Emlékezzünk Steve Jobs-ra
2011-10-06, 21:03, (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2011-10-06, 21:13 - {2}. Szerkesztette: laccas.)
Üzenet: #1
Emlékezzünk Steve Jobs-ra
Úgy gondolom, hogy a legjobban egy ember előtt a saját életére való emlékezéssel lehet tisztelegni. Mr. Jobs milliók életében hagyott nyomot (még ha nem is tudatosul bennük), illetve számtalan iparágban, így a zenében is.

Az Apple felvirágoztatása nélkül ma olyan eszközökkel lenne szegényebb a zenei világ, mint a Garageband, vagy a legismertebb szerkesztőeszköz, a Logic.

Hozzá kapcsolódik még többek a zenei kiadók hegemóniájának megtörése és a komplett "zenekereskedelem" átalakítása is. Az iTunes olyan folyamatokat indított el, melynek köszönhetően a ma előadója már kiadó nélkül is képes lehet boldogulni.

[Kép: steve-jobs-and-new-itunes-logo-s.png]

[Kép: steve-jobs.jpg]

Nyugodj Békében!
http://www.apple.com/stevejobs/
Válasz idézéssel
2011-10-07, 05:39,
Üzenet: #2
RE: Emlékezzünk Steve Jobs-ra
Tisztelet Steve Jobbs és munkássága előtt!
Furcsa stílusa , és érdekes probléma megoldó képessége, de korrekt hozzáállása is említésre méltó(bár ez utóbbi néha kivételes volt)
Talán legfontosabb az alma logó, hisz a fent említett Logic mellett az ableton sem rossz találmány amit az ő masináira fejlesztettek először.
Továbbá foradalmi újítások is nekik köszönhetőek, az ultra vékony telefon láz megindítása, a tablet konstrukció, az air szériás macbook-ok elindították a vékonyított laptop mániát és még sorolni lehetne mi mindent!....
Nyugodjék békében!
Válasz idézéssel
2011-10-07, 15:54,
Üzenet: #3
RE: Emlékezzünk Steve Jobs-ra
R.I.P. ---Steve
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás