Segítek
|
2011-11-10, 08:07
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2011-11-10 - 08:11. Szerkesztette: Lev.)
![]() |
|||
|
|||
RE: Segítek
(2011-11-06 20:22)dr.sinter Írta: Igazábol nagy baj nincs, közös zenélgetésre gondoltam, de ha már kérded akkor hogyan tudom testre szabni a beállitásokat mint pl.: másolás (Shift+i) Shift+v legyennem hiszem hogy a bill. parancsokat lehetne módosítani,elég sok van belőle így is.végülis nem rossz megoldás a ctrl+c ctrl+v megoldás,és itt az összes hotkey- File Operations Ctrl+O Open File Ctrl+S Save File Ctrl+N Save New Version Ctrl+Shift+S Save As... Ctrl+R Export Wave File Ctrl+Shift+R Export MP3 File Ctrl+Shift+M Export MIDI File Alt+0,1..9 Open Recent Files 0..9 Ctrl+Shift+H (Re)arrange windows Pattern Selector (Numpad) 1..9 Select Patterns 1..9 + Next Pattern - Previous Pattern Right Arrow Next Pattern Left Arrow Previous Pattern F4 Next Empty Pattern Channel Window & Step Sequencer 1...9, 0 Mute/Umute First 10 Channels Ctrl+1..9,0 Solo/UnSolo First 10 Channels Up Arrow Select Previous Channel Down Arrow Next Channel Ctrl+Del Delete Selected Channel(s) Alt+G Group Selected Channels Alt+Z Zip Selected Channel(s) Alt+U Unzip Selected Channel(s) Alt+Up Arrow Move Selected Channel(s) Up Alt+Down Arrow Move Selected Channel(s) Down Page Up Next Channel Group Page Down Previous Channel Group Ctrl+X Cut Channel Steps/Score Ctrl+C Copy Channel Steps/Score Ctrl+V Paste Channel Steps/Score Ctrl+Shift+C Clone Channel(s) Shift+Left Arrow Shift Steps Left Shift+Right Arrow Shift Steps Right Alt+R Randomize Alt+P Send to Piano Roll K Show Keyboard Editor G Show Graph Editor Alt+C Color Selected Channel Ctrl+Alt+C Gradient Color Selected Channels Record / Playback / Transport BackSpace Toggle Line/None Snap Space Start/Stop Playback L Switch Pattern/Song Mode R Switch On/Off Recording (This also works during playback) 0 (NumPad) Fast Forward / (NumPad) Previous Bar (Song Mode) * (NumPad) Next Bar (Song Mode) Ctrl+E Toggle Step Edit Mode Ctrl+H Stop Sound (Panic) Ctrl+T Toggle Typing Keypad to Piano Keypad Ctrl+B Toggle Blend Notes Ctrl+Shift+M Toggle Metronome Ctrl+P Toggle Recording Metronome Precount Ctrl+I Toggle Wait for Input to Start Recording Window Navigation Tab Cycle Nested Windows Enter Toggle Max/Min Playlist Esc Closes a Window F1 This Help F5 Toggle Playlist F6 Toggle Step Sequencer F7 Toggle Piano Roll F8 Shows/Hides Sample Browser F9 Shows/Hides Mixer F10 Shows/Hides MIDI Settings F11 Shows/Hides Song Info Window F12 Close All Windows Ctrl+Shift+H Arrange Windows Mixer Alt+Left-Arrow / Right-Arrow Move selected Mixer Track Left/Right Alt+L Select the Channels Linked to the Selected Mixer Track Ctrl+L Link Selected Channels to Selected Mixer Track Shift+Ctrl+L Link Selected Channels STARTING From Selected Mixer Track F2 Rename Selected Mixer Track S Solo Current Track Alt+S Alt Solo - Activate Current Track and all Tracks Routed TO/FROM It Alt+R Render Armed Tracks to WAV Playlist Shift+Ctrl+Ins Insert Pattern (Before Selected Pattern) Shift+Left-click And Drag to Clone Slected Pattern/s Shift+Ctrl+Del Delete Selected Pattern Shift+Ctrl+C Clone Selected Pattern Alt+Up Arrow Move Selected Pattern Up Alt+Down Arrow Move Selected Pattern Down Alt+G Grid Color Alt+C Color Selected Al+P Edit Selected Pattern in Piano Roll Alt+Q Quick Quantize Ctrl+A Select All 0 (zero) Center Playback To Playing Position Alt+F Clips Flat Display Ctrl+Alt+F Clips Glass Effect Alt+/* and Ctrl+Alt+/* Jump to Next/Previous Song Marker (If Present) Piano Roll Shift+Left-click And Drag to Clone Slected Note/s Alt+V Switch Ghost Channels ON/OFF Ctrlt+Q Quick Quantize Alt+Q Quantize Alt+B View Note Helpers Ctrl+M Import MIDI File Ctrl+A Select All Alt+C Change Color of Selected Note/s (2011-11-09 20:44)St3vEn Írta: Üdv. ez talán már az a kategória,hogy miként is lehet fl-el kávét főzni... megfordítani minek akarod? ha egy részt szeretnél megfordítani,akkor azt úgy tudod megtenni,hogy azt a részt,amit szeretnél fordítva lejátszani,azt kijelölöd,exportálod wav-ba,aztán beilleszted a wav-ot playlist-be,oda ahol szeretnéd a fordítást,reverse-be teszed,és ennyi.remélem érthető voltam,vagyis eleve a kérdést nem értettem pontosan,hogy miért lenne az jó,ha jobbról játszaná le és nem balról.. |
|||
2011-11-10, 11:07
![]() |
|||
|
|||
![]()
Sziasztok ! Nem keresem végig a 261 oldalt inkább kérdezek.
Fl 9 producer edition-hoz van e magyarosítás mert képet láttam róla de nem találom. Kérlek titeket segítsetek, mert bajban vagyok ![]() Köszi mindenért |
|||
2011-11-10, 19:26
![]() |
|||
|
|||
RE: Segítek | |||
2011-11-10, 22:42
![]() |
|||
|
|||
Hali nekem egy egyszerű kérésem lenne
![]() |
|||
2011-11-11, 08:36
![]() |
|||
|
|||
(2011-11-10 19:26)Parallectic Írta: http://forum.flstudio.hu/tema-gy-i-k Szia, ne haragudj de semmivel nem lettem közelebb ![]() Nem tudnál egy pontosabb cimet adni, azt ahol a magyarositás van. Köszi már ha létezk... |
|||
2011-11-11, 09:20
![]() |
|||
|
|||
fejo89!
Azt azért elötte el kell dönteni hogy mit szeretne az ember. Az fl, és a társai zeneszerzésre lettek kitalálva, lehet használni mixelésre is hogy 2 zene ne csusszon el, de arra inkább valami "dj" program a jo választás... (pl traktor) Ha eldöntöd mit akarsz sok gondtol kiméled meg magad. Sok dj használja a zeneszerkeztö programokat arra hogy kiigazitsa, javitsa, vagy esetleg remixelje a használni kivánt anyagot. Bármit is szeretnél, legyen az zeneszerzés, dj zés, live mixelgetés, van mindegyikre jo program... De hogy 2 zene ne csusszon, szerintem felesleges belemélyedni egy bonyolult szoft rejtelmeibe. |
|||
2011-11-11, 09:35
![]() |
|||
|
|||
(2011-11-11 09:20)gonoszember Írta: fejo89! Tudom és igazad van, mert traktort használok dj-zéshez. Azért kérdeztem igazából, mert mash up-ot akarok csinálgatni, meg remixeket, csak ugyebár a mash up-hoz az kell, hogy 2 zene legyen, ami pedig ahhoz vezet, hogy azonos tempó stb ![]() |
|||
2011-11-11, 18:42
![]() |
|||
|
|||
RE: Segítek | |||
2011-11-12, 09:27
![]() |
|||
|
|||
Sziasztok, hogyan tudom testre szabni a beállitásokat mint pl.: másolás (Shift+i) Shift+v legyen?
|
|||
2011-11-12, 09:30
![]() |
|||
|
|||
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a fl-ben ha éneklést veszek fel ,szerintetek milyen vst-vel lehet jobb hangzásra bírni? Ha van már aki csinált ilyet ,megköszönném ,ha segítene benne. Előre is köszi! ![]() |
|||
|