Új válasz 
GiPPO zenéi
2011-03-30, 20:47
Üzenet: #1
GiPPO zenéi
Sziasztok!

Vettem a bátorságot, és feltöltöttem végre az egyik gyenge próbálkozásomat kétféleképpen is.

Elég kezdetleges zene, valójában már elég régóta csinálgatom, de legfőképp a hangzással adódott problémám, épp ezért is töltöttem fel kétféleképpen, az egyiken van egy általam buherálgatott Izotope Ozone a master csatornán, a másikon ezt viszont kikapcsoltam.
Nyilván itt a "master" előtt is vannak problémák, és azt akarom kideríteni, hogy vajon akik értenek hozzá, mit is mondanak rá.

Vagy csupán egyszerűen a zene kezelhetetlen, és ki kéne hajítanom, mert a mostanában készítetteknek már állítgatás nélkül is "jobb" hangzásuk van. Smile

Mint ahogy egy másik topikban is írtam, nincs megfelelő rendszerem a lehallgatáshoz, sőt tapasztalatom sem sok sajnos, de hát ezért vagyok itt. Smile

Arra kérlek titeket, hogy ha meg akarjátok hallgatni, akkor töltsétek le, mert valószínűleg 48k-s sample rate miatt elrontja az egészet ( még jobban Big Grin )

http://soundcloud.com/gippo4
Válasz idézéssel
2011-03-30, 20:54 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2011-03-30 - 20:55. Szerkesztette: Pageman.)
Üzenet: #2
RE: GiPPO zenéi
szerintem jobban hangzik az Ozone-al, viszont szerintem eléggé hallk a Bass, kicsit emeld ki jobban, a többi hangszínt meg kicsit engedd lejjebb Wink jó kis lájtos trekk amúgy ^^

U.I.: és a másik, hogy kicsit tompa a zene, kéne élesíteni rajta egy kicsit véleményem szerint
Válasz idézéssel
2011-03-30, 20:57 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2011-03-30 - 20:59. Szerkesztette: Gippo.)
Üzenet: #3
RE: GiPPO zenéi
Mit értesz azon, hogy tompa? Smile

Sz: Amúgy köszike ^^
Válasz idézéssel
2011-03-30, 21:16
Üzenet: #4
RE: GiPPO zenéi
amikor nekem sem voltak meg a stúdióhangfalaim, akkor nekem is volt egy ilyen gondom. Úgy hangzik kicsit a zene, mintha ráraktam volna egy lepedőt a hangfalaimra. főleg a pergőn hallani leginkább. szerintem úgy EQ-zd, hogy kicsit magasabbra húzod a frekit ^^
Válasz idézéssel
2011-03-30, 21:29
Üzenet: #5
RE: GiPPO zenéi
Tervezem a jó minőségű fejhallgató vásárlását, viszont nem tudom, hogy azzal meg tudom-e jobban csinálni. Mivel hangfalra nagyon nincs keretem, így nekem csak az elérhető sajnos.
Nagyon rossz az, hogy mindenhol máshogy szól, és nem tudok megbízni semmiben, mert tudom ha bedugom a párezres fülest, akkor ott már egészen más lesz.
Válasz idézéssel
2011-03-30, 22:03
Üzenet: #6
RE: GiPPO zenéi
nagyon ajánlom a fejhallgató vásárlást, mert már kb. 30tól egészen jópofákat tudsz venni! és tuti, hogy hasznos lesz, sőt! biztos, hogy jobbra tudod így csinálni a zenéidet! Wink
Válasz idézéssel
2011-03-31, 08:19 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2011-03-31 - 08:21. Szerkesztette: convex.)
Üzenet: #7
RE: GiPPO zenéi
Pageman-nek igaza van, de azért használtan, meg ha ráakadsz akkor belefuthatsz egy sokkal drágább modelbe sokkal olcsóbban is !
Meghallgattam a zenéid és érződik a kis kommersz lehallgatási eszközök minősége!
Ha már fejhallgatóra kiadsz 30 ezret akkor spórolj még és 50 ropiból már össze lehet, hozni egy igazából nem gyenge rendszert persze használtan meg egy kis kompromiszumot kötve dolgokkal, de az évezredes fejlődést fog dobni a hangzásodon, ha nem akkor viszont neked kell egy kicsit fejlődnöd!
Fejhallgatókat is találsz használtan!
De ha írsz privátot akkor ahogy időm engedi segítek neked! Vagy próbálok pár elérhető árut figyelmedbe ajánlani!
Válasz idézéssel
2011-03-31, 11:10
Üzenet: #8
RE: GiPPO zenéi
Itt annyi a probléma, hogy nem igazán értek hozzá, és kicsit félek a használt cuccoktól. A másik probléma meg az, hogy a szobám nem biztos hogy alkalmas az ilyen rendszernek, mert elég nehézkes lenne megcsinálni a megfelelő akusztikát, bár nem tudom, hogy ez mennyire számít. A szoba elég hosszúkás, és a PC a hosszabb fallal van szembe helyezve. Ha viszont mégis megoldható lenne, akkor talán jobban is jönnék ki, mert legalább ami most van hangcucc rákötve a gépre, azt el tudnám adni.
Válasz idézéssel
2011-03-31, 11:16
Üzenet: #9
RE: GiPPO zenéi
Szoba átrendez hosszába de ha lerajzolod scan és feltolod akkor segít, a meló helyemen nekem is keresztben van de mivel közel ülök hozzá nem is nagyon számít, képek az otthoni satudióban topicban!
A rendszer amit ott látsz, nekem 65 pénzbe van asszem de ott leírtam!
Viszont én a Sennheiser HD 250 linear professzionális fejhallgatót, amivel zenét hallgattam, készítettem dj-tem anno 10-ezer pénzér vettem és újonnan akkor bizony 80 forint volt. Ma napság meg nem lehet kapni! Holnapra megpróbálok pár dolgot elő kaparni!
Válasz idézéssel
2011-04-21, 14:07
Üzenet: #10
RE: GiPPO zenéi
Üdv újra mindenkinek!

Gondoltam felrakok néhány elkezdett zenét, amelyek még szigorúan csak néhány másodperces skiccek Smile
Nem nagy dolgok, csak gondoltam megosztom, hátha nektek is megtetszik. Később úgy is elkészítem őket hosszabbra, jobbra, teljesebbre. Smile

a legutolsót meg olyan szinten egy másik zenéből mintáztam, hogy kicsit már szégyellem is magam érte Big Grin Hangzásban kicsit nehezebben kezelhető véleményem szerint, azért is fura még szerintem.
Válasz idézéssel
Új válasz 


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás