Új válasz 
Tommy Young - Bemutatkozás
2013-07-21, 18:25
Üzenet: #1
Tommy Young - Bemutatkozás
Üdv mindenkinek!

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam. A nevem Szalai Tamás, Zalaegerszegtől nem messze lakom, és kb. 6 éve foglalkozom az Fl Studioval es a mixeléssel. Nem adom elő a sablon sztorit amit manapság rengetegen tesznek, inkább a lényegre térek és kihagyom "az iskolában is érdeklődött már a zene iránt" részt.

Tehát 2011 októberben, egy akkor még régi ismerőssel létrehoztuk a SpecDub formációt. A fő irány vonal a deep-house, tech-house és a dub-techno volt. Fél év alatt sokkal többet sikerül elérnünk mint amit mi terveztünk, nagyon ment a dolog. Mindenféle reklám nélkül sorra találtak meg minket a kiadók a soundcloud-on keresztül, remix felkérések érkeztek és nagyon sokan támogatták a projektet. Több kiadvány is megjelent a Görög Elektrik Dream Music-nál, néhány magyar kiadónál és egyéb válogatás lemezeken. Meghívást kaptunk Rizkid-től és Kormix-tól a Prime Fm - BDC Live c. műsorában, ahol 3 órás elő műsort adtunk. Ez után hamarosan a 9. Alkotótáborban tettük tiszteletünket Balatonkenesén. És további rendezvényeken vettünk részt még korábban is. És aztán jött a változás...

Az Alkotótábor után megromlott a viszonyom a duó másik tagjával, aminek az eredménye az lett, hogy kiléptem a projektből. ennek már közel egy éve..a másik tag azóta is tevékenykedik SpecDub néven, amiről én inkább meg tartom a személyes véleményemet.

Szóval egy éve ismét bele kezdtem a saját projektembe, amit még sokkal ezek előtt kezdtem Tommy Young név alatt. A stílusom kicsit formálódott és végül a mély Dub-techno hangzások felé hajlottam, ahogy teszem azt most is. Azóta inkább a saját zenékre helyeztem a hangsúlyt. Talán ennek is az eredménye az, hogy rövidesen megjelent első önálló kiadványom a Minimal and Melodies Music jóvoltából, The Key címmel. Az Ep két felvételt tartalmaz, A lazább Leave me Alone-t és a zordabb Submission-t. Utóbbit külön válogatás lemezre is felrakták és olyan előadók supportálják mint a Görög Ilias Katelanos. Ezen kívül volt még megjelenésem az Orosz MiniFM-nél, 1-2 héten belül jön az új Ep Az EDM Underground-nál Görögországban és úgy néz ki, hogy a java még csak ezután jön.

itt a soundcloud linkem, ha valakit esetleg érdekelne..Smile
https://soundcloud.com/tommy-young

Köszönöm, hogy bemutatkozhattam!
Válasz idézéssel
2013-07-21, 21:58
Üzenet: #2
RE: Tommy Young - Bemutatkozás
Üdvözöllek sorainkban és nem is emlékszem mikor mutatkozott be utoljára itt a fórumon ilyen vastagon.Big Grin
Sikereidhez gratulálok és munkád minden féle képpen meghallgatom. Nagyon sok kellemes percet nálunk és sok jó barátot.Big Grin
Válasz idézéssel
Új válasz 


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás