Szál lezárva 
Sláger és Danubius botrány
2009-10-30, 14:40
Üzenet: #1
Sláger és Danubius botrány
Pár napja zajlott le az ORTT rádiós közgyűlése, melyen sokak számára meglepő döntés született. A két évek óta működő országos rádióadó, a Danubius és a Sláger rádió elvesztették a meccset a két újonnan fellépő rádióval szemben. Így 3 hét múlva mind a Sláger rádió, mind a Danubius helyén két új országos csatorna kap majd helyet. Sokak szerint az ORTT politikai döntést hozott, ugyanis a két új adó a két konkurens parlamenti párt, a Fidesz, valamint az MSZP rádió adója (külön-külön).

Várom véleményeiteket a témában, legyen az politikai, valamint nem politikai indíttatású. Egymás ócsárlása természetesen továbbra is tiltott, de az egyes politikai felek is kaphatnak megjegyzéseket (kulturáltan).

Lehetőleg a témától ne térjen el nagyon senki.
2009-10-30, 15:06
Üzenet: #2
RE: Sláger és Danubius botrány
NA VÉGRE! olyan tetvek, mint a boros bocskor, eltünhetnének a süllyesztőben igen magyarellenes lények.....végre..
amúgy is minden kritikán aluli volt mind a két rádió stábja, inkább egy kocsmabeszélgetésre volt belőve, és személyeskedésre ..
volt zenei tiltólista, pl: az összes nemzeti zenekar.. és mindenféle micisapkázás, meg tetemcafatozás.. szóval, én igen örülök neki..
a zenék meg hát..
most egy liberális magyarellenes, és egy magát nemzetinek mondó polgári liberális párt csinál rádiót,
igazából az mszp valoszinuleg nem kap 10%nal tobbet a kovetkezo valasztason, ezert probal valami szocsovet biztositani maganak a kampanyra.., a fidesz meg, .. mutyizik vele.. de a lényeg, hogy két ujabb "nagytőkés szócső" kerül a helyukre, magyarul nem valtozik semmi, csak a pénz, és a poziciok helye, meg a név.. olyan mint a "rendszerváltás"-nak hazudott hatalomátmentés 90-ben a pufajkás meg d209es miniszterekkel.. ez itt kérem abszurdisztán
2009-10-30, 15:35
Üzenet: #3
RE: Sláger és Danubius botrány
Nem elek Magyarorszagon ezert nem is akarok bele szolni csak kivancsi lenek hogy mostmar ha a slager meg a danubius meg szunik es ez a uj ket csatorna lesz ami a Fidesz valamint az MSZP tulajdona akor csak campanyok lesznek a radiobanHuhshocked
2009-10-30, 15:49
Üzenet: #4
RE: Sláger és Danubius botrány
Én hallgattam a bumerángot és sajnálom ami történt, de az eljárás módja az ami tényleg felháborít. Nyilvánvaló korrupció az egész.
2009-10-30, 17:26
Üzenet: #5
RE: Sláger és Danubius botrány
Teljesen mindegy milyen néven, milyen stábbal megy az agymosás; mert aki nem vak, látja, hogy az megy itt is, ott is, amott is...
A hírszerkesztőnek megmondják, hogy mit szerkesszen ésatöbbi.
Napi 8 órában el kell szenvednem valamelyik fentebb említett adót, és a munka mellett minden erőmmel arra kell összpontosítanom, hogy ne figyeljek oda... Nagyon nehéz!
Ez a véleményem: shocked Sad shocked
2009-10-30, 18:53
Üzenet: #6
RE: Sláger és Danubius botrány
Én személy szerint örülők neki, bár nekem teljesen mindegy mert soha nem hallgatok "rádiót" és nagyon szeretném ha hamarosan a két SUPER kereskedelmi TV csatorna is menne a levesbe.
Zeboathoz hasonlón én is csak a mások által hallgatott műsorokat vagyok kénytelen hallgatni Sad a Bocskor némelyik megnyilvánulása olyan mintha nem is ezen a földön járna, Balázs és a másik srác(bocsi nem tudom a nevét) meg egyszerűen nem érdekel, szerintem sokszor alpáriak.
Épp a bejelentés napján a kocsiban hallottuk a híreket, a betelefonáló emberek sem teljesen normálisak, sírnak meg zokognak Sad
Bár mit várunk egy olyan országban ahol a filmes Izaurának pénzt gyűjtenek hogy felszabadítják.
Az hogy kormány párti érdekeltség fog rádió műsort csinálni, na bumm max nem fogják hallgatni, bár amilyen emberek vannak Confused mindegy nekik csak botrányos legyen.
2009-10-30, 19:13 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2009-10-30 - 19:13. Szerkesztette: Atte Laer.)
Üzenet: #7
 
engem nem izgat se a danubius se a slágerBig Grin én maradok a rádió 1 nél,azon belül is a disco's hitnélTongue
Grande neked is ezt ajánlomTongue
2009-10-30, 19:31
Üzenet: #8
RE: Sláger és Danubius botrány
Engem egyáltalán nem érint meg a dolog és csak röhögök az egészen , mert mi megy most? A sok idióta sír a szaros műsoruk után , a net tele lett a "kérünk egy aláírást" címszavú szórólapokkal , persze mikor az EstFM szűnt meg , akkor az nem fájt senkinek . Na kb én azóta nem is hallgatok rádiót .

Akinek meg politikai rádió kell , az meg fogja találni , ahogy eddig is megtalálta ..

Nekem az fáj , hogy ennyire gerinctelenül bele tud szólni a politikai elit a magyar mediumokba . Az a gusztustalan , hogy csak csettintenek egyet és úgy lesz ahogy ők akarják és megtehetik bárkivel , bármikor , következmények nélkül .
Hát ja , lassan fel kéne ébredni !
2009-10-30, 20:08 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2009-10-30 - 20:43. Szerkesztette: PsYtiB.)
Üzenet: #9
 
(2009-10-30 15:49)TAiLGUNNER Írta:  Én hallgattam a bumerángot és sajnálom ami történt, de az eljárás módja az ami tényleg felháborít. Nyilvánvaló korrupció az egész.

Én is, volt szerencsém személyesen többször is Bochkorékhoz és pukiface szavait 'kissé' túlzásnak tartom...

Itt most nem arról van szó, hogy magyarellenes Huh, vagy hogy tiltólista...az eljárás módja, ahogy TAiLGUNNER is írta, az a felháborító!

(2009-10-30 15:06)pukiface Írta:  NA VÉGRE! olyan tetvek, mint a boros bocskor, eltünhetnének a süllyesztőben igen magyarellenes lények.....végre..
amúgy is minden kritikán aluli volt mind a két rádió stábja, inkább egy kocsmabeszélgetésre volt belőve, és személyeskedésre ..
volt zenei tiltólista, pl: az összes nemzeti zenekar.. és mindenféle micisapkázás, meg tetemcafatozás.. szóval, én igen örülök neki..
a zenék meg hát..

Nemzeti zenekar? Mit jelent a Nemzeti Zenekar?
Az Edda nem elég magyar? Az LGT nem elég magyar? Cserháti Zsuzsa nem elég magyar?
Nem akarok Egészséges Fejbőrt és társait hallgatni munka közben, mert felcsavarom a kocsit a fára, az tuti. Hadd ne hallgassak már napközben zsidózást a rádióban...Dodgy

Kövezzetek meg, lesz*rom, nekem jó (volt) így a Sláger, a Danubiust nem szeret(t)em, de kétségkívül az (volt) a második legnagyobb kereskedelmi rádió, amit szintén rengetegen szerettek.
Nekem nem kellenek a lóf*sz politikai beszélgetések, én ZENÉT akarok nap közben hallgatni, és nem a fakafekaniga hey seggrázós divatzenét, mert attól hányingerem van...hol fogok ezek után Eddát vagy Bikinit vagy Cserhátit hallani rádióban? HOL?
Innentől lehet engem is utálni, mert magyarellenes vagyok, vagy mi?
Lehet, kicsit elfogult vagyok, de legalább 5-6 éve hallgatom a Slágert, igenis a Bumerángra ébredtem általában, és - ahogy még 3 millió embernek - nekem is jól indult így a napom. Akinek nem tetszik az ne hallgassa. Ezt a kocsmabeszélgetéses dolgot meg hagyjuk már. Egyébként is - számos más műsor is volt a Slágeren...

Ez is tipikus magyar hozzáállás (sajnos), hogy ha nekem nem tetszik valami, akkor az már magyarellenes, stbstb.
Ne haragudj puki, de engem ez a szó eléggé felháborított...elnézést mindenkitől, ha túlzásba estem.
2009-10-30, 20:53
Üzenet: #10
RE: Sláger és Danubius botrány
a zenek az ok, a slager reszerol, azt hallagattuk munkaban sokat.., de a borosbocskorekrol fenntartom, hogy egyfolytaban a nemzeti ertekeinket veszik a poenkodasaik alapjaul, legalabbis amit hallottam parat, es engem bossznt..
Szál lezárva 


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás