Új válasz 
EMU X-Board 25 + Proteus VX hangmodul - 25.000 Fz
2013-12-18, 13:58
Üzenet: #1
EMU X-Board 25 + Proteus VX hangmodul - 25.000 Fz
Eladó egy EMU X Board 25 bill. midi-kontroller hibátlan állapotban, eredeti CD-vel, és Proteus XV (sampler alapú szintézist használó) pluginnel. Figyelem! Ez nem a gyári Proteus X LE változat, hanem annak a nagy testvére bővített hangkészlettel. A szoftver kizárólag EMU hardware mellett hajlandó megszólalni, így nincs belőle warez verzió. A hangja csodás, és kiemelkedő, nem véletlen használják a mai napig annyi professzionális projektben. Mivel nekem nem marad EMU hardware-m, ezért ajándékként odaadom az eszközhöz, úgy se tudom használni.
A kontroller makulátlan állapotú, újként is eladható lenne... A bolti ára 45-55 ezer forint között mozog. Eredeti telepítő CD, és kábel természetesen jár hozzá. Főbb jellemzők: 16 gumírozott, strapabíró, masszív potméter, súlyozott after touch érzékeny billentyű, skálázható hangmagasság kiosztás, pitch bend, és modulációs kerék, pedál csatlakozási lehetőség, és még rengeteg minden, ami ide ki se férne. USB-ről és MIDI-ről egyaránt működik. Tökéletes választás, kezdőknek, vagy haladóknak kis stúdiókba, vagy live act-hez.
Az eszköz Budapesten található, és kizárólag stúdióban használt. Kipróbálható személyesen és 3 hónap garanciát vállalok rá. Érdeklődni: +36303224432 a számon, vagy itt a fórumon.
Válasz idézéssel
Új válasz 


Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  E mu x board str 11 4,642 2009-10-20 19:04
Utolsó üzenet: PsYtiB

Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás