Rell Zenéi
|
2013-06-05, 21:05
![]() |
|||
|
|||
RE: Rell Zenéi
Cím nélkül egész kellemes kis track lenne. Viszont mivel kisfilmként mutattad így úgy gondolom a tartalomnak hordoznia kéne a címet. Amíg a festészetben az olaj vagy más materiál a gondolat és az érzelem kifejezője, addig a zenében a hangok testesítik meg. Tehát ami hiányzik belőle az pont szerintem a lényeg. Menekülés során az emberben nagy a félelem az adrenalin így a zenének is kicsit zaklatotnak gyorsabb változóbbnak, feszültséggel telinek kellene mutatkoznia amit néha a diszonáns vagy subdiszonáns akkord menetek erősítenek meg. Próbáltam a zene hallatán elképzelni a történetett de nekem nem a menekülés jutott az eszembe. Persze ha ezek az első komolyabb próbálkozásaid mint ötlet együttes ügyesen összeszedett csak mint említettem még a tudatosság nem tükrőződik vissza. De kellő gyakorlattal ez is meg lesz. További jó alkotást kívánok.
![]() |
|||
2013-06-27, 13:40
![]() |
|||
|
|||
Sziasztok,
Született egy variáció az Irie Maffia Remix versenyre Szerintetek milyen lett? https://soundcloud.com/oder/irie-maffia-fever-in-her vagy ez https://soundcloud.com/oder/irie-maffia-...n-her-eyes |
|||
2013-06-27, 19:19
![]() |
|||
|
|||
(2013-06-27 13:40)Rell Írta: Sziasztok, A második valószínűsítem jobban megállná a helyét a remix versenyen, bár nem tudom milyen verseny. Viszont személy szerint az első verzió a stílúsa miatt jobban tetszik. Jó szereplést a versenyre. ![]() |
|||
2013-06-27, 20:11
![]() |
|||
|
|||
(2013-06-27 19:19)Haliday Írta: A második valószínűsítem jobban megállná a helyét a remix versenyen, bár nem tudom milyen verseny. Viszont személy szerint az első verzió a stílúsa miatt jobban tetszik. Jó szereplést a versenyre. Köszönöm szépen! Az Irie Maffia meghirdetett egy versenyt, amiben remixet kell készíteni egy számukból és ezt kell feltölteni a soundcloudra. A nyertes felkerül az új albumukra meg égyéb akciók ![]() Köszönöm a véleményt! |
|||
2013-06-29, 12:30
![]() |
|||
|
|||
RE: Rell Zenéi | |||
2013-07-01, 11:29
![]() |
|||
|
|||