Új válasz 
LakiStrike Intro
2010-08-17, 20:28
Üzenet: #1
LakiStrike Intro
Üdv minden fórumozónak!

Már regisztráltam egy ideje, de valamiért csak most jutottam el odáig, hogy írjak is valamit.

Bizony jómagam is zenélek, bár közel sem olyan régen, mint itt jópáran. 2003 óta foglalkozom zenéírással, már ha azt zeneírásnak lehet nevezni, mikor az ember egy loopokra és előre felvett hangmintákra építkező programmal játszadozik. Big Grin Igazság szerint nem foglalkoztatott komolyan a dolog, egészen olyan 2006-2007 környékéig, amikor is egyre több hobbizenész munkásságát kezdtem megirigyelni. Tongue Rá kellett jönnöm, hogy zenét írni bizony jó dolog, és épp ezért én is szerettem volna érdemben foglalkozni vele.

2007-től űzöm tehát komolyabban a producerek sportját. A munkához FL Studio 7-t használok, és bár tudom, hogy régebbi verzió, még nem voltam hajlandó lecserélni... már hozzászoktam, és az igényeimet is tökéletesen kielégíti. Tongue Vsti-t nem használok túl sokat, ám azokat igyekszem a lehető legnagyobb mértékben kiaknázni. Repertoáromban feltűnik a Nexus (minden fellelhető kiegészítővel), a zeta, az Absynth4, a Vanguard, és a V-Station, valamint mastereléshez az Izotope Ozone.

Sajnos nagyon nehezen tudok magamnak megfelelni, ha zeneírásra kerül sor, ennek eredményeképpen nagyon sok project landol a kukában már a kezdeti fázisában. Folytonosan próbálom magamat felülmúlni, ami rám is fér, mert bár muzikalitásból nincs hiány, a technikai tudásom még elég elenyésző (szerintem legalábbis).

Ennek ellenére talán néhány ember számára nem vagyok teljesen ismeretlen (uff, ez elég nagyképűen hangzott). 2008 márciusában ugyanis egy hirtelen ötletemtől vezérelve két zenésztársammal, scarRED-el és Martin Juha-val létrehoztunk egy nyitott, ingyenes zenei portált, SKYZOO RECORDS néven. A koncepció az volt, hogy bárki, aki trance vagy progressive műfajban zenélget, elküldheti nekünk a műveit, mi pedig egy korrekt release formájában (tehát általunk készített remixekkel együtt) ingyenes kiadványként közzétesszük azt a weboldalunkon. A dolog azonban rövid időn belül váratlan és örömteli fordulatot vett. 2008 novemberében, azaz mintegy fél év működés után megkeresett minket a Total Wipes Music Group nevű olasz kiadó, akik kölcsönösen hasznos együttműködés fejében kis kiadókat karolnak fel azáltal, hogy kiadványaikat így a legnagyobb online zeneáruházakban árusíthatják (Beatport, Juno, Trackitdown stb.). Mivel tetszett nekik a munkásságunk, ajánlatot tettek nekünk, amit mi természetesen el is fogadtunk. Ezzel a lépéssel a SkyZoo Records nevű zenei portál hivatalos digitális kiadóvá avanzsált.

Ennek a kiadónak vagyok én ma is a társtulajdonosa és managere. A SkyZoo mind profiljában, mind szellemiségében egyedülállónak minősül. Kizárólag magyar trance producereket foglalkoztatunk, szeretnénk a kiadót a magyar tehetségek gyűjtőhelyévé tenni. Előadóinknak teljes szabadságot biztosítunk. Mivel nem cégként működünk, senkit nem köt szerződés, és jutalékot sem vonunk le a letöltések árából! Bizalmi alapon csináljuk az egészet, és a zene szeretete tart össze minket. A megjelenéseket, kifizetéseket, valamint az egyéb hivatalos dolgokat én intézem, és természetesen producerként is tevékenykedem. A műveimet a SkyZoo neve alatt jelentetem meg, annak ellenére is, hogy korábban már kaptam ajánlatot más kiadóktól.

Munkásságunknak köszönhetően megannyi - talán általatok már ismert - tehetség mutathatta meg magát a nagyvilágnak, és nagy részüknek ma már nagyobb, nevesebb kiadóknál is van hivatalos megjelenésük, mint az AlterEgo, a Proxoz, a Trance-All Stars, a Silent Shore, Conco Digital stb. Visszatérő, mondhatni állandó előadóink között szerepel Thomas Kelle & Martin Juha, Francis Viner, Daniel Rems, Embedded Frequency (Tensile Force), rajtuk kívül pedig megfordult már nálunk Shokey, Oliver V (AirDream 62), RJY, és még sorolhatnám. Ezenfelül North State, a nemrégiben megrendezett System F remixverseny egyik győztese is nálunk adja ki első önálló kiadványát.

Bővebb információt előadóinkról, és kiadványainkról a weboldalunkon olvashattok:

http://www.skyzoorecords.com

Remélem elnézitek nekem ezt a kis promóciót! Smile Végezetül még felsorolnám kedvenceimet, akik természetesen hatással is vannak a stílusomra: Ronski Speed, Stoneface & Terminal, Above & Beyond, 7 Skies, Ferry Corsten, Sean Tyas, Andy Blueman, no és persze a legnagyobb kedvenc, a SCOOTER!!!!! Hirtelen ennyi. Smile

Aki esetleg érdeklődik a munkásságunk iránt, netán demot is küldene, az minden szükséges adatot megtalál a weboldalon!

Mindenkinek kellemes fórumozást kívánok! Wink
Válasz idézéssel
2010-08-17, 20:38
Üzenet: #2
RE: LakiStrike Intro
Üdvözlet!!Smile

Látom nem kis háttér van mögötted és remélem egyszer az én zenéim közül is lesz olyan amit kiadhattokBlush
Köszi a részletes infótWink
Válasz idézéssel
2010-08-17, 20:44
Üzenet: #3
RE: LakiStrike Intro
Hali!
Igen en is hallotam mar rolatok..akartam is kuldeni demot nektek de nem volt batorsagobBig Grin
Amugy meg neked is jo forumozast es sok tanulastWink
Válasz idézéssel
2010-08-17, 20:44
Üzenet: #4
RE: LakiStrike Intro
Üdv köztünk! Technikai dolgokban, azt hiszem sok ember a segítségedre lesz, ha szükséges.

Jó fórumozást!
Válasz idézéssel
2010-08-17, 20:48
Üzenet: #5
RE: LakiStrike Intro
(2010-08-17 20:44)Tom Leiden Írta:  Üdv köztünk! Technikai dolgokban, azt hiszem sok ember a segítségedre lesz, ha szükséges.

Jó fórumozást!

Ebben biztos vagyok, és köszönöm! Wink
Válasz idézéssel
2010-08-18, 03:46
Üzenet: #6
RE: LakiStrike Intro
Üdvözlet!
Azt hiszem mióta itt vagyok, nem olvastam ilyen részletes bemutatkozást, úgyhogy respect!
További hasznos munkálkodást! ...és mi kívánunk kellemes fórumozást!
Válasz idézéssel
2010-08-18, 07:40
Üzenet: #7
RE: LakiStrike Intro
Pont most akartam visszanézni az elmúlt napi regisztrációkat, hogy mikor csöppentél be közénk, de visszaemlékezve tényleg régebb óta vagy köztünk Smile. Nagy respekt az alkotásaidnak régóta hallgatom őket, a kiadó történetét is jó volt teljes egészében elolvasni, a sikertörténeteknek mindig örül az ember Smile.

Ha már itt tartunk 1 hét és 2-3 nap irány Szeged!
Válasz idézéssel
2010-08-18, 09:49
Üzenet: #8
RE: LakiStrike Intro
Üdv köztünk! Örülök, hogy ilyen felhasználók is bukkannak fel. Én nem ismertelek így, csak a Skyzoo-t, mert myvip klubban többen is írogatták és sokuk ott tanácskozik néha, az általad felsoroltak közül is. Sok sikert mindenhez!
Válasz idézéssel
2010-08-18, 10:17
Üzenet: #9
RE: LakiStrike Intro
Számomra nem voltál igazán ismerős, talán a stílusbeli eltérések miatt sem, de elég vastag bemutatkozás, én sem olvastam még itt ilyen terjedelmeset! Wink Látom nem kis múlt áll mögötted, de legyen ugyanilyen szép előtted is (amennyi van).

Üdvözlet itt a fórumon! Smile
Válasz idézéssel
2010-08-18, 11:31
Üzenet: #10
RE: LakiStrike Intro
Húúú ez nagyon jóóóó! És a felsorolt producerek, akik hatással voltak rád az egy 10/10-es lista! Smile Én is az ők, és még pár más producer hatására (Daniel Kandi, Super8 & Tab, Arnej, AvB, Roger Shah, Orjan Nilsen... etc) kezdtem el foglakozgatni a dologgal. Ha úgy érzem, hogy már érdemes lesz rá, akkor biztosan be fogom küldeni hozzátok a próbálkozást. Nagyon jó tudni és örülök, hogy van ilyen lehetőség, motivál nagyon is! Tongue És most meg is lesem az oldalt.
Válasz idézéssel
Új válasz 


Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Intro GuruJi 7 2,207 2009-10-17 19:21
Utolsó üzenet: Tib
  Intro Morten 6 2,076 2009-07-28 18:33
Utolsó üzenet: ONU

Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás