Az új producer csillag keresése
2011-06-27, 16:29, (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2011-07-09, 12:25 - {2}. Szerkesztette: laccas.)
Üzenet: #1
Az új producer csillag keresése
Megütötte a szememet egy remix verseny, melyet a Burn Studios szervez.
Sasha egyik eddig meg nem jelent új számát kell remixelni (ne kérdezd ki ő, fogalmam sincs). A nagy csavar benne az, hogy nem pénzt vagy egyéb tárgyakat lehet nyerni, hanem egy 5 napos ibizai intenzív produkciós kurzust. E közben a remixek megosztásra kerülnek, így a közönség ki tudja választani a legjobbat, aki majd együtt dolgozhat végül Sashával következő maxiján!
Részletek itt:
Kód:
http://burn-studios.com/blog/the_search_for_the_next_producer_star
2011-07-09, 07:43, (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2011-07-09, 07:46 - {2}. Szerkesztette: convex.)
Üzenet: #2
RE: Az új producer csillag keresése
Sasha a világon az egyik legnagyobb dj, aki főleg john Digweed-del szokott turnézni ill. dolgozni, őket úgy tartják mint két követ nem e világról!
Sahsa régebben house és trancebeat zenéket , kevergetett, mostanában a dallamosabb hangzást vegyítik a minimalos ütemekkel, de mégse lehet rájuk azt mondani , hogy minimal technot nyomnak, zenéje egyedi, és igen nagy ismeretségnek számít a föld kerekén aki az elektronikus zene szeelmese, legutóbb azt hiszem 3 éve voltam a hősök tere közelében lévő szabadtéri buliján ami csodálatos volt. Érdemes meghallgatni munkájukat, mivel ugyanarra a zenére lehet punyadni is de vért izzadva ropni a táncot is.
Ha valaki itt alakít az akár nagyon komoly hírnévre is szert tehet! Asszem megpróbálom, holnap nem dolgozom , és ezt komolyan fogom venni!
Szál lezárva 


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás