Új válasz 
Birko (bemutatkozás)
2014-03-31, 19:23 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2014-04-06 - 20:34. Szerkesztette: Birko.)
Üzenet: #1
Birko (bemutatkozás)
Sziasztok !

A nevem Molnár Gergely (Birko). 19 éves vagyok és körülbelül 4-5 éve foglalkozom zeneírással. Nincs olyan nap hogy ne nyitnám meg az FL Studio-t és ne csinálnák valamit. Sajnos mivel kollégista vagyok ezért igazán a zenéléssel csak a hétvégén tudok foglalkozni. Imádok zenét írni, ez az életem... Mindenképp szeretnék DJ lenni, nem tudom magam elképzelni egy egyszerű munkásként. Valami többre vágyom, valami izgalmasabbra és arra hogy az emberek elismerjenek és szeressék a zenémet.
A House és Big Room műfaj áll hozzám legközelebb, ezt szeretem és ez a zenéimen is meglátszik. A kedvenc előadóim: Dimitri Vegas & Like Mike, DVBBS, New World Sound, Martin Garrix, W&W, Junkie Kid, Blasterjaxx, Carnage, Swanky Tunes és még van pár de akiket felsoroltam azok nagyon bejönnek.
Látom a fórumon sok a Trance párti, de remélem nem gond ha én a House műfaj felé hajlok. Igazából nem sok segítséget kaptam a zenéléssel kapcsolatba, csak úgy magam szoktam számokat írni. Remélem itt végre kapok egy kis elismerést hogy érdemes folytatni.

Köszönöm a figyelmet!

Gergely (Birko)
Válasz idézéssel
Új válasz 


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás