Kodi első linkje
2012-06-30, 21:52,
Üzenet: #21
RE: Kodi első linkje
Köszönöm a véleményeket, jól esett Big Grin
A végén a szöveg meg csak a barátaimnak készült lököttségből.
Válasz idézéssel
2012-07-18, 19:14,
Üzenet: #22
RE: Kodi első linkje
Tiszteletem!

Elképesztően nagy rajongója vagyok a hardstylenak, de még rengeteget kell gyakorolnom, hogy méltó trackem legyen. Addig is összedobtam barátomnak születésnapjára, meg magamnak poénból egy mixet, hátha köztetek is akad, aki szívesen hallgatná Smile

http://youtu.be/wKgrxJoIzf8
http://youtu.be/l4htWWxkw78
Válasz idézéssel
2012-07-19, 13:45,
Üzenet: #23
RE: Kodi első linkje
Ha esetleg valakit érdekel valamelyik zene, én már írok is egy tracklistet az elsőre (bocsi, hogy helyetted megteszem lol Big Grin)

1. Headhunterz feat Dance Nation - Psychedelic Sunshine Mashup
2. Headhunterz - From Within
3. Frontliner - If You Find
4. Headhunterz - The Power Of The Mind (Qlimax 2011 Edit)
5. Headhunterz - Doomed
6. Frontliner - On The Rise
7. Headhunterz & Zatox feat Nikkita - The Perfect Weapon
8. The Pitcher - Music To Keep Me Alive (hehe, ez mondjuk még ki sem lett adva, nem szokás olyat beletenni, aminél mondjuk nincs mixelhető intro + outro)
9. Code Black - F.E.A.R
10. Wasted Penguinz - Follow Your Dream
11. Code Black vs Toneshifterz & S-Dee - GYHUP & Party Down (Mashup)
12. The Machine - Mosquito

Na, az őszintét megmondva, nekem a második mix jobban tetszik, jobbnak találom a sorrendet, meg a felhozatalt is Smile Az elsőnél szerintem kicsit túlságosan is Headhunterz-re hegyezted ki az egész mixet, változatosság oda Big Grin Plusz Pollen zenéjénél ott van az a kis zárójeles megjegyzés.

A felépítés kicsit hibázik, bár ez ízlés dolga Smile Én a F.E.A.R.-t a legvégére tettem volna a Doomed-al együtt, a Music To Keep Me Alive (ha már belekerült a tracklistbe) meg valahová a From Within után került volna. WP nem az én asztalom, de az is mehetett volna az elejére Big Grin Néhány Headhunterz tracket én kikaptam volna és más dallamosat tettem volna be a helyére (pl. egy NC-t vagy Wildstylez-t, de lehetne akár valamilyen Fusion vagy Dirty Workz cucc is). A Mosquito-ért pluszpont jár, a gyerek albumáról nekem is az egyik kedvencem Smile El tudnék képzelni zárásként némi sötétebb cuccot is, mondjuk B-Front-ot, Radical Redemption-t vagy Spoontech-nél megjelenteket (Vazard és Delete elég keményen nyomja, bár ez nem mindenkinek fekszik) Big Grin

A mixelés stílusát nézve... 1 órában 12 track elég kevés, a mixelési technikán van mit javítani, általában egy órában 18-19 zene elfér.

A véleményem úgy vedd, hogy az én gondolkodásmódom, ízlésvilágom tükrözi az egész. Én személy szerint jobban rákattanok egy erősebb hangvételű szettre, mixre, de a dallamosabb világ se áll távol tőlem... Viszont abból nem érdemes végig csak azt vinni, a mix felénél, 2/3-ánál érdemes fokozatosan egyre darkosabb irányba terelni a témát.

Ha gondolod, meghallgathatod az én mixeimet is, ajánlom figyelmedbe ezeket (nem mintapéldaként, csak azért, hogy tudd, én hogyan csinálom, könnyebben megértsd, hogy mire gondoltam a fentiekben):

http://www65.zippyshare.com/v/95675547/file.html

http://www18.zippyshare.com/v/56375194/file.html

Ez a legutóbbi kettő Smile

(Így a posztot végigírva látom, hogy poénból dobtad össze Big Grin Azért olvasgasd csak végig ezt Tongue)
Válasz idézéssel
2012-07-19, 14:24,
Üzenet: #24
RE: Kodi első linkje
Az első mix az 2 és fél óra alatt készült, mert mindenképpen el akartam készíteni havernak és a változatosság is azért veszett el, mert azokat a trackeket raktam bele, ami fontos volt valami múltbéli esemény miatt + The Pitchertől pedig csak azért raktunk rá még tracket, mert jó szórakozásnak tűnt Smile

A második mix az céltudatosan készült, azzal csak az a bajom, hogy rövid és lusta voltam többet pakolni bele.

Amiatt meg különösen boldog vagyok hogy más HS fanokba is belebotlik az ember Big Grin
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás