Új válasz 
Xadow
2011-02-28, 17:02 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2011-02-28 - 17:03. Szerkesztette: xadow.)
Üzenet: #1
Xadow
Sziasztok! Attila vagyok, a nicknevem, és a művésznevem (már, ha elismertek művésznek) Xadow! 16 éves srác vagyok, és imádom a zenét. Mindenféle zenét, a komolyzenén keresztül, a legújabb műfajokig, bármelyik korszakból. Egy a lényeg, minőségi legyen, és élvezzem. Körülbelül 4 éve 12 évesen kezdtem el Fl-ezni, emlékszem, mikor először rájöttem a működésére. Azóta nap mint nap gyártom a zenéket, és így felfejlődtem, és úgy érzem, manapság jó zenéket, és ha oda figyelek, akkor minőségi zenéket tudok gyártani. Inkább a hip-hop köré orientálódtam, de eléggé sok műfajban alkotok.

A rap zenét, és hip-hop-ot mindig is jobban szerettem, a többinél, mert jó volt érezni az ütemet, a ritmus, később mikor már benőtt a fejem lágya, megértettem a szövegét is, és ez elkezdett bennem mozgatni valamit. 3 évvel ezelőtt írtam meg az első szövegemet, ami persze eléggé gyenge lett, az elmúlt fél évben éreztem azt, hogy szövegírásban is felértem egy magasabb szintre. Az új szövegeim, rímtechnikailag is jobbak, és ammennyire lehet témaorientáltak, de mindenképp van mondanivalójuk.

Ezzel a két dologgal a hátam mögött, nekivágtam a lemezkészítésnek, amely egy barátommal közös lesz. Bár kézzel fogható formában nem adjuk, ingyenesen tölthető lesz. Ezzel a lemezzel csak két célunk van: elgondolkodtatás, és szórakoztatás.

Remélem befogadtok ebbe a jó kis közösségbe, elláttok kritikával, és tanáccsal. Minden jót!
Válasz idézéssel
2011-02-28, 17:13
Üzenet: #2
RE: Xadow
Üdvözölek új kalandor és jó kalandózást is kívánok neked a fórumon. Azt meg, hogy művésznek elismerünk e ahhoz valamit hallanunk is kell tőled. A zene áttekintőben megoszthatód majd velünk.Big Grin
Válasz idézéssel
2011-02-28, 18:06
Üzenet: #3
RE: Xadow
Üdvözlet nálunk! Smile
Válasz idézéssel
2011-02-28, 19:34
Üzenet: #4
RE: Xadow
Jó fórumozást kívánok! Smile
Válasz idézéssel
2011-02-28, 19:57
Üzenet: #5
RE: Xadow
A legjobb korban kezdted el az FL Studio-t, mivel ilyenkor még rengeteg idő áll a rendelkezésedre. Remélem hogy mi csak segíthetünk a fejlődésedben! Smile
Válasz idézéssel
Új válasz 


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás