Új válasz 
óriási probléma vagy tévedés
2009-07-24, 12:09
Üzenet: #21
RE: óriási probléma vagy tévedés
De netezős gépen sincs vírusirtóm. hehe
Válasz idézéssel
2009-07-24, 12:22 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2009-07-24 - 12:23. Szerkesztette: pukiface.)
Üzenet: #22
 
gondolom nincs is rajta semmi amit sajnálnál Wink
eljen crep, es a 300!
Válasz idézéssel
2009-07-25, 08:28 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2009-07-25 - 08:28. Szerkesztette: ONU.)
Üzenet: #23
 
én csak annyit szólok hozzá hogy mikor volt egy 1,7 mezei procim 256 ram-om és nem volt vírusírtóm, de vírusból volt vagy 8 - 10 a gépen exe vírusoktól kezdve az autorun.ini, trójai stb. stb. fun love. És mégis hibátlanul ment az FL tört verziója jah meg egy olyan vinyón ami már 4 vagy 5 éve nem volt töredezetség mentesítés. úgy hogy engem senki nem győz meg semmiről pláne a bug-okról az fl- be mert nekem soha nem volt semmi problémám.
Válasz idézéssel
2009-07-25, 08:42
Üzenet: #24
RE: óriási probléma vagy tévedés
ONU megmondta a tutit! Wink
Válasz idézéssel
2009-07-25, 11:02
Üzenet: #25
RE: óriási probléma vagy tévedés
A vírusos dologtól eltekintve mindenben egyetértek. Hidd el van olyan vírus, amit ha benyalsz, egyből más lesz róla a véleményed.
Válasz idézéssel
2009-07-25, 11:48
Üzenet: #26
RE: óriási probléma vagy tévedés
reklám dolgok beugrálnak akarva akaratlanul lelövi a netet ennél nagyobb baj nem volt, de olyan hogy a vinyót lelövi meg hasonlók pláne azok a riogatások hogy a procit memóriát meg monitort stb stb. dolgokat kilövi nem kell el hinni ugyanis garanciás dolog sincs ráSmile tehát ilyen hiba nem létezik. Ha a vinyód elszál az legnagyobb esélyel a hárdver hibája. a hangal sincsennek soha problémáim, nem tudom hogy mások nem értenek még sima alaplapi kártyához se hmm. hát azért legyen már valami fogalma a dolgokrol mielőt zenélésbe kezdShy
Válasz idézéssel
2009-07-25, 16:05
Üzenet: #27
RE: óriási probléma vagy tévedés
van olyan virus, hoy minden filehoz hozzair egy par bite-ot amikor hasznalod, ezzel aztan megtelik a vignyo
ez a cih virus, igaz mar oreg darab, de hardvergyilkos virusrol csak riogatast hallottam enis, regen olyat, hogy szettekeri a vinyot, es csapagyas lesz, meg atirja a biost. . az utobbit el tudom kepzelni az elobbit technikailag nem a vinyoformazas alap, de mar inkabb adathalasz fergek, meg kliensprogramok hasznaljak a gepeinket

amugy ismertem a rebirthet, es semmihez sem ertettem meg decemberben, csak vettem egy hangkartyat, es sz@ptam vele 6orat, mire megszolalt, a tobbit tudod, mert itt eltem at minden fejlodesi folyamatot, zenetirni mostsem tudok, de csomo programtrukkot tudokSmile
Válasz idézéssel
2009-07-25, 23:18
Üzenet: #28
RE: óriási probléma vagy tévedés
Üdv Urak!
Köszi a féket Pukiface,ám nem sértődtem meg.Nincs min,mivel beszélgetünk nem?Sajnálom,ha ködös a fogalmazásom,de a saját tapasztalatomból szoktam tanácsot adni.Nekem működik az,amit leírtam.A crackektől azért fázom,mert némelyik progi Nálam ettől a töréstől instabíl volt.Fagyogatott.A kulcsgenerátorosokra ez nem volt annyira jellmző.Ezzel a résszel,hogy miért is van ez,nemigazán foglakoztam még.Én azért pucoltam ki formázás elött a winchestert,mivel így nem a szemétdombra került az oprendszer.Lehet,hogy formázás után is jó lett volna takarítani,de Én így láttam jónak. Takarítás közben láttam olyan fájlokat,amik megelőző formázás elöttiek voltak.Képek,zene stb.Ez egy apró húzás,ám van olyan programjaim,ami ezek után már csináltak olyat is,amit azelött nem.Pld.Autodesk 3ds max.Ez egy 3d modellező,animációs progi.Megjelent egy térnavigációs panel.Azelött nem volt.Stb.A Revot azért ajánlottam,mivel jópár registry takarítót kipróbáltam.Aztán Ennél az uninstalálónál maradtam,mivel ez a törlésnél autómatikussan összeszedi a törlendő progi cuccait a gépről,még a registriből is,de mindet,és ez valóban csak azt törli a registryből,amit szabad.nem úgy mint jópár registry takarító.BIZTOS VAN ennél jobb is,ám mivel bevált Én ennél maradtam.EZÉRT merem ajánlani.
Én is abban különbözök sok önjelölt számítógépgéniusztól,hogy csak abban adok tanácsot,amit megtapasztaltam a végkifejletével együtt.Meggyözödés nélkül meg dolgokra nem mondok szilárd véleményt.Tégy Te is így Crap.
Mindenki másra használja az FL-t.Én zeneszerzésre,a saját szórakoztatásomra.Az Én stílusomból adódóan még egy fődallam is sokszor több hangzásból áll.Így sajnos-nem sajnos mire kész vagyok nagyvonalakban,bizony az Én masinám visszahallgatásnál kicsit ájuldozik.És nem azért,mert képtelen vagyok beállítani a hangkártyát.De már nem zavar.Majd egyszer milliomos leszek,és lesznek olyan hangszereim,ami most csak vst plugin.http://forum.flstudio.hu/images/smilies/confused.gif.Kivánom ezt Nektek is.Megint Pukifacenak:Ha van bened dallam az FL-el elötudod csalni azt.Ahogy egy barátom mondja ,csak fül és fenék kell hozzá.Ezidő alatt remélem már barátunknak megoldódott a gépproblémája.
Válasz idézéssel
2009-07-26, 07:54
Üzenet: #29
RE: óriási probléma vagy tévedés
Üdv Morten! Jó hozzáállás, köszi! Én is pont ebben a helyzetben vagyok, hogy a tapasztalataimat nem tudom szakmailag alátámasztani, csak tudom hogy úgy van, mert úgy működik.
Crep végigbogarászta az elmúlt években ezt a zenei témát szakmailag, és igen átgondolt hozzászólásai vannak, érdemes odafigyelni rájukSmile
Fül, és fenék még talán akad, de a trükkök, amiktől pont olyan lesz amit hallani akarok, az hiányzik, de lassan-lassan beérik az aktív odafigyelés. .
nekem is csak vst-im vannak, ha azzal megy a zeneles, majd továbbgondolom, kell e egy nordSmile
Válasz idézéssel
2009-07-27, 12:26
Üzenet: #30
RE: óriási probléma vagy tévedés
ha nem bírja a gép a hangok sokaságát mentsd ki wav-ba ennyiBig Grin
Válasz idézéssel
Új válasz 


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás