Segítek
|
2011-03-11, 20:56
![]() |
|||
|
|||
RE: Segítek
estét
![]() Lenne 1 kis gondom. Amikor először olvastam erről a Step Sequencerről, akkor nagyon nem értettem, hogy mire is jó, mikor használjuk, Később arra jutottam, hogy ha a dalunkat nem (csak) kész loopokból állítjuk össze, akkor itt, ezen a felületen lehet loopokat készíteni. Jól gondolom vagy...? A másik ami elég homályos az a Piano Roll nézet. Azt mikor (mire) használjuk? köszi |
|||
2011-03-15, 09:23
![]() |
|||
|
|||
Üdv!
Dubstepeseket keresnék akik segítenének nekem hogyan kell fl studioval dubstepet csinálni.Köszönöm^^ |
|||
2011-03-15, 15:34
![]() |
|||
|
|||
hát kicsit értek dubstephez is de nem naon sajna
csak a wub-wub os basszus meg a beat megy de tovább nemjutok :/ |
|||
2011-03-17, 22:26
![]() |
|||
|
|||
Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hiiilllllllllfeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! ![]() Kraftwerk-nek ebben a számában a melódiát (vagy mi a csudát) mivel csinálták (vagy elektricsk piano ![]() Ok. Már megvannak. |
|||
2011-03-19, 11:27
![]() |
|||
|
|||
Tisztelt Felhasználó!
Amatőr szinten foglalkozom az Fl stúdióval néhány éve. Most, amikor a fiam 6. éves lesz érdeklődést mutat a zene iránt, ezért gondoltam, hogy beszerzek neki egy billentyűzetet. Kérdésem az volna, hogy létezik-e olyan kétfunkciós szintetizátor, melyet önmagában szintetizátorként, számítógéppel összekötve pedig midi billentyűzetként is lehet használni. Kihasználhatóság szempontjából ez nekünk jobb lenne, mert így a hangszerrel önállóan is gyakorolhat, zeneórákra eljárhat. Ha van ilyen készülék elfogadnék még néhány infot, milyen szempontok alapján válasszuk azt meg. Válaszát, válaszodat, tanácsaidat előre is köszöni, apa és fia! ![]() |
|||
2011-03-19, 12:16
![]() |
|||
|
|||
én egy roland sh-201-et ajánlanék. az egy könnyen kezelhető, profi hangzású synth
http://bolthely.hu/hangszerabc/id/00129_...ntetizator ha átlapozol a fórum hardwerek részére ott van egy olyan hogy Szintetizátorok és midi billentyűk ott azt hiszem van róla téma. |
|||
2011-03-19, 13:15
![]() |
|||
|
|||
Most a LIDL-ben is lesz szintiakció.
![]() ![]() |
|||
2011-03-19, 18:18
![]() |
|||
|
|||
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nem sikerül sehogy felvételt készítenem. Van egy szintim amit összekötöttem egy keverővel. Audiót szeretnék felvenni a hangszerből. A keverőt usb-vel csatlakoztattam a számítógéphez. Mit kell beállítanom az FL-en belűl hogy a felvétel működjön? Az Audio Settings-ben lát egy "USB Audio CODEC"-et és egy "BEHRINGER USB AUDIO" -t de hiába választom ki bármelyiket nem vesz jelet. A hangkártyám egy alaplapi sz@r. Előre is köszönöm a segítséget! |
|||
2011-03-19, 18:36
![]() |
|||
|
|||
Felvételhez ASIO támogatású hangkártya kell. Ergó ha az nincs nem tudsz külsőleg hangot rögzíteni.
|
|||
2011-03-19, 18:40
![]() |
|||
|
|||
Felkínál egy "ASIO4ALL v2" beállítást is de akkor sem történik semmi, ha azt állítom be.
|
|||
|