Új válasz 
Sziasztok!
2012-07-24, 11:39
Üzenet: #1
Sziasztok!
Sziasztok!


16 éves korom óta (most 27 vagyok) próbálkozom az FLStudioval (akkor még csak Fruity Loops), illetve az első "nagy" muzsikáimat még a Fast Tracker 2-vel tákoltam (van aki ismeri esetleg? Smile).
Pár éves kihagyással, ismét neki álltam zenélni. Fő profilom a Trance és egyéb hasonszőrű elektronikus zenék, itt van egy a sok közül, hallgassátok, véleményezzétek, remélem tetszeni fogCool


Örülök, hogy végre van egy magyar oldal, ami ezzel foglalkozik, és végre tovább fejleszthetem magam, és nem találomra kell összedobálnom a zenéimet!!!

Köszönöm!!!
Válasz idézéssel
2012-07-24, 11:54
Üzenet: #2
RE: Sziasztok!
Hello! Ajánlom figyelmedbe a fórum ezen szekcióját:

http://forum.flstudio.hu/forum-zene-attekinto

Saját topikod elkészítése után már a zenéidet is belepakolhatod Smile Ami a jelenlegi zenédet illeti, elég jó Big Grin A clapet kicsit "agyonhasználtnak" gondolom, vagyis inkább a régebbi időket idézőnek... lehet ez nem is feltétlenül baj Big Grin Összeszedett, mondhatnám, hogy profi munka!
Válasz idézéssel
2012-07-25, 11:31
Üzenet: #3
RE: Sziasztok!
Üdvözöllek én is és egész ígéretes a munkád.Smile
Válasz idézéssel
2012-07-31, 15:25
Üzenet: #4
RE: Sziasztok!
Üdvözöllek köreinkben! Smile
Válasz idézéssel
2012-07-31, 19:19
Üzenet: #5
RE: Sziasztok!
először is AHOOI Smile másodjára is AHOOI Big Grin harmadjára pedig korrekt kis nóta,nem megyek bele olyanokba hogy ez sok vagy az sok avagy kevés vagy nemjó mert ígyen kéne meg amúúgyan..nos .felépítésre okés,nekem adja ( basst enyhének érzem mondjuk) de összeségében fain.
magamrészéről a psytrance-t... jobban mondva goát,ezen belül darkpsy, és khm,talán classic goa felé orientálódok,de a trance-t is kedvelem Smile

GOURANGA
Válasz idézéssel
Új válasz 


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás