Segítek
|
2012-04-27, 04:38
![]() |
|||
|
|||
RE: Segítek
(2012-04-26 06:54)kocsmaboy Írta: laccas: Ha megoldódott a gondod akkor már mindegy és a kártyád is jónak tűnik. Amikor én összeraktam az erő gépemet úgy voltam vele elég egy gagyi kártya is csak a zeneszerkeztő megjelenjen de amikor elkezdtem terhelni úgyan így pattogot menetközben a hang. Amikor lecseréltem egy profi video kártyára a régit tökéletesen működött minden. Jelenleg akár 40 instrument plugin mellé élő feljátszást tudok egyszerre használni és semmi nyekergés pattogás. |
|||
2012-04-29, 20:27
![]() |
|||
|
|||
Heló!
Egy kérdésem lenne csak. "You tried to load an effect plugin into a channel. Load the plugin ......into the mixer instead." Ilyenkor mi a hiba? lehet hülye kérdés, de nem tudok rájönni a megoldásra. ![]() |
|||
2012-04-29, 21:56
![]() |
|||
|
|||
(2012-04-29 20:27)veector Írta: Heló! Az az érzésem, hogy megtaláltad már a választ egy Facebook csoportban ![]() |
|||
2012-04-30, 06:39
![]() |
|||
|
|||
(2012-04-29 20:27)veector Írta: Heló! A hiba az, hogy egy effektet próbáltál megnyitni a step sequencerben. Az effekteket csak mixerben nyithatod meg. |
|||
2012-04-30, 11:21
![]() |
|||
|
|||
Szép napot Neked/Nektek!
Nagy gondban vagyok.... Keresem azt a zeneszerkesztő progit,amelyik kezelni tudja különböző szintik gyári formátumát. Tudom,hogy létezik ilyen,mert egy netes gépkönyvet láttam,amiben fel volt sorolva egy táblázatban,hogy a Roland,Yamaha,Kurzweil, Korg...stb milyen formátumot használ. Ez a gépkönyv vagy a Cubase volt,vagy az Ableton,vagy a Reason...vagy a fene tudja. Emiatt kérem a segítséged,talán Te tudod,hogy pl a Korg "sng" formátumú bankjait,melyik szerkesztő progival tudom használni és hogyan? Segítséged nagyon köszönöm! Attila |
|||
2012-04-30, 11:32
![]() |
|||
|
|||
Hali, sajnos nincs sok tapasztalatom e téren, de elvileg ha átkonvertálod midi formátumba akkor mennie kell a dolognak.
Ha jól tudom a Roland használt régen .sng formátumot. Azt pedig szinte biztos hogy a Cakewalk Sonar ismeri, mivel az is Roland termék. Egy próbát megér. Sajnos többet nem tudok segíteni. |
|||
2012-04-30, 12:32
![]() |
|||
|
|||
Köszi IEm!
Esetleg a ZTA3 is felismerheti? |
|||
2012-04-30, 13:54
![]() |
|||
|
|||
A Konakt-ra gondolsz szerintem, az kezeli ezeket mind.
http://www.native-instruments.com/#/en/p...?page=2526 |
|||
2012-04-30, 18:35
![]() |
|||
|
|||
KÖszönöm 23:32!
Utánna járok. Attila |
|||
2012-05-01, 07:36
![]() |
|||
|
|||
Hello! segítsetek már légyszi,valamit bagyon elállíthattam mert az van,hogy oldalt a browser ugrál pl betöltöm a hangszíneket állítanék valami erre elő a jön a plugin preset/genrator rószaszínben de van amikor patterneket szerkesztek és pl 1 es patternbe kick drum váltok hogy kettesre tegyek clap-et erre mivan oldalt megint ugrik az a lista nagyon idegesítő nekem maradjon minden ott ahol hagytam ne ugráljon semmi ne kínáljon fel semmilyen segítséget! hogy lehet ezt megoldani hogy kikapcsoljak minden ilyen felesleges ökörséget???
![]() ![]() |
|||
|