Új válasz 
Bemutatkozás_-_Lawfield
2010-07-14, 09:52
Üzenet: #11
RE: Bemutatkozás_-_Lawfield
Szeva,megmondom őszintén,hogy csak 1perc 30-tól érdekelt igazán.Ja, az tetszett,de végig nem hallgattam,mert nem az én világom.De összességében nem rossz,véltem benne felfedezni egy kis electro-t is(vagy ez electro?)viszont van benne egy idegesítő hang,ami egy-egy ütemnél hallható.Ezeket legközelebb ne tedd bele,meg figyelj oda az "elosztásra"azaz,mindenből viszonylag ugyanannyi legyen benne,és akkor zsír lesz.
Válasz idézéssel
2010-07-15, 07:51
Üzenet: #12
RE: Bemutatkozás_-_Lawfield
majdnem ugyanabban a cipőben járunkWink udv itt:9
Válasz idézéssel
2010-07-16, 11:02
Üzenet: #13
RE: Bemutatkozás_-_Lawfield
köszönet srácok! Smile
Válasz idézéssel
2010-07-20, 13:04 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2010-07-20 - 13:07. Szerkesztette: Alex B.)
Üzenet: #14
RE: Bemutatkozás_-_Lawfield
Te milyen zenét csinálsz?
Esetleg ha kiváncsi vagy az én zenémre is,a Youtube-on megtalálhatod az "alexandrovb1" cím alatt.
Válasz idézéssel
2010-07-20, 22:21
Üzenet: #15
RE: Bemutatkozás_-_Lawfield
(2010-06-08 19:30)Lawfield Írta:  Sok félbehagyott munkám volt, és van is, mert valamiért egyedül nem fejezem be.

Üdw a fórumon! Ezzel nem vagy egyedül. Nekem szinte kizárólag félbe hagyott munkám van, sok-sok ötlet, ami eszembe jut, egyből rögzítem, de a részletes kidolgozása már valahogy elmarad. Úgy vagyok velük, hogy talán majd egyszer... Az ötletek mindenesetre megvannak, és volt már rá példa, hogy zene miatt kerestek meg, és volt mit a kalapból előhúzni. Szóval nem baj az, ha félbehagyott munkák vannak.

A te stílusod nem az én világom, viszont profin szól, jól van összerakva, bármilyen zenei csatornán megállná a helyét. Talán csak érdemesebb az instrumentális zenéket rövidebbre csinálni, hacsak nem Dream Theater-szerű számokat gyárt valaki, végigszólózva a 15 percet, hogy ne váljék unalmassá.Tongue

Megmondom őszintén, legtöbb ilyen tucc-tuccot végig sem bírom hallgatni, engem egyszerűen idegesít, ha 4 ütemnél többször hangzik fel ugyanaz. Ha a negyedik után sincs valami váltás, az az érzésem, hogy "beakadt a lemez". Viszont a tiédet végig tudtam, hallgatni, ami már nagy szó tőlem, szóval változatos volt. Legtöbben csak végigcsépelik 99 ütemen keresztül a lábdobot 0 zenével, vagy 1-2 hang nyöszörgéssel 10 percen keresztül.
Válasz idézéssel
2010-07-21, 11:16
Üzenet: #16
RE: Bemutatkozás_-_Lawfield
Háát...Igazság szerint amit remix-eltem, nem az én világom, csak egy próba volt. Az én világom az a progressive, és azon belül is ami kőkemény underground(semmi kommersz).
Psy,goa,progi-house,progi-trance. szűken szólva.
Válasz idézéssel
2010-07-21, 14:54
Üzenet: #17
RE: Bemutatkozás_-_Lawfield
(2010-07-21 11:16)Lawfield Írta:  Háát...Igazság szerint amit remix-eltem, nem az én világom, csak egy próba volt. Az én világom az a progressive, és azon belül is ami kőkemény underground(semmi kommersz).
Psy,goa,progi-house,progi-trance. szűken szólva.

Jujj! Ez most kínai nekem. Nem forgok kultúrkörökben, úgy látszik Angel Nem ismerem az ilyen zenei stílusokat. Olyanokat szoktam hallgatni, amiket emberek játszanak. Természetesen én is használom a jó szintetizátorokat, de csak mint érdekességet. Azzal zenélek, nem az zenél helyettem. Gondolom érezhető az árnyalatnyi különbség. Nem használok random szekventált generátorokat, mert úgysem azt a ritmust fogja játszani, amit én szeretnék. Utálom a "bunkó" polifónikus pad-eket, amelyek kizárólag moll vagy dúr akkordot szólaltatnak meg, amikor ezeknek semmi létjogosultsága nincs a zenében, mivel normális esetben ezek az akkordok cserélődnek a hangnemtől függően mindig másképp; arról már nem is beszélve, mi van akkor, ha mondjuk egy C/H, C/A, vagy egy szűkített akkordot szeretnék Csus4, C9/11, egy domináns szeptimet (C7), vagy dúrszeptimet (Cmaj7), avagy mollszeptimet (Cminor7). No, ilyenkor mit kezdjek a polifonikus pad-ekkel. Játsszon egy hangot, én majd lefogom a megfelelőket. Big Grin

Így zenélek én.
Válasz idézéssel
2010-07-22, 12:59 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2010-07-22 - 13:00. Szerkesztette: Alex B.)
Üzenet: #18
RE: Bemutatkozás_-_Lawfield
Nincs valami ötleted,hogyan tudnám terjeszteni a zenémet?
Válasz idézéssel
2010-07-22, 14:58
Üzenet: #19
RE: Bemutatkozás_-_Lawfield
(2010-07-22 12:59)alexandrovbalzs392@gmail.com Írta:  Nincs valami ötleted,hogyan tudnám terjeszteni a zenémet?

Mondjuk a MySpace-en regisztrálsz egy zenészprofilt, oda feltöltöd, utána meg ahová nem szégyelled mindenhová benyomod az oldalad linkjét. Megjegyzem, sok helyen a témához nem kapcsolódó bedobott link spamnak minősül, ezért ki is moderálják, sőt ki is dobhatnak érte, tehát egy bab-mama topicban vagy egy süssünk-főzzünk témában nem hálás az ilyet benyomni, sem IT/Tech, sem Photoshop topicban. Viszont bármilyen fórumnak tagja lehetsz, és ha aktívan részt veszel a közösségi életben, és úgy érdekességképpen bedobod egyszer, hogy ilyennel is foglalkozom, azt általában nem veszik zokon. De valahová beesni és benyomni az oldalad linkjét nem elegáns dolog. Ezért mindenütt ban jár. Jobb esetben is azt mondják, hogy fizess a reklámért, vagy dolgozz meg érte.

A Youtube-ra is feltöltheted, ott tökmindegy, milyen videó, és véletlen rákattintásokkal is szerezhetsz néhány látogatót/hallgtót. A többi már rajtuk múlik. Ha tetszik, önmaguktól is terjeszteni fogják. De az olyan videókat én is csípőből utálom, ami azzal kezdi, hogy a pofámba mászik a Subscribe! Minek iratkozzam fel rá, ha még nem láttam, mit produkált? Ha nagyon követni akarom, úgyis feliratkozom kérés nélkül is.

Szóval ilyen szempontokat kell figyelembe venni.
Válasz idézéssel
2010-07-26, 11:31
Üzenet: #20
RE: Bemutatkozás_-_Lawfield
Köszönöm,sokat segítettél
Válasz idézéssel
Új válasz 


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás