Új válasz 
hangszigetelés - zajcsökkentés
2011-09-12, 15:28
Üzenet: #1
hangszigetelés - zajcsökkentés
Nem találtam a fórumon ilyen témát, hát legyen!

Kinek milyen ötletei vannak e téren, egy szobát hogyan lehetne megoldani ? Olvastam máshol pl : tojástálcáról, de szerintem ez nem megfelelő. Jah és olyan megoldás érdekel ami nem egy vagyonba kerül.

Smile
Válasz idézéssel
2011-09-12, 20:24
Üzenet: #2
RE: hangszigetelés - zajcsökkentés
Hangtechnikusira járok ott azt mondták, h a tojástartó hülyeség, nem ér semmit (meg minden ami papír alapú), de viszont mondták nekem h kiszigelte tojástartóval a szobáját és fasza voltBig Grin
Válasz idézéssel
2011-09-12, 21:27
Üzenet: #3
RE: hangszigetelés - zajcsökkentés
A tojástálcát nem is a hangszigetelés miatt szokták használni. Nyilvánvaló, hogy arra nem is lenne alkalmas. Szigeteléssel kapcsolatban vagy a vastag falak, kevés üvegfelület (a studiókon nem látni ablakot). Zenész ismerősöm már pontos terveket is készített a teljes hangszigetelésre, sajnos az anyagi tényező neki se tette ezt lehetővé.

Egyébként véleményem szerint egy pincehelyiség lehet jó kiindulási alapnak - a többi megoldásnál szerintem értelme nincs beszélni hangszigetelésről. Elérhető áron ugyanis nem lehet kapni hangszigetelt üveget.
Válasz idézéssel
2011-09-13, 11:21
Üzenet: #4
RE: hangszigetelés - zajcsökkentés
hangszigetelés süketszobának kell, vagy ha zajos helyen vagy kénytelen zenélni.
én a tojástartókkal azt tapasztaltam hogy a magas hangok nem verődnek vissza a falról. szóval akusztikát lehet javítani.
mikrofonnál meg elég ha egy izolátort veszel, vagy barkácsolsz. gumis kosár a mikrofonnak, popfilter, meg egy gumi lap vagy vastagabb szőnyeg az állvány alá. leginkább nálam a számítógép zajol, de hamarosan bekerül a szekrénybe és az is letudva.
Válasz idézéssel
Új válasz 


Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  zajcsökkentés atis7205 0 982 2015-07-28 14:28
Utolsó üzenet: atis7205

Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás