Új válasz 
GiPPO - bemutatkozás
2011-02-25, 13:24
Üzenet: #1
GiPPO - bemutatkozás
Üdvözlet mindenkinek!

Bemutatkozni jöttem, valójában már láthattatok néhány postot tőlem, mert már egy ideje böngészem a fórumot, de úgy érzem most érett meg a dolog arra, hogy itt is hagyjak egy maradandó nyomot magam után, és persze lassacskán a zene áttekintő topikban is.

Szegedi lakos vagyok, nyáron töltöm a 20. életévemet. Lassacskán 1 éve próbálkozom a zenekészítéssel, azonban valójában csak mostanában kezdtem el - magamhoz képest - komolyabbakat készíteni. A stílusom a hip-hop, ehhez társul egy 2 fős csapat, melynek én vagyok az egyik tagja természetesen.
Ez abból indult gyakorlatilag, hogy mindketten írtunk szövegeket, keményen hallgattuk a rapet, aztán végül összehozott minket a sors, és eldöntöttük, hogy bármi áron megcsináljuk, kipróbáljuk magunkat az underground hip-hop/rap műfajában. Mivel ehhez zene is kell, hát eldöntöttem, hogy akkor megismerem A-tól Z-ig a zenekészítés fortélyait, mivel összekukázni/lopni illetve kéregetni nem pálya, hisz itt a zenei rész is a sikeres "performansz" része, továbbá nem Napiszaros produkciókat akarunk készíteni. Bár eléggé gyerekcipőben jár még az egész, de úgy érzem, hogy jó felé haladunk. Van már egy-két felvett zene, de azok az önkritikánkból kiindulva szűk baráti körön kívül nem lettek terjesztve, megmutatva.

Magamról még annyit, hogy a Dubstep az a stílus ami még megfogott jobban és ellentétben sok kezdő zeneszerkesztő egyénnel én már elvből nem használok loopokat, maximum szétvágom őket, és a saját ínyem szerint illesztem bele a zenémbe.

Nos, hát egyelőre ennyit magamról Smile
Válasz idézéssel
2011-02-25, 14:29
Üzenet: #2
RE: GiPPO - bemutatkozás
Szép bemutatkozás, leld örömöd ezen a csodálatos helyen Big Grin

Hasznos böngészést Wink
Válasz idézéssel
2011-02-26, 07:48
Üzenet: #3
RE: GiPPO - bemutatkozás
Üdv a paradicsombanSmile Jó FórumozástBig Grin
Válasz idézéssel
2011-02-26, 08:22
Üzenet: #4
RE: GiPPO - bemutatkozás
Jó fórumozást és sikeres fejlődést kívánók.Big Grin
Válasz idézéssel
2011-02-26, 10:23
Üzenet: #5
RE: GiPPO - bemutatkozás
Várjuk a beateket! Big Grin
Üdv itt! Smile
Válasz idézéssel
2011-02-26, 16:26
Üzenet: #6
RE: GiPPO - bemutatkozás
Köszöntlek közöttünk Smile.
Válasz idézéssel
Új válasz 


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás