Új válasz 
 
A téma értékelése:
  • 1 Szavazatok - 5 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iZotope Ozone 5 Complete Mastering System
2011-11-27, 09:04
Üzenet: #1
iZotope Ozone 5 Complete Mastering System
[Kép: ozone5_logo.jpg]
Az iZotope-tól már elérhető a legújabb masterelő szoftvercsomag. Az Ozone 5 Advanced egy professzionális masterelési munkákra kiélezett csomag, amely az alap Ozone 5 komoly mértékben bővített változata. Legfontosabb újítások az egyedülálló plugin-ok és az Ozone Meter Bridge.
Ozone 5 funkciólista:
- Pristine Sound és Enhanced DSP: Minden modul jelfeldolgozó algoritmusát frissítették, így a minőség tovább emelkedett.
- Optimalizált munkafolyamatok és GUI: Az átdolgozott felületnek hála, a fehasználók jobban tudják kezelni a funkciókat, a legfontosabbak a lehető legkönnyebben elérhető helyekre kerültek.
- Vizuális visszajelzés: Minden modul javított kijelzést kapott, így már vizuálisan is láthatjuk a mastereléseink eredményét.
Ozone 5 Advanced funkciólista:
- Bővített képességek: Az Ozone moduljainak mélyebb kezelhetőségét teszi lehetővé az Advanced verzió, ilyen például a változó fázisú EQ, Loudness Maximizer és a Transient Recovery.
- Meter Bridge: A nagy felbontású 3D-s spektrogram és még több, régebbi verziókból már ismert mérőkkel mindig láthatjuk vizuálisan az eredményeket.
- Meter Tap: Több audiófolyamat jeleníthetünk meg 2D vagy 3D felületen a Meter Tap plugin segítségével, ezzel eddig soha nem látott módon vizualizálhatjuk a mix alkotórészeit.
- Komponens plugin-ok: A masterelési modulokat integrált rendszerként és önálló plugin-ként is használhatjuk. A modul preseteket a komponensek között szabadon mozgathatjuk.
[Kép: ozone5_maximizer.png]
Az alap Ozone 5 ajánlott fogyasztói ára 249 USD / 195 EUR, míg az Advanced verziót 999 USD-ért vagy 799 EUR-ért vásárolhatjuk meg. Ozone felhasználók 149
USD-ért frissíthetnek az 5-ös verzióra, míg az Advanced frissítés 499 USD-be kerül.
Válasz idézéssel
Új válasz 


Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  IZotope Ozone 4 Complete Mastering System robick 6 6,587 2011-02-18 15:33
Utolsó üzenet: crep

Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás