Kezdő!!
2012-05-06, 16:44,
Üzenet: #31
RE: Kezdő!!
érdekes hangulatú zene, de ügyes munka.
Válasz idézéssel
2012-05-06, 18:14,
Üzenet: #32
RE: Kezdő!!
Köszi,hogy meg hallgattad!
Kíváncsiságból,milyen hangulatot ad?
Válasz idézéssel
2012-05-07, 14:00,
Üzenet: #33
RE: Kezdő!!
Az érdekest arra írtam, hogy a dob alapnál kicsit indiai hatást éreztem és ahoz ez a delayezet akkordozás kellemesen simul bele amitöl nem szokványos. Mondjuk kicsi finom indiai vagy keleti dallam hangzást el tudnék benne képzelni.Smile
Válasz idézéssel
2012-05-18, 10:07,
Üzenet: #34
RE: Kezdő!!
http://soundcloud.com/crissz220/chris-hill-mute
Válasz idézéssel
2012-05-19, 16:17,
Üzenet: #35
RE: Kezdő!!
Elég egyszerű a dallam elejének a felépítése, talán kicsit több hanggal is dolgozhatnál, hogy változatosabb legyen Smile 1:33-nál a bejövő dallam számomra nem elég fülbemászó Big Grin
Válasz idézéssel
2012-05-19, 21:00,
Üzenet: #36
RE: Kezdő!!
Nem valami nagy zene,most a bp-emek között mozgok,hol a nekem való,ez 136-ba megy fejlesztés alatt van,tudom jól hogy nem valami nagy zene.
Hallom én is de hallom és érzem hogy fejlődöm,most töltöttem le 18-GB cumót vsti-efektet-és külső hangot.
1 éve magamba zenéltem mint ha nem lenne internetem.
De rájöttem,hogy muszáj tutorialt nézni,és 2órás tutorial,után megint tanultam,mivel hogy nem tudok angolul,így nem értek a progihoz.
Ha nem lenne internet,akár 10-15-év is kéne hogy pofi zenét készítsen az ember,így le lehet szűkíteni a felére.
De én csak csinálom nem tanulom.
Imádok zenét csinálni! max a haveroknak mutatom meg.
Na meg ide teszek fel 1-2-őt.
Amúgy ha komolyan gondolok valamit majd youtubosan teszem fel,klippesen albumba,nekem még ez hobbi,s,gyakorlás!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz idézéssel
2012-05-22, 07:42,
Üzenet: #37
RE: Kezdő!!
Én 12 éve csinálok zenét és most sem vagyok profi , bár már annyira nem is érdekel az egész téma, max 2-3 havonta csinálok 1 zenét , hanyagolom a témát mert már nem csak az számít hogy milyen zenét tudsz csinálni szívből, hanem az is hogy milyen a zene technikailag . Aki nem tud olyan zenét csinálni ami úgy szól egy profi hangcuccon ahogy kell annak tanulnia kell még és törekednie hogy dinamikailag és hangzásképileg közelítse a profik zenéit , különben kicsi amatőr maradsz mint akár én is , a komolyabb zenékhez pedig komolyabb stúdió kell , otthon csak magadnak és a haverjaidnak zenélj , többet ne várj el , legfeljebb majd "felfedez valaki"... Amúgy meg sok türelem kell az egészhez , a tutorialok pedig nagyon hasznosak tudnak lenni , főleg a dinamika , eq-zás , hangzáskép , master stb témákban érdemes sok ilyet nézni .
Válasz idézéssel
2012-05-22, 14:58,
Üzenet: #38
RE: Kezdő!!
Üdv!
Meg kérdezhetem mikor észlelted hogy nincs értelme hajtanod a zene készítésben!
A haverok meg akiknek mutattad a zenéidet mit mondtak!Nem jó!
Ha jó gondolom fejlődtél és még jobbak lettek a zenéid!!!!
Szerintem neked kell tenni róla hogy fel fedezzenek,nem várni hogy felfedezzenek,ha csinálsz 1 jó zenét nagyon 1-szerű hogy pillanatok alatt nagy nézettséged legyen.
Nagyon sok új zenész van mostanság és úgy robbantak be hogy jó helyre pakolják a zenéjüket,és nem ő rakja fel a youtub-ra hanem a rajongója és ez 1 körforgás.
DE ERRŐL SOKAT LEHETNE BEXX
Válasz idézéssel
2012-05-22, 16:15,
Üzenet: #39
RE: Kezdő!!
http://soundcloud.com/crissz220/chris-hi...iginal-mix
Válasz idézéssel
2012-05-22, 17:27,
Üzenet: #40
RE: Kezdő!!
Szia!

Elég jó zenéket "raksz" össze, nekem tettszenek. Lehet,hogy megköveznek a fórumozók, de a mai slágerek között (bár nem nagyon tudom már követni sem a dance, trance stb stílusokat) sokkal gagyibb nótákra izgulnak az emberek. Valószínűleg nem mindegy, hogyan ,hol, mikor és kinek mutatják be a nyersanyagot.
Szóval szerintem jó amit csinálsz.

Én is hobbiból zenélek, de hazudnék ha nem lenne jó felsorakozni a "nagyok" közé....majd talán....ha egyáltalán tetszeni fog valakinek amit csinálok.
Megnyugtatlak, én sem tudok angolul, és szerintem a programnak a 80%-hoz fingom sincs. Egynéhány tutoriált már megnéztem, de legtöbb csak eszeveszett kattingatás számomra. (Maradt javarészt a kisérletezgetés, majdcsak belejövök.)
Jelenleg még ott tartok, hogy jóindulattal van egy kész projectem (ami nekem tettszik,de lehet, hogy gagyi az itt hallottakhoz képest), de a masterelésnél elakadtam, már olyan szinten belekavarodtam, eláligattam mindent, hogy azt montam magamnak kész, befejeztem.

Na de nem untatlak a problémáimmal Shy

Csak így tovább, és soha nem lehet tudni mikor fedez fel valaki.

Üdv, Krisz.
Válasz idézéssel


Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Zenéim (kezdő) mamajack 6 2,109 2012-12-23, 16:22
Utolsó üzenet: dchord

Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás