Új válasz 
puszilok mindenkit
2013-03-04, 21:51 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2013-03-04 - 22:50. Szerkesztette: varadi23.)
Üzenet: #1
puszilok mindenkit
Hello,

soundcloud.com/pistanakjolesz

Én 2003-ban kezdtem zenélni, 14 évesen, akkor még Fruity Loops 3-mal, igy hivták a 4-es verzió előtt a programot. Akkor PII-es géppel nem volt valami hatékony dolog élő szintikkel kínozni a gépet, de akkor még ezt nem tudtam. 2006-ig nem is volt netem igy el voltam zárva a tutoriáloktól, sampléktöl meg a világtól.

2006-ban vettem egy midikontrollert meg egy AKG K141-et (hangkarim már volt, egy audigy 2, tök király ma is müködik), de ma tudom, hogy egy épkézláb hangszórót kellett volna, csak hát otthon laktam, anyámék nem tolerálták volna a hangoskodást. Fejhallgatóban meg esélytelen volt normálisan zenélni. Meg hát nem is jártam bulizni sehova igyhát nem tudtam, hogy milyennek kell lennie 1 rendes zenének.

Utána meg felkerültem pestre egyetemre, koliban nem nagyon lehetett csinálni ezt a dolgot, max fejhallgatóban, azt is riktán. De akkor már egész jó zenéket csináltam, de még mindig tul elvont volt a stilusom és nem szóltak jól a dalok.

Van pár éve egy ilyen Creative Gigaworks T40 hangszóróm, amivel már éppen lehet zenélgetni, föleg hogy van ez az AKG fejesem, igy nagyjából kézben lehet tartani a hangzást, de még mindig vaktába tekergetek sok mindent. Különben 2009 óta nem is irtam uj dalt, csak felujitottam pár régi dalt. Ezt ugy értem, hogy dózer az egész majd 0ról ujrakeverés.

Tök meglepő, hogy mennyit fejlődött a hallásom pusztán a hangszórón való zenehallgatástól. Régi zenéimben egy rakás szükségtelenül bonyolult effektezés van, mostmár jobb eredményt tudok elérni minimális trükközéssel is. Viszont az ötletekböl teljesen kifogytam, pedig jó lenne összehozni egy új deep/tech house zenét.

Egyik haverom azt mondta samplézzak valakitöl, vagy másoljak le egy zenét. Sajnos eredetit akarok csinálni, igy viszont csak ülök és nézem a monitort.

TL;DR

jelenleg nincs müvésznevem.

ja és nem tudja valaki, hogy magyarországon mikor lehet már végre kapni axiom air mini 32-t?
Válasz idézéssel
2013-03-05, 10:32 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2013-03-05 - 10:48. Szerkesztette: xbitz.)
Üzenet: #2
RE: puszilok mindenkit
(2013-03-04 21:51)varadi23 Írta:  Viszont az ötletekböl teljesen kifogytam, pedig jó lenne összehozni egy új deep/tech house zenét.

Egyik haverom azt mondta samplézzak valakitöl, vagy másoljak le egy zenét. Sajnos eredetit akarok csinálni, igy viszont csak ülök és nézem a monitort.

TL;DR

jelenleg nincs müvésznevem.

ja és nem tudja valaki, hogy magyarországon mikor lehet már végre kapni axiom air mini 32-t?

puszi shocked , kreatív fázisban próbáltad már a Reason-t, három hanggal és az effektező egységgegkel meg a kábelezéssel ellehet lenni órákig, még ha nem is lesz belőle semmi, rohadt jó móka Big Grin nem tudom mi a munkamódszered de engem a kreatív és produkciós fázis szétválasztása mentett meg, kreatív : Reason+Ableton Live, produkciós fázis Studio One, bár gondolom Pro Tools-al kéne csak az olyan macerás Tongue ) aktuális Reason leakasztható 200EUR-ért a fórumáról https://www.propellerheads.se/forum/foru...ay.php?f=3 kb. ennyiért szokott eladó lenni csak kitartónak kell lenni amíg beesik egy életunt szabadulóművész (már Reasontól)
Válasz idézéssel
Új válasz 


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás