelenitheto loopokat kell csinalni weboldalalafesto zenenek?
es sihupp hangokat a gombokhoz?
akkor nem zenekesziteshez segedanyag masoknak, hanem mar onalloan megallo loopok kellenek konkret projecthez?
Szál lezárva 


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás