Hardstyle
2013-03-07, 23:15, (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2013-05-01, 09:26 - {2}. Szerkesztette: darksidee.)
Üzenet: #1
Hardstyle
Dirty Bass -Hard to Live

Fl Studio 10-el, lemastereltem tudásom szerint, szerintem elmegyBig Grin

https://soundcloud.com/attilak-rp-ti-1/d...through-on

Ha valaki tud zene kiadó ügyben, vagy hogy lehetne kiadni zenét, van olyan tapasztalata, ahhoz szívesen csatlakoznék!
Válasz idézéssel
2013-03-08, 16:07,
Üzenet: #2
RE: Hardstyle
Hát ez kezdetnek nem lesz rossz, a 2006-2008-as hangzást idézi számomra Smile Ami a gond, hogy a fel- és levezetésben a basszus rossz hangmagasságon van, nagyon fals nekem.

Ja és még valami: sokat kellene fejlődnöd hangzásban és sok mindenben. Manapság ugyanis nem ez a "módi" (hogy szépen fejezzem ki magam). Elég csak belehallgatni Headhunterz, Wildstylez, Noisecontrollers, Frontliner, Code Black, Atmozfears vagy a Wasted Penguinz legutóbbi munkáiba, ők formálják a hardstyle-t manapság, ami (nyugodt szívvel mondhatom) a legelfogadottabb a közönség számára. Sokan ezek hasonló hangzást hoznak létre és a kisebb kiadóknál is hasonló színvonalú zenék jönnek ki az elmúlt 1-1,5 évben: keveredik az eufórikus trance hangzás a keményebb hangvételű dobokat és szintiket felvonultató HS-el. A másik véglet a szívem csücske, a darkosabb hangzás. Ebbe nem mennék bele, mert első hallásra egyáltalán nem ez a hangzásvilág jut eszembe Big Grin Tehát azt mondom, hogy dolgozz, csiszolgass, fejlődj még sokat, amit sok-sok hardstyle hallgatásával és a fontos elemek rendszeres gyakorolgatásával tudsz elérni és így eljuthatsz egy egészen magas szintre is akár Smile

Válasz idézéssel
2013-03-08, 21:40,
Üzenet: #3
RE: Hardstyle
A szám címet átváltoztattam Hard to Live-re.
Régóta hallgatok már hardstyle zenéket, már olyan 2002-óta. Akkor még Deepack volt az egyik legnagyobb kedvencem.
Elkezdtem már hardosabb zenéket is, de ezt direkt csináltam kicsit light-ra, olyan headhunterz, technoboy, meg south stylerz féleségű zenét.
Ez végülis demó persze, kell még állítgatnom rajta.
Hát most ezt az fl studio 10-est használom, mert ezt ismertem ki legjobban.
A torzított dobokat meg egy hydra nevű vsti-vel csináltam, amit tovább torzítottam, meg a nexust is használom hozzá.
Én láttam egy videót, amiben Zany a cubase-t használja.
Viszont két program meg van nekem is, amit az akkori videójában használt, ez ohmicide, és a chamel phat2 effekt torzítók.
Ezeken próbálgattam állítgatni, de hát van ezer fajta hangzása, amit kilehet hozni belőle, ez beállítás kérdése.
Hát jah meg a szinetizátorhoz a torzított drum magasságának a beállítása nehéz nekem.
Pedig már 2000-ben kezdtem el a zeneszerkesztést, akkor még a magix music maker 5-el, később meg az fl studio régebbi verzióival, akkor még csak ilyen sima hands up, techno szerűségű zenéket csinálgattam.
Válasz idézéssel
2013-03-09, 13:34,
Üzenet: #4
RE: Hardstyle
Meg hát persze nem egy csúcskategóriás gépen dolgozom, 2 magos 3ghz-es amd athlon 64 x2 6000+ proci 4gb rammal, integrált msi alaplapon realtek hangkártya, meg egy asus eah 5750-es videókártyával. Ezen hangzásban max stúdióban tudnak javítani jobban. Az Fl-t is az asio4all nevű virtuális hang driverrel használom, mert az integrált hangkártyával pár effekt berakása után recseg, meg pattog minden. Van itt Kalocsán is mondjuk hangstúdió, hát ha majd össze jön valami, akkor majd kipróbálom...
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás