A téma értékelése:
  • 0 Szavazatok - 0 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FLStudio a Hegy're megy
2011-07-10, 21:36,
Üzenet: #1
FLStudio a Hegy're megy
Szóval úgy alakult, hogy sajtócsapatunk akkreditációt nyert a Hegyalja Fesztiválra. Tehát Tib és én fogjuk hozni nektek a híreket az ott történtekről (nemcsak cikkekkel, hanem videókkal is). Elsődlegesen a hangtechnika, a hangzás, a hangcsillapítás és a kiszolgáló egységek fognak minket érdekelni, de a buli hangulatáról is szeretnénk megemlékezni Smile. Ha lenne megfelelő technikánk, akkor egy élő kapcsolással is jelentkeznénk a Flip.FM-en, de így csak egy később leadásra kerülő beszámolót hallhattok majd.

Aki pedig ott lesz, egy pohár finom borra mindenképp fussunk össze! Smile
Kód:
http://hegyaljafesztival.hu/index2011.php
Válasz idézéssel
2011-07-11, 03:54,
Üzenet: #2
RE: FLStudio a Hegy're megy
A Slayer, a Mastodon és az Amorphis hangosítását mindenképpen nézzétek/hallgassátok!!! Slayernél vigyázzatok, le ne zúzzák a fejeteket. Big Grin A Mastodonnál figyeljétek miket üt az az állat dobos, és ha egy igényes, dallamos ám kemény finn zenére vágytok, az Amorphis-t ki ne hagyjátok! (Reklámunkat olvasták. Big Grin )
Kíváncsian várom a beszámolót! Smile
Ha odatévednék, csörgök! Wink
Válasz idézéssel
2011-07-12, 09:43,
Üzenet: #3
RE: FLStudio a Hegy're megy
No fene, nem is vagyok rocker, hát majdnem a szomszédba jöttök... Egyébként élménybeszámolóitokat várjuk, és vigyázzatok a 2 fületekre (persze akkor még jobban vigyázni kell, ha kettőtöknek összesen van annyi) Smile
Válasz idézéssel
2011-07-12, 20:30,
Üzenet: #4
RE: FLStudio a Hegy're megy
Holnap tehát a Hegy Sajtós épületéből jelentkezünk posztok formájában, illetve az flstudio twitter csatornáján! (flstudioforum)
Válasz idézéssel
2011-07-15, 21:12,
Üzenet: #5
RE: FLStudio a Hegy're megy
Még mindig fáradtan, de azért az élmények felidézése megvolt Smile A zenei sokszínűség igencsak garantált még annak, aki erre a fennmarat egy napra kimegy. Életemben nem hallgattam végig egy metál számot se, de a Parkway Drive előadását élmény volt végighallgatni (a szöveget meg majd lenézem netről, ahogy tanácsolta egy ismerős Big Grin).

Az első nap egyébként rekordot döntött a fesztivál! 11 év alatt soha nem voltak kint ennyien.

Folyt köv részletes beszámoló formájában.
Válasz idézéssel
2011-07-22, 19:51,
Üzenet: #6
RE: FLStudio a Hegy're megy
Az első videó a koncertről, amit készítettünk. Sajnos a basszus belerondít az összképbe, de ennek nem sok mindent tudunk csinálni Smile. A fotós árokban egyébként moccanni sem lehetett.
http://www.youtube.com/watch?v=Bb5dkVxy6...ideo_title
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás