DJ HARDSLOW - A fejlődés útja (djhardslow.hu)
|
2010-02-11, 08:17
![]() |
|||
|
|||
RE: DJ HARDSLOW - A fejlődés útja (Hungarian Lento Violento Team)
(2010-02-10 16:00)harderstylez Írta: az after love remake jó lett de két dolgot hadd mondjak el: Mindenek eljön az ideje. De most megint van vagy 7-8 remix amik ilyen 1 perces formában vannak talán ma felrakok abból 1-2 őt. Én úgy érzem a remixek jobban mennek és látok-érzek némi fejlődést , a midi kontroller használata is egyre jobban megy, próbáltam saját dallamokat kitalálni lett 1-2 egész érdekes, ha tudnék csináli egy jó külsőt még elmenne a ZENE szó alatt, de hát még tanulok persze mondhatni magamtól mert segitségem nincs, illetve itt kérdezhetek bárkit 1-1 dologról de az más mitha itt ülne mellettem, vagy msn en útba igazitana pár ügyes dologgal. |
|||
2010-02-11, 13:33
![]() |
|||
|
|||
(2010-02-11 08:17)Djhardslow Írta:(2010-02-10 16:00)harderstylez Írta: az after love remake jó lett de két dolgot hadd mondjak el: így már érthetőbb...a lenton és hardstyleon kívül mással nem akarsz megpróbálkozni, mert az összes traxx jó lett, és vkivel összeállnál 1-2 szám erejéig? ![]() |
|||
2010-02-12, 22:45
![]() |
|||
|
|||
Nem vagyok csak 1-2 hangzásra ráálva.. jön ami jön. Persze jó lenne valami közös munka valakikkel
![]() ATB - Marrakech (Dj Hardslow Demo Remix) |
|||
2010-02-13, 08:28
![]() |
|||
|
|||
hát igen...először is: mi azaz effekt az elején? nem illik bele a számba
![]() a leadnek nincs erőteljes hangzása, sztem a demoban megmutathatsz vmi erős hangot, ne az eredeti számhoz hasonló synth-t(vagy mit ![]() ![]() csodálkozom h nem kavarodsz bele a sok demoba. |
|||
2010-02-13, 15:21
![]() |
|||
|
|||
Az nem effekt az elején (bár tényleg nem jó oda)
Minden sajátosan csinálok, még nem kavaradok bele, pedig sok van megkezdve tényleg. Flashrider - Attenzione (Dj Hardslow Demo Remix) |
|||
2010-02-15, 13:17
![]() |
|||
|
|||
Pár újabb remixem egy videóban.
1. Gabry ponte -Geordie 2..Flashrider -Attenzione 3. Noisecontrollers-Venom 4. Headhunterz - The Sacrifice 5. ATB - Marrakech 6. Blank & Jones - After Love 7. Darude - Rush 8. Alizée - Moi...Lolita 9. Sunbeam - Outside World 10 Blank & Jones - A forest |
|||
2010-02-15, 13:25
![]() |
|||
|
|||
az első képen a te felszerelésed látszik?
![]() ![]() |
|||
2010-02-15, 13:30
![]() |
|||
|
|||
Áá csak egy régi kép , csak azért ez mert az fl fut épp rajta.
Ez nem mix csak számokból részletek, de köszi hogy megnézted & hallgattad. |
|||
2010-02-15, 13:32
![]() |
|||
|
|||
nincs mit.
![]() miaz h régi? ![]() |
|||
2010-02-15, 13:51
![]() |
|||
|
|||
Myvip és egyéb helyeken találsz még róla képet, csak ezen látszik nagynak, egy normál montor
![]() A nevem elküldöm privátban |
|||
|