Speedfest - avagy hogyan voltam bent negyed órát a Fridge fesztiválon
2011-11-12, 18:07, (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2011-11-12, 19:13 - {2}. Szerkesztette: Acid.)
Üzenet: #1
Speedfest - avagy hogyan voltam bent negyed órát a Fridge fesztiválon
Nos igen. Negyed órát még sosem sikerült bent töltenem egy fesztiválon, csak többet. Azt hiszem ezt a rekordot nehezen fogom beállítani. De akkor térjünk is a lényegre:
Onnantól kezdve mesélném hogy, állunk a kis jegyünkkel a kezünkben, és beállunk a bejáratnál a sor végére. (Mondjuk annyit hozzá tennék hogy előtte azért ittam rendesen)
Tehát állunk a kis jegyünkkel és állunk és várunk. Egy ilyen kajak hármas szlalomnyi kordonnal volt megoldva a bejutás. Ahol annyira lassan haladtunk, hogy már az emberek skandálták hogy szar a szervezés. Na mindegy...
Ezzaaz bejutok! Na de hova? Még el se vette senki a jegyemet. Ott volt két bódé ahol sorban állsz a jegyet eltépik és kapsz egy karszalagot. Majd egy másik csókához kellett oda menni aki felragasztotta. Na de most merre? Hú vaze arra nyomul a tömeg na lódulok én is. (eddigre már minden ismerősöm elszakadt tőlem, tök egyedül voltam)
Szóval megyek és ott áll két bizti, mögöttük egy indokolatlan hosszú újabb szlalom mint a becsekkoláskor szokott lenni, és 3 percenként engedtek le 30-40 embert ezen a szépséges pályán. Na mondom hát ilyen nincs. De nem baj ezt is megvártam kibírtam. Ennek a kis szlalomnak a végén. Tapogatós ellenőrzés. Oké ott kellet hagynom egy sört, ami véletlen a táskában maradt. Big Grin
Éééééés igen, bent vagyok a fesztiválon. O my god! Full nincs hely minden tele van, és a scooterből is nem kevés már lement.
Nem baj mondom veszek 2 sört. Dobozost vettem volna hozzá tenném volt vagy 600 forint egy, mert kb 1200t mondott a tag. Nyújtom a pénzt, erre a a nem úgy van az csak fridge kártyával lehet fizetni vagy MasterCard® PayPass-szal. Na mondom nekem egyik sincs hol van a kártya? Azt oda mutat egy ilyen 40 perces szolid sorra. Na ekkor gurult egy a gyógyszer. Mondtam neki akkor bmeg a söröd, és felborítottam egy ilyen kis egy lábú kerek asztalt. Erre ott termett két bizti. (mázli hogy nyugisak voltak) És mondták ezt most azonnal abba hagyom vagy megmutatják hol a kijárat. A másodikat választottam és szépen kijöttem. (15 perig így voltam a feszten)
Na míg gyalogolok eszem be jut hogy egyik haverral esetleg még tudok valahol inni. De sajna nem ért rá de elkezdem neki előadni és osztani a szitut. És hát érdekesen néztek rám az emberek a buszon amikor ezt így előadtam neki. Vagy 20 percet beszéltem Big Grin Azt mondom az én estémet nem hagyom tönkre menni. Bementem a tescoba és még vettem sört. Big Grin És miközben már itthon panaszkodtam ittam meg a söröket.

És akkor ma:
Felmentem a fridge honlapjára ahol egy ilyen kis trükkös karikában volt egy ilyen kiírás hogy helyszíni fizetés. De értitek hát arra gondol az ember azért van ott a kis bankkártya ikonok mert lehetőség van azokkal fizetni de nem. Csak azzal lehet. Komolyan mondom hogy mivel sehol sincs figyelmeztető jellegű kiírás csak ez a kis karika, ezért pert is érdemelnének. Sad
Idéznék:

"A Fridge Fesztiválon a hivatalos fizetőeszközök a MasterCard® PayPass™ és Maestro® PayPass™kártyák, (valamint egyéb MasterCard® PayPass™ és Maestro® PayPass™ eszközök, pl. órák, matricák), illetve a MetaPay Fesztiválkártya.

MasterCard® PayPass™ és Maestro® PayPass™ kártyával vagy eszközzel 5000 Ft-ig terjedő összegekért érintés nélkül lehet fizetni.

Ha nem rendelkezel a fenti eszközökkel, akkor a fesztivál bejáratánál és a fesztivál területén elhelyezett FESZTIVÁLKÁRTYA FELTÖLTŐ PONTOKON igényelhetsz Metapay Fesztiválkártyát.

A KÁRTYA EGYENLEGE A FESZTIVÁLKÁRTYA FELTÖLTŐ PONTOKON, SZABADON MEGVÁLASZTOTT ÖSSZEGGEL (MINIMUM 1000 FT/FELTÖLTÉS) KÉSZPÉNZBEN VAGY BANKKÁRTYÁVAL TÖLTHETŐ FEL.

Mindkét eszköztípussal lehet fizetni minden vendéglátó és kereskedelmi egységben a fesztivál területén belül."

Hát ez szóval így abszolút nem normális és elfogadhatatlan. De nem baj egyet már biztosan tudok soha de soha többé nem megyek erre a fesztiválra.

Update nevetséges információ:
Az ugye annyira nem meglepő hogy chase and status dubsteppet tolt, de hogy még scooteren is volt dubstep hát itt majdnem leborultam a székről ahogy ezt olvastam ismerőseim facebook kiírásait.
Válasz idézéssel
2011-11-12, 18:31,
Üzenet: #2
RE: Speedfest - avagy hogyan voltam bent negyed órát a Fridge fesztiválon
(2011-11-12, 18:07)Acid Írta: Nem baj mondom veszek 2 sört.

Itt a probléma. Big Grin

Válasz idézéssel
2011-11-12, 19:12,
Üzenet: #3
RE: Speedfest - avagy hogyan voltam bent negyed órát a Fridge fesztiválon
Többet kellett volna? XD
Válasz idézéssel
2011-11-12, 19:15,
Üzenet: #4
RE: Speedfest - avagy hogyan voltam bent negyed órát a Fridge fesztiválon
Nálad szerintem az alkohol fogyasztásának elég a minimális mennyisége is ahhoz, hogy megzavarja egészséges gondolkodási folyamataidat (ha persze nem vagy alapból hülye, feltételezem nem). Big Grin

(abbahagyom az offolást)
Válasz idézéssel
2011-11-12, 19:44,
Üzenet: #5
RE: Speedfest - avagy hogyan voltam bent negyed órát a Fridge fesztiválon
Hát ez nem offolás. De most gondold el másfél órát sorban állsz egy fesztiválra majd közlik veled a sört akarsz várj még egy órát... mind ezt este 10kor
Válasz idézéssel
2011-11-12, 20:21,
Üzenet: #6
RE: Speedfest - avagy hogyan voltam bent negyed órát a Fridge fesztiválon
Nekem se tetszett volna. Szerintem ilyenkor örül az ember hogy bejutott, és ihat egy jól megérdemelt sört! Smile
Válasz idézéssel
2011-11-14, 21:47,
Üzenet: #7
RE: Speedfest - avagy hogyan voltam bent negyed órát a Fridge fesztiválon
Scooter új albumán sok a dubstep zene, engem nem lepett megBig Grin ez a bankkártyás megoldás meg úgy ahogy van hülyeségBig Grin
Én nem mentem volna kiBig Grin
Válasz idézéssel
2011-11-14, 23:25,
Üzenet: #8
RE: Speedfest - avagy hogyan voltam bent negyed órát a Fridge fesztiválon
Csak minket kellett volna kérdezned Big Grin . egyébként akár még találkozhattunk is volna, mert mi is ott voltunk (csak mi több időt töltöttünk bent Big Grin ). Egyébként a szervezésről hasonló véleménnyel vagyok - szánalom. Békés-megyei srácokként olyan éhesek voltunk mint a farkas, arre közli velünk a hotdogos, hogy pénzzel nem lehet fizetni, majdnem mondtam, hogy akkor mivel, arannyal? Wc-ről ne is beszéljünk. Éhesen, wc-zés nélkül jöttünk el, ráadásul 22-kor lejárt az engedély a nagyszínpadra, így az utolsó 2 számot le se tudták nyomni.

http://www.youtube.com/watch?v=3kjdxk1KtS4
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás