Új válasz 
FILMEK
2010-03-13, 11:05
Üzenet: #1
Video FILMEK
Vélemények filmekről , filmajánló , és sok más ...
Válasz idézéssel
2010-03-13, 14:18
Üzenet: #2
RE: FILMEK
Berlin Calling Smile Egyik legjobb film amit életemben láttam. Egy dj/producerrol szol szerintem nagyon érdekes és tele van jó zenékkel Big Grin Nézze meg mindenki Cool
Válasz idézéssel
2010-03-13, 14:25 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2010-03-13 - 14:28. Szerkesztette: Tomiieka.)
Üzenet: #3
RE: FILMEK
Erre kiváncsi vagyok , letöltöm ...

A leírás : Berlin Calling

Ickarus a legendás berlini technoszcéna meghatározó DJ-je, az a hivatása, hogy estéről estére emberek ezreit táncoltassa és mulatassa. Egyik este azonban a megszokott porok helyett mérgező drogot kap, és egy csúnya trip után a rehabilitációs központban köt ki. Mivel albuma megjelenése késik és barátnője, Mathilde is egyre nehezebben tolerálja életmódját, komoly alkotói válságba kerül, és egyáltalán nem biztos, hogy nyugtatókkal teletömve talpra tud majd állni.

A főszerepet Paul Kalkbrenner, a nemzetközi hírű DJ alakítja, aki egyúttal a kísérőzenét is szerezte.
Válasz idézéssel
2010-03-13, 15:19
Üzenet: #4
RE: FILMEK
Kevin és Perry a csúcsra tör : iszonyú jó zenékkel (persze akkoriban a kedvenceim voltak közte).

A tizenéves Kevin (Harry Enfield) és nem éppen szemrevaló "barátja" Perry (Kathy Burke) mielőbb szeretne megszabadulni a szüzesség "nyűgétől", s minél több tapasztalatra szert tenni a szexben. Hogyhogy nem, maguk is szinte meglepődnek rajta, de sikerül meghiúsítanak egy bankrablást, így ölükbe pottyan egy mesés ibizai nyaralás lehetősége. Nem sokat gondolkodnak rajta, s egy gyors pakolás után máris útra készek. Némileg kedvüket szegi ugyan, hogy a szülők is velük tartanak, ám Ibizára érve azonnal belevetik magukat az éjszakai életbe. Számtalan belevaló, no meg minden jóra kapható csajszi és srác bukkan fel, s találkoznak Paullal, a DJ-királlyal (Rhys Ifans) is.

Nesze neked, Pete Tong! : ez is elég jó film, bár kicsit elvont, de

Frankie Wilde, ez az egyedülálló, zseniális tehetséggel megáldott személyiség, az egyik legmenőbb DJ. Mikor a filmben először látjuk, a szupersztárok fényűző életét éli Ibizán: siker, hipermodern villa, bombázó feleség, whiskey és drog, amennyi csak belefér. Ő az élet császára, mikor hirtelen szörnyű tragédia éri: veleszületett hallási rendellenessége szédületes gyorsasággal rosszabbodik. Miközben az ibizai főszezon a legnagyobb lendületben tombol körülötte, ennek a hallásából élő embernek csak az egyik füle funkcionál, az is csak 20%-osan. Hallása olyan gyorsan romlik, hogy Frankie heteken belül teljesen megsüketül, és így képtelen keverni, azaz képtelen a munkáját ellátni. A rajongók hamar elfordulnak tőle, a lemeztársaság ejti, a bombázó feleség a legjobb barátjával lelép, a menedzsere felmondja vele a szerződést.

Frankie a depresszió mélységes bugyraiba zuhan, és így begubózva próbál nem tudomást venni a bajokról. Egyetlen barátja, a kábítószer lassan az őrületbe kergeti. Vajon ki tud-e mászni Frankie ebből a szakadékból, vajon le tudja-e győzni az őt üldöző démonokat? Képes lesz-e hallás nélkül is érezni a zenét, és visszaszerezni a régi dicsőséget? Egyáltalán vissza akarja-e szerezni?

A film elnyerte a 2004-es Torontó Filmfesztiválon a Legjobb Kanadai Film Díját, 2005-ben a Gen Arts Filmfesztiválon a Legjobb Film, valamint a Közönség Díját és a US Comedy Arts Filmfesztiválon a Zsűri Különdíját.
Válasz idézéssel
2010-03-13, 20:00
Üzenet: #5
RE: FILMEK
Armored


Mit is mondhatnék... Mivel eddig szinte csak lehúzó kritikákat olvastam a filmről, nem volt csalódás, talán még egy picit gyengébbre is számítottam. Ami számomra a legnagyobb hibája a filmnek az az, h jobban szurkolok a negatív szereplőknek, mint magának a főhősnek. Némileg biztató, miszerint a végére azért már már éreztem valamiféle szimpátiát is a főszereplő iránt, de sajna nekem ez kevés volt. Ezt leszámítva igazán nem tudnék belekötni az Armored-be, ennek ellenére tényleg csak egy középszerű film. Az igazság az, h sokkal többet nemigen lehetett volna kihozni ebből a sztoriból, a szereplők (a főszereplőt kivéve, akivel nem is színészileg volt baj, csak egyszerűen más karaktert kívánt volna a főszerep) hozták az elvárhatószintet. Jó lenne, ha Antal Nimród egy maga által írt forgatókönyvet filmesítene meg, mint a Kontrollnál, talán akkor nagyobb sikereket érne el. Mindenesetre a Predators-szal most megkapta a lehetőséget, h valami nagyot alkosson, meglátjuk él e vele, nagyon drukkolok neki. 65%

Bár más oldalra írtam eredetileg, de gondolom nem plágium saját magamtól lopni Smile
Válasz idézéssel
2010-03-13, 20:04
Üzenet: #6
RE: FILMEK
Jaja, berlin calling brutáljó film, meg persze a zenék sem semmikBig Grin
Nade látta valaki az Éli Könyvét? Nekem 7.5/10, a Legenda Vagyok mellett a legjobb posztapokaliptikus film sztem...
Válasz idézéssel
2010-03-13, 20:06
Üzenet: #7
RE: FILMEK
Lúzer SC:

Három srác, három megérdemelten örök vesztes; az elesettek, kiállítottak és be nem válogatottak három díszpéldánya új életet kezd. Megmutatják a világnak, hogy a rosszabb, ha nagyon összeszedi magát, attól még rosszabb marad: de akkor is megpróbálhat a nála esélyesebbek fölé kerekedni. Az edzésmódszereik legalább olyan lehetetlenek, mint a taktikájuk. Az edzőjük épp olyan lúzer, mint ők maguk. Aki látja őket, röhög. Úgyhogy kihasználják az egyetlen esélyüket: csak kiskorúakkal hajlandóak összemérni az erejüket. Többnyire így is vesztenek. De legalább egyre több a rajongójuk.

forrás: http://www.filmkatalogus.hu/Luzer-SC--f14805
Válasz idézéssel
2010-03-14, 03:24
Üzenet: #8
RE: FILMEK
Hát ez a lúzer sc nem egy negy durranás ... Megnéztem , de nagyon meseszerű minimális valoságmaggal ... nekem nem jött be ...Confused
Válasz idézéssel
2010-03-14, 05:55 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2010-03-14 - 05:56. Szerkesztette: partyboy.)
Üzenet: #9
RE: FILMEK
Szétcsúszva
(Sorted, 2000)
Jó kis film jó zenékkel, azt hiszem még Slam Jr is csinált róla mixet

Carl Dawson, a 24 éves ügyvéd Londonba utazik, hogy összeszedje a tragikus balesetben elhunyt, 26 éves ügyvéd bátyja, a vonzó és sikeres Justin holmiját. Justin holttestét a Temzében találták meg, állítólag mámoros állapotban leugrott a tetőről. A Sunderland nyugodt vidékén élő Carl belecsöppen a fővárosi forgatag kellős közepébe. Elkápráztatják a csinos lányok, a nagy teljesítményű autók, és az elegáns, a Temzére néző apartmanok. Amint Carl alaposabban megismerkedik Justin ügyeivel, lassan rájön, hogy bátyja távolról sem az a jómódú ügyvéd volt, akit titokban irigyelt. Kiderül, hogy testvére a londoni éjszakai klubok népszerű figurája volt, akit valamiféle kapcsolat fűzött az excentrikus Damian Kemphez, az egyik klub támogatójához, aki a főváros drogügyleteinek nagy részét is bonyolítja.
Válasz idézéssel
2010-03-14, 23:09 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2010-03-14 - 23:15. Szerkesztette: Tomiieka.)
Üzenet: #10
RE: FILMEK
Legyetek jók ha tudtok !

A középkori Rómában Fülöp atya elhagyott gyermekeket nevel. Magához fogadja a kis tolvaj Cirifischiot, az éleseszű, melegszívű fiút, azonban mégsem sikerül megvédenie őt a Sátán rontó hatalmától.

...

Nagyon jó film rengeteg igazi poénnal és tanulsággal , bátran tudom ajánlani mindenkinek , nézzétek meg , tényleg megéri ... Angel
Annak ajánlom aki vallási érzelmű ill. annak is aki nem , mert ez egy fantasztikus klasszikus , igényes nézők számára , a történet magával ragadó és érthető .... egyszerűen fantasztikus ...
Válasz idézéssel
Új válasz 


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás